Cevap: #14 Mehmet Topal

Katılacak çok maç var, oynadığı her maç en çok top çalan oyuncu. En çok isabetli pas yapan adamlardan biri. Boş alanları kullanmayı sarp ve topal a göre çok daha iyi biliyor. Kafa topu alıyor. Neden beğenilmediği malum, belki tavırları ve top kaybetme sayısından çok topu kaybetme şekli. Saçma sapan hareketler yapıyor doğrudur ama mehmet in normal bir maçta yaptığı kadar isabetsiz paslı maç çok azdır.

Aradadaki fark, biri denerken digeri saglam oynuyo. Hucumu dusunen oyuncu tabi ki de top kaptiricak, pas hatasi yapicak. Baris'in tek eksi tarafi, onunde luks isler yapicak 4 oyuncu varken gereksiz yere bir calim uzerine 2. hatta 3. sunu getirmesi. Kalli'nin taviz vermez disiplini sayesinde bunu yapamiyodu. Simdi az forma sansi buldugundan bir anda goze carpmak istiyo, ama yanlis dusunce. Baris, Baris gibi oynasin mevkisinde Linderoth ve, gelecek senede Emre Colak disinda rakibi yok bana gore.

Aradadaki fark, biri denerken digeri saglam oynuyo. Hucumu dusunen oyuncu tabi ki de top kaptiricak, pas hatasi yapicak. Baris'in tek eksi tarafi, onunde luks isler yapicak 4 oyuncu varken gereksiz yere bir calim uzerine 2. hatta 3. sunu getirmesi. Kalli'nin taviz vermez disiplini sayesinde bunu yapamiyodu. Simdi az forma sansi buldugundan bir anda goze carpmak istiyo, ama yanlis dusunce. Baris, Baris gibi oynasin mevkisinde Linderoth ve, gelecek senede Emre Colak disinda rakibi yok bana gore.

Katılıyorum, aslında fena değil çalımları geçiyor 1-2 kişiyi ama dediğin gibi 3 ü zorlayınca milletin gözüne batıyor. Bakalım rijkaard ne zaman kullanacak.

umarım hiç bir zaman kullanmaz hatta devre arası gönderirler..futbol bilgisi sıfır bir oyuncu çünkü barış..

Banko oynayan futbol dehalarini da goruyoruz.

görüyoruz da ne oluyor sadece 1 beraberlik aldık deplasmanda panayı yendik. eskisehir maçındaki pozisyonları değerlendiremedik. topal bu sistemin önemli parçalarından biri haline gelecek. barış rijkaard' ın sisteminde hiç bir zaman oynayamayacak bir oyuncu çünkü gerçekten futbol zekası sıfır..diğerleri dahi değil ama barış sıfır..rijkaard'ın onu kullanacağını düşünmüyorum ...

görüyoruz da ne oluyor sadece 1 beraberlik aldık deplasmanda panayı yendik. eskisehir maçındaki pozisyonları değerlendiremedik. topal bu sistemin önemli parçalarından biri haline gelecek. barış rijkaard' ın sisteminde hiç bir zaman oynayamayacak bir oyuncu çünkü gerçekten futbol zekası sıfır..diğerleri dahi değil ama barış sıfır..rijkaard'ın onu kullanacağını düşünmüyorum ...

Mac kazandiysak ne olmus? Ilk defa mi mac kazaniyoruz? Hertha Berlin, Fenerbahce, Besiktas maclarindada Baris vardi. Futbolcu fanatiligini birak ve gerceklere bak. Takimin orta sahasi rezalet. Arda disinda gobekten pozisyon yaraticak veya yaratmaya calisan adam yok. Bunu gorememek icin bilmem ne olmak gerekir.

mehmetin pas yapmasında sorun yokta topu alana yazık oluyor.ilk yarıdaki burak ın pozisyonunda nondaya öyle dengesiz bir pas attıki, nonda topu tutamadı ve kontrayı yedik.mehmet bu takımda oynayamaz demiyorum ama bu kafa yapısıyla takımın seviye atlamasına engel olur

