Cevap: #14 Mehmet Topal

Arda'dan sonra takımdaki geleceği en parlak 2. oyuncu..Eskiden bu kadar iyi bir pas yüzdesi yoktu ama artık çok iyi paslarda atıyor..Mükemmel bir orta saha oyuncusu..Kesinlikle kaybetmememiz lazım..Çok ararız çok..Aynısını Avrupadan almaya kalksan 15-20 milyon Euro'dan aşağıya alamazsın bu yaşta..

Yürüyedur Mehmet Topal..

Böyle oyuncu zor bulunur. Fenerbahçe maçının en iyisiydi. Çok sağlam oynuyor. Bana çok güven verdi. Umarım çok daha başarılı olur. Geleceğin parlak olsun.

Çok kaliteli. Alman ya da İngiliz olsa 30 milyon € aşağı etmez.

bu adam varken ön libero olaylarina girilmemesi gerekiyor. orta sahayi iki yönlü oynayan bir adami arasan bulamazsin alin iste mehmet topal. koy stopere yine oynar. oynadida zaten.

Gercekten her takımda bulunması gereken cinsten süper adam. Helal olsun demekten başka bişey söyleyemeyiz. UMarım seneye takımda kalır..

Defansta değil orta sahada ihtiyacımız var bizim Mehmet'e.Bugün bunu daha iyi gördük...

Bu adam mükemmel yaa.Böyle bir oyuncu kolay kolay bulunamaz.

ofansını ve paslarını çok geliştirmesi lazım..

Senin vurdugun o kafaya kurban olayim. Cok iyi oynadin ve son dakikalarda topu kornere atarak çok iyi yaptin.

Mehmet'i kimse o stoperde yaptığı hatadan dolayı suçlayamaz,adam ön libero daha ne yapsın artık.Servet'le Emre G. geri dönsede Mehmet'te asıl yerine geri dönse.

Kesinlikle Mehmet Topal'ın hiçbir suçu yok golde. Hatta televizyonda dikkatle baktım Santis "Bıraaaaaaaaaaaaaakkk" falan da dememiş gibi geldi bana (Malum maç seyircisiz olduğundan saha içindeki herşey tvden duyuluyordu-belki de ben duymamışımdır bilemiyorum-bu arada kaleciyi de suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın)

Senin gösterdiğin mücadele yeter be koçum.. Hangi mevkide açık olsa sen oynuyorsun daha ne yapacaksın.. Helal olsun sana....

Sana hiç kızmıyorum Mehmet.Çakma stoperlik görevini sonuna kadar yaptın.Helal olsun !

sen bizim gururumuzsun...nonda saçmalıyo lincoln naz yapıyo oynamıyo hepsi hava civa..bu takıma senin gibi aslan yürekliler lazım...efsane olacaksın bu takımda...koçum benim

Tek hatası belki topu kornere yollamak ve akabinde Ankaraspor'un atacağı gole zemin hazırlamaktı. O da kadermiş.

Tıpkı Kayserispor maçında 89'da yediğimiz son dakika golü gibi...

Ama sırf bu hatası için de onu asıp kesemeyiz. Bize ve milli takıma kazandırdıklarını unutmamak gerek. Mehmet Topal sen bizim herşeyimizsin.

Adamım ya =) Nereye koysan oynar, çook yararlı, umarım hep Galatasarayımız da kalır.

Ahh ulan o kafanı diyecem ama kimsenin bunu demeye hakkı yok. Aslan parçasısın mübarek. Nereye koysan oynuyor bir kalede göremedik:) tek kelime helal sana...Ve ne olur bizi bırakma...

Geri
Üst Alt