Cevap: #14 Mehmet Topal

Ayda 1 milyara oynuyorsa oynasın, fazla istiyorsa kapı orada !!!

Mehmet bi tanedir dostum onun gibi futbolcu bulunmaz birkaç maçlada karalamayın.

bu maçın tek suçlusuda mehmet degildir öyle paha biçtiginiz yıldızlara bakın önce.

en yakın zamanda eski futboluna dönme dilegiyle Mehmet Topal

Mehmet Topal'dan son adam olmaz! Ayakta bile duramıyor, Graz maçında dengesini kaybettiği için son adam olarak topu bertaraf edemedi ve ilk gölü yedik. O anda iki elin kanda da olsa topu taca atmalıydı.

Dön neredeysen..

Gözünü seveyim uzun pas yapma Memedim..

mehmet sen hiç ileri pas atma olur mu

çünkü istisnasız hepsi rakibe gidiyo...

Mehmet kendine gelmeye başladı bu akşam orta sahada çok iyi oyandı artık fazla topta kaptırmıyo, kolay deil ilerde dönmeyen 4 tane oyuncuyla oynamak...

mehmet sen hiç ileri pas atma olur mu

çünkü istisnasız hepsi rakibe gidiyo...

Bu akşam Mehmet fazla pas hatası yapmadı. Pas hatalrının çoğunu Elano yaptı attığı uzun topların çoğu rakibe gitti. Ama o Elano onun yaptıkları görülmez...

Bu akşam Mehmet fazla pas hatası yapmadı. Pas hatalrının çoğunu Elano yaptı attığı uzun topların çoğu rakibe gitti. Ama o Elano onun yaptıkları görülmez...

Elano 11 kişi kapanan lanet rakibi açmak için denemek zorunda kaldı bu pasları

Mehmet iyi oynayınca beğenimizi söyleriz zaten her halükarda desteklemek zorunda değilim...

Elano 11 kişi kapanan lanet rakibi açmak için denemek zorunda kaldı bu pasları

Mehmet iyi oynayınca beğenimizi söyleriz zaten her halükarda desteklemek zorunda değilim...

Bu akşam nasıl kötü oynadı ya anlamıyorum orta sahada neredeyse yalnızdı sağa sola yardım etmekten öldü adam

Bence kotu degildi.Ya bakiyorum maca sanki amator takim oynuyor.Hangi futbolcumuz super oynadi soyleyin

Bence kotu degildi.Ya bakiyorum maca sanki amator takim oynuyor.Hangi futbolcumuz super oynadi soyleyin

Ya abartma kardeşim o kadar da kötü oynamadık 2. yarı neredeyse tek kale oynadk hakem o golü verseydi penaltıyı verseydi maç 3-1 4-1 bitseydi yere göğe sığdırmazdı kimse. Biz Barcelona taraftarı olalım puan kaybından sonra yine takımı beğenmeyiz çünkü geleceği düşünmüyoz hep günlük başarılar...

Mehmet Topal'ın ne yapması gerekiyor ki..

Yapması gerekeni yapıyor.

Dünyanın sonu gelmedi,

bana kalırsa ağır bir sakatlık atlattı.

Doğal karşılıyorum tutukluğu.

Mehmet Topal'ın ne yapması gerekiyor ki..

Yapması gerekeni yapıyor.

Dünyanın sonu gelmedi,

bana kalırsa ağır bir sakatlık atlattı.

Doğal karşılıyorum tutukluğu.

Millet M.topal dan 3 gol 5 asist bekliyo heralde adam görevini yapıyo daha ne yapsın...

derhal.avrupada nereye gidiyorsa gönderilmeli.nekadara satarsak kar dır.kesinlike defansın göbeğine ve önliberoya kaliteli isimler transfer edilmeli.g.saray geriden servetle m.topalla oyun kuramaz

derhal.avrupada nereye gidiyorsa gönderilmeli.nekadara satarsak kar dır.kesinlike defansın göbeğine ve önliberoya kaliteli isimler transfer edilmeli.g.saray geriden servetle m.topalla oyun kuramaz

Türk oyuncuları bu kadar kolay harcayacak lükse sahip değiliz dostum.

Ah be Mehmet'im iyi kesiyorsun, iyi kapıyorsun topları ama şu topu birde dürtmeden pas atmayı öğrenirsen çok iyi olur.

Bugun cok cok kotuydu. Bir daha tekrarlamamasi dilegiyle.

Geri
Üst Alt