Mac kazandiysak ne olmus? Ilk defa mi mac kazaniyoruz? Hertha Berlin, Fenerbahce, Besiktas maclarindada Baris vardi. Futbolcu fanatiligini birak ve gerceklere bak. Takimin orta sahasi rezalet. Arda disinda gobekten pozisyon yaraticak veya yaratmaya calisan adam yok. Bunu gorememek icin bilmem ne olmak gerekir.

futbolcu fanatikliğini bırak da ne demek...senki mehmet topal başlığı altına 8 tane barışla ilgili yorum yazmışın bana gel fanatikliği bırak diyorsun...akıl fikir...

zor be Topalım..

azıcık toplu oyunu öğren..

Buna derbileri de kat. Yillar sonra Fenerbahce ile Saracoglunda berabere kaldiysak(galibiyeti kacirmistik hatta) bu Baris sayesinde olmustur. Neden? Bunu futbol dehalarina birakiyorum.

Zira dun bir kac yazar Baris'in yaptigi bir hatadan bahsediyodu. Rijkaard cocugu affetsin vs. Eger kisisel bir konu ise devre arasi gider Baris. Gitmesse Rijkaard'in gozdesi olur.

Ne demistik Barıs Mehmet Topal'dan daha donanımlı bir orta saha oyuncusu. Amac yana, geriye oynamaksa Barıs bunun kralını yapar.

Mehmet'i kimler istiyodu? Barca? Sevilla? Valencia?

Alright brother, here you go :pasta:

Topal'ın ilacı Barıs'tır. Sarp-Barıs'ta oynamaz. Sarp'la oynayacak oyuncunun top tekniginin oldukca yuksek olması gerekir. Mustafa Sarp dar alanda oyun bozuculuk yapar, yani rakibi bozar. Barıs dar ve genis alanda aynı islevi yapar, ama Sarp kadar iyi yapamaz. Zira Barıs bir dinamo gibi gelir kademelere girer, defanstan top cıkarır, ileri gider kafa golu atar, sut ceker, asist yapar, gol pozisyonu yaratir, faul alir, kimi zaman adam bile gecer.

Sildigim yok :) Ama cıkıpta mevkisindeki tek tabanca demek cok agır bir laf. Mehmet Topal iyi oyuncudur ama Linderoth veya Appiah gibi komple bir ön-libero asla hic bir sekilde degil. Hersey bir yana "Mehmet Topal pas hatası yapmıyor" diyorlar ya, iste en cok da buna gülüyorum.

peki ''brother'' anladık mehmet topalı sevmiyorsun barış sana göre dünyanın en iyi oyuncusu..tamam ok kib bye...

Barış yedek iken Mehmet Topal'ın oynaması futbola ihanet. Mehmet Polat fanlar hiç endişelenmesin Mehmet Topal jübilesini Gs'da yapar! Bizim Cihan Haspolatlı fanlarımız bile vardı çoğundan Gs forumlarda küfür yemiştim. Bugün değişen birşey yok. Bu kadar fan'i olan, menejerlerinin her yıl Barcelonalara, Milanlara transfer ettiği bu futbolcu bu reklam ile sahada uyusa bile hep 11 şansı bulur. Bunları Barış'ın futbol kapasitesinin sınırlarını bildiğim halde yazıyorum!

. Bunları Barış'ın futbol kapasitesinin sınırlarını bildiğim halde yazıyorum!

Pekii sen barışın kapasitesini biliyorsun rijkaard&neeskens bilmiyor o zaman çünkü oynatmıyorlar adamlar hergün önünde antreman yapan adamın kapasitesini senden benden iyi bilir onun için fazla tartışmaya gerek yok!

Barış yedek iken Mehmet Topal'ın oynaması futbola ihanet. Mehmet Polat fanlar hiç endişelenmesin Mehmet Topal jübilesini Gs'da yapar! Bizim Cihan Haspolatlı fanlarımız bile vardı çoğundan Gs forumlarda küfür yemiştim. Bugün değişen birşey yok. Bu kadar fan'i olan, menejerlerinin her yıl Barcelonalara, Milanlara transfer ettiği bu futbolcu bu reklam ile sahada uyusa bile hep 11 şansı bulur. Bunları Barış'ın futbol kapasitesinin sınırlarını bildiğim halde yazıyorum!

