Cevap: #14 Mehmet Topal

Topal gibi olmak gerek. Oh ne rahat... Koşma, pres yapma, ısırma, girişme, yatma (34 lük Ayhan'ın nasıl yatarak top çaldığını görüyomusunuz), rakip kovalama...Menejerler ünlü avrupa takımlarına transfer dedikoduları yaysın, topal lobisi gs forumlarda 'yetenekli yıldız futbolcu' Topal'ı taraftara pompalasın. Topal daha 10 sene bizimle buraya yazıyorum. Sezon sonu Valencia'ya giderse buraya 'ben aptalım' diye 1000 defa yazacağım.

Topal gibi olmak gerek. Oh ne rahat... Koşma, pres yapma, ısırma, girişme, yatma (34 lük Ayhan'ın nasıl yatarak top çaldığını görüyomusunuz), rakip kovalama...Menejerler ünlü avrupa takımlarına transfer dedikoduları yaysın, topal lobisi gs forumlarda 'yetenekli yıldız futbolcu' Topal'ı taraftara pompalasın. Topal daha 10 sene bizimle buraya yazıyorum. Sezon sonu Valencia'ya giderse buraya 'ben aptalım' diye 1000 defa yazacağım.

En iyisi bana bir adet arkasinda "M. Topal" yazan Valencia formasi hediye et. :animation:

Şimdi gitmesini daha çok istiyorum Topal'ın :asd:

yiğit incedemir topal ın yerini rahat rahat doldurur,ayrıca doğru düzgün dikine pas yapabilen de bi oyuncu

Topal gibi olmak gerek. Oh ne rahat... Koşma, pres yapma, ısırma, girişme, yatma (34 lük Ayhan'ın nasıl yatarak top çaldığını görüyomusunuz), rakip kovalama...

adamda arda'nın boyu kadar bacak oldugu için yatmasına gerek yok zaten,boşuna örümcek denmiyo bu adama,adamın arkasındayken top çalabiliyo be

Topal cok ozel bir futbolcuymus gibi anlatmayin plz. Topal gibi adami cok rahat transfer de edersin, altyapidan da yetistirirsin.

hayir olabilecek seylerden bahsediyorsunuz gardas renkdas

olan seylerden degil

avrupa şampiyonasında yarı final görmüş takımın ön liberosu valencia da oynayamaz fikri realistlik mi oluyo,gerçi ben valencia yı oldum olası sevmem öyle ahım şahım bi takım diiller gözümde o yüzden böyle düşünüyo olabilitem var

Transferi bi kaç saat içinde bitecekmiş. Yolun açık olsun örümcek adam.

Gitti mi harbiden?

Geri
Üst Alt