Cevap: #14 Mehmet Topal

İnşallah öyle bişe yaparlar çünkü Hakan Balta ileriye çok nadir çıkıyor. Sürekli sol bekte duruyor, çoğu zaman zaten Arda da yardıma geliyor.

Ama sağ bekte Sabri çıkıyor, çok geç geri dönüyor. Kewell hiç yardıma gelmiyor.

Umarım dediğin gibi Hakan Balta tarafından gelirler Gökhan Gönül'le, öyle bişe yaparlarsa her atakları bizim kontra atağımıza dönüşür.

Sabri yerine iyi bir sağ bekimiz olsa

Balta-Servet-Aşık-sağ bek

Milan'dan iyi bir defansımız olur

20 maçın 15 de iyi 5 maçında kötü bu 5 maçıda iyi oynaması gerek :D

Bugün oynadigi oyunla da gördük ki Mehmet Topal bu takimin vazgeçilmezi.

Insanmisin ya?!:)

Iyiki varsin Topal bu takimda. Büyüklerin utansin, ne diyeyim.

Tek hatası vardı gerisi süperdi belki o olmazsa yenilgi almıştık helal olsun sana.

Seni bu takıma kazandıran insanlara sonsuz teşekkürler.

90 dakika boyunca helal olsun dedigim tek futbolcu. Sen bilmem kaç hafta takımdan ayrı kal ama sonra çık sanki bir sezon fire vermeden oynuyormuş gibi mücadele et. Resmen tutkal gibi yapisip topları çal ayaklarından.

Seviyorm bu adamı ve gelecek sezon bize çok lazım.

Çanakkale dardanelden Galatasaray'a güzel bir öykü. Aman nazar değmesin

futbolcu dedigin böyle olucak. yok mac eksigiymis yok bilmemneymis. adam cikti oynadi bir tanede hata yapmadi.

Mehmet Topal aklin varsa kac.

Buradan yöneticilere sesleniyorum. Şu adamı atın şu forumdan yahu. Ne demek arkadaşım aklın varsa kaç. Galatasaraydan niye kaçsın adam. Kaçan adamlara özel bir ilginiz var herhalde anlayamadım. Galatasaray Avrupanın en önemli takımlarındandır. Mehmet Topalda bunun farkındadır ki ona göre oynamaktadır.

Formasının hakkını da sonuna kadar vermektedir.Şimdi ileri gidip kötü sözler söyleyeceğim olan gene bize olacak.Şu adama bir çare bulun.

Ne demek yahu aklın varsa kaç. Takımı bu kadar rezil görüyorsun tutma o zaman. Destekleme. Şu forumda yazıp da milleti sinirlendirme.

Şu takımda çıktığı her maçta iyi oynayan iki futbolcu var, birisi Mehmet Topal diğeri Arda.

Ve lanet olsun ki seneye ikisi de gidiyor. Yine tadsız futbol, umutla beklenilen umutsuz futbolcular seyretmekten başka birşey yapmayacağız.

Buradan yöneticilere sesleniyorum. Şu adamı atın şu forumdan yahu. Ne demek arkadaşım aklın varsa kaç. Galatasaraydan niye kaçsın adam. Kaçan adamlara özel bir ilginiz var herhalde anlayamadım. Galatasaray Avrupanın en önemli takımlarındandır. Mehmet Topalda bunun farkındadır ki ona göre oynamaktadır.

Formasının hakkını da sonuna kadar vermektedir.Şimdi ileri gidip kötü sözler söyleyeceğim olan gene bize olacak.Şu adama bir çare bulun.

Ne demek yahu aklın varsa kaç. Takımı bu kadar rezil görüyorsun tutma o zaman. Destekleme. Şu forumda yazıp da milleti sinirlendirme.

Yusuf ' u bu tür söylemleri sebebiyle bazen biz de eleştiriyoruz ama herkesin görüşü kendinedir, fikirlere pranga vuramayız. Genelleme yapacak olursak, pek çok genç arkadaşımız doğruyu farklı bakış açılarını göre göre görüşlerini değiştirecek ve yanlışlardan arınacaktır.

Doğru bulmadığınız yorumları es geçmeniz yada görüş belirtecekseniz kısaca katılmıyorum demeniz bence daha uygun olur.

Şu takımda çıktığı her maçta iyi oynayan iki futbolcu var, birisi Mehmet Topal diğeri Arda.

Ve lanet olsun ki seneye ikisi de gidiyor. Yine tadsız futbol, umutla beklenilen umutsuz futbolcular seyretmekten başka birşey yapmayacağız.

Çok karamsar bir yaklaşım olmuş. Bu adamların gideceği yada gönderileceği gibi kesin bir durum yok. Kulübümüzün menfaati doğrultusunda iyi rakamlara satılmaları bir ihtimal dahilinde olabilir. Bu durumda bile şunları hatırlatmak istiyorum.

Yıl 1992-93, takım elindeki en değerli oyuncularını (Kosecki vs) satmış ve sezona gençlerle başlamış. (Hakan, Okan, Mustafa Kocabey vs) Tribünler açılış maçında Kosecki diye bağırıyor. Sezon sonunu biliyorsunuz.

Yıl 2001-02. Emre, Okan dahil UEFA kupası apoletli pekçok adam takımdan ayrıldı. Sezon sonu yine şampiyonluk.

Yakın tarih, 2005-06 sezon başı takımın en değerli oyuncusu diyebileceğimiz Ribery ayrılıyor, Pires beklentisi kötü sonuçlanıyor, tribünler duruma öfkeli ama sezon sonu sonuç yine aynı.

Şampiyonluklar oyuncu kalitesi ile doğru orantılı değildir. Takım olmayı başaran, kondüsyonu yüksek takımlar bunu başarmaktalar. Zira kadro kalitesi bu işi tekbaşına başarabilseydi, bizim bu yıl şampiyon olmamız gerekirdi.

İlk yarıda Semih'i çok kaçırdı arkasına ama 2.yarı daha iyiydi!

Senin için ne söylesek az... Süper bi adamsın.. Helal olsun sana...

Su forumda olmasaydik sana birkac tane ufak lafim olacakti.

Senin ne haddine benim Galatasarayligimi elestirmeye he?

Ilk önce akilli ol, sonra gel tamammi?

Kendini düsünüyorsa gidecektir zaten, sen hiic merak etme tamammi.

Sen ancak kendini avutuyorsun, git baska bir yere fanatiklik yap.

Bu olay uzar gider, o yüzden uzatmayacagim, cünkü senin gibi birisinin seviyesine inmeye hic niyetim yok, bunu anla.

Gözlerini ac ey renktas.

Birde sunu ekleyim, gidecek birisi varsa forumdan, o kisi sen olursun, cünkü bana hakaretlerde bulundunuz.

Senin kimseye hakaret etmeye hakkin yok, olmayacaktirda.

M.Topal ile Arda giderse hevesim kaçar,maçları anca netten skorlara bakarak takip ederim

Geri
Üst Alt