Zaten Barışın potansiyeli Mehmet Topaldan iyi oldugu için Topala Avrupanın kalburüstü takımlarından talipler varken Barışı isteyen yok demi

Yok canım sana göre Avrupa takımlarıda transferi bilmiyordur

Zaten Barışın potansiyeli Mehmet Topaldan iyi oldugu için Topala Avrupanın kalburüstü takımlarından talipler varken Barışı isteyen yok demi

Yok canım sana göre Avrupa takımlarıda transferi bilmiyordur

Topal bir gitsin o kalburüstü takımlara, ondan sonra konuşuruz;)

Meira gibi piyasasi olan bir oyuncunun 6.5m euro'ya gittigi bir yerde Topal'a uydurduklari gibi 8-12m euro verselerdi, yonetim bir saniye dusunmeden satardi. Boyle balon haberlerle kendinizi kandirmayin.

Meira gibi piyasasi olan bir oyuncunun 6.5m euro'ya gittigi bir yerde Topal'a uydurduklari gibi 8-12m euro verselerdi, yonetim bir saniye dusunmeden satardi. Boyle balon haberlerle kendinizi kandirmayin.

Meıra dedigin adam 32 yaşına gelmiş ,çok kötü bir sezon geçirmiş

Topal daha 23 yaşında ve Euro 2008de kendini herkese hayran bıraktı

Herkesi derken kimler? Avrupa'nin orta halli liglerinin dusmemeye oynayan takimlari mi? Zira Sevilla, Everton gibi takimlar Topal'i dedigin kadar iyi bulsalar basar parayi alirlar. 23 yasinda olabilir, ama Vieira satmiyoruz.

Herkesi derken kimler? Avrupa'nin orta halli liglerinin dusmemeye oynayan takimlari mi? Zira Sevilla, Everton gibi takimlar Topal'i dedigin kadar iyi bulsalar basar parayi alirlar. 23 yasinda olabilir, ama Vieira satmiyoruz.

Topal'a Liverpool'dan görücü geldi

Sunday, May 17, 2009 at 7:40pm

Topal'a görücü geldi

17 Mayıs 2009 Pazar

Galatasarayımızın ve Milli Takım'ın orta sahadaki yıldız ismi Mehmet Topal'ı Avrupa'nın dev kulüpleri mercek altına aldı.

Galatasarayımızın ve Milli Takım'ın orta sahadaki yıldız ismi Mehmet Topal'ı Avrupa'nın dev kulüpleri mercek altına aldı. Topal'ı bugün oynanacak karşılaşmada İspanya'dan Valencia ve Villarreal ile İngiliz devi Liverpool'un temsilcileri izleyecek.

Sporx editörü Hilmi Sever'e konuyla ilgili konuşan yıldız oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, İspanyol kulüplerinin uzun süredir Mehmet Topal'ı izlediğini Liverpool temsilcilerinin de Ali Sami Yen Stadı'ndaki Gençlerbirliği maçında Topal'ı canlı olarak izleyeceğini söyledi.

Ayrıca Valencia yetkilileride Samiyende Topalı takip etmişti

Ayrıca Valencia yetkilileride Samiyende Topalı takip etmişti

Arda'yi izlemedikleri ne maglum? veya Servet'i? veya David Villa'yi satacagiz diyerek Turkiye gol krali Milan Baros'u? Hade Topal icin geldiler diyelim. Alabildiler mi? Muzmin sakat Aquilani'ye 30m euro sayan Liverpool 15 verip Topal'i alamazmiydi sence? Olaylara biraz daha objektif bakalim.

Arda'yi izlemedikleri ne maglum? veya Servet'i? veya David Villa'yi satacagiz diyerek Turkiye gol krali Milan Baros'u? Hade Topal icin geldiler diyelim. Alabildiler mi? Muzmin sakat Aquilani'ye 30m euro sayan Liverpool 15 verip Topal'i alamazmiydi sence? Olaylara biraz daha objektif bakalim.

Geri
Üst Alt