Tunç Atayurt
Sarı Üye
- 6 Ekim 2009
- 191
- 0
- 266
Cevap: #14 Mehmet Topal
Barış oynayınca iyi bu adam.Her takıma lazım barış.
Barış oynayınca iyi bu adam.Her takıma lazım barış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet'in sorunu istikrarlı oynamaması.
Ben onun yerine yabancı oyuncusu alınmasından yanayım tamam seviyoruz ama bu kadar da ağır ve geriye oynanmaz ki karşında Manisa ya ayıptır.
Ön liberoyada yabancı alırsak diğer mevkilerde yabancı konusunda tıkanırız.Bence Dinamo maçındaki oyununu sürekli oynamaya çalıştırmak çok daha yararlı olacaktır bizim için.Hem o maçta çok güzel uzun paslar atmıştı.
Ben birsey anlamadim?
Bir pas atıcak 50 kere topu dürter at geç işte el freni gibi oynuyor.Niye bir maç fevkalede bir maç rezil oynuyor cidden çözemedim.Birisinin ona ön libero olduğunu hatırlatması gerek.
Kafası Avrupada kalmış olabilir mi ?![]()
Bozuk plak gibi Avrupa Avrupa deyip duruyor satacaktık Evertona zamanında
Ama böyle devam ederse hem hayali hayal olarak kalır hemde kasamıza yüklü bir miktar para girme şansı kaybolur
Topal'ın ilacı Barıs'tır. Sarp-Barıs'ta oynamaz. Sarp'la oynayacak oyuncunun top tekniginin oldukca yuksek olması gerekir. Mustafa Sarp dar alanda oyun bozuculuk yapar, yani rakibi bozar. Barıs dar ve genis alanda aynı islevi yapar, ama Sarp kadar iyi yapamaz. Zira Barıs bir dinamo gibi gelir kademelere girer, defanstan top cıkarır, ileri gider kafa golu atar, sut ceker, asist yapar, gol pozisyonu yaratir, faul alir, kimi zaman adam bile gecer.
Linderoth yoksa, Topal-Baris ikilisini tek gecerim. Topal kotu degil, yanindaki oyuncular onu bozuyor. Onun ilaci Baris.
Barış'ı Topal ile yanyana oynatırsan zavallı Barış biter, futbol hayatı bile biter. Mehmet Topal bildiğimiz umursamaz Topal olmaya devam eder Barış'ta onun eksikliklerine hamallık yapar ama ilk hatasında afaroz edilir. Mehmet Topal'a, ne kadar hata yaparsa yapsın birşey olmaz. Çünkü Topal Galatasaray'ın dokunulamazlarındandır.
Dokunulmaz oldugu dogru, fakat isin teknik yönünü tam tersi düsünüyorum.
Topal'ın ilacı Barıs'tır, bu konuda ısrarlıyım.