Cevap: #14 Mehmet Topal

Bir pas atıcak 50 kere topu dürter at geç işte el freni gibi oynuyor.Niye bir maç fevkalede bir maç rezil oynuyor cidden çözemedim.Birisinin ona ön libero olduğunu hatırlatması gerek.

Ön liberolarımızın hiç birinden bir halt olmaz.

Bir Ernst izliyorum adam komple ya böyle niye orta sahamız yok bizim.

Mehmet'in sorunu istikrarlı oynamaması.

Ben onun yerine yabancı oyuncusu alınmasından yanayım tamam seviyoruz ama bu kadar da ağır ve geriye oynanmaz ki karşında Manisa ya ayıptır.

Ön liberoyada yabancı alırsak diğer mevkilerde yabancı konusunda tıkanırız.Bence Dinamo maçındaki oyununu sürekli oynamaya çalıştırmak çok daha yararlı olacaktır bizim için.Hem o maçta çok güzel uzun paslar atmıştı.

Ön liberoyada yabancı alırsak diğer mevkilerde yabancı konusunda tıkanırız.Bence Dinamo maçındaki oyununu sürekli oynamaya çalıştırmak çok daha yararlı olacaktır bizim için.Hem o maçta çok güzel uzun paslar atmıştı.

Tabi ki hocam ben şöyle düşünüyorum eğer top sana defanstan gelmişse ve ön libero isen o topu geri defansa atmak sadece zaman kaybıdır,biz ileri oynayan kısa pasla oynayan ve çabuk düşünen bir adamı monte edemedik oraya,onun için elin Ernst bize vay be dedirtiyor.

Yok arkadaş Sarp garanti oynar bu takımda Mehmet Topal'ın yerine kesin yabancı lazım Elano'da oynar bir tek kesici bir adam alınmalı Linderoth'u yollayıp.Ya da fizik olarak düzelirse Linderoth'u en geride oynatalım bu kadar zaman kaybettirmemeli topla en az oynayacak adam Mehmet Topal olacakken en çok o oynuyor.

Bir pas atıcak 50 kere topu dürter at geç işte el freni gibi oynuyor.Niye bir maç fevkalede bir maç rezil oynuyor cidden çözemedim.Birisinin ona ön libero olduğunu hatırlatması gerek.

Kafası Avrupada kalmış olabilir mi ? :rolleyes:

Bozuk plak gibi Avrupa Avrupa deyip duruyor satacaktık Evertona zamanında

Ama böyle devam ederse hem hayali hayal olarak kalır hemde kasamıza yüklü bir miktar para girme şansı kaybolur

Kafası Avrupada kalmış olabilir mi ? :rolleyes:

Bozuk plak gibi Avrupa Avrupa deyip duruyor satacaktık Evertona zamanında

Ama böyle devam ederse hem hayali hayal olarak kalır hemde kasamıza yüklü bir miktar para girme şansı kaybolur

Olabilir hacı Servet'in peformansında Liverpool haberleri etkileyebilir,her fırsatta giderim diyorlar çekip gitsinlerde kurtulsak madem.

Topal'ın ilacı Barıs'tır. Sarp-Barıs'ta oynamaz. Sarp'la oynayacak oyuncunun top tekniginin oldukca yuksek olması gerekir. Mustafa Sarp dar alanda oyun bozuculuk yapar, yani rakibi bozar. Barıs dar ve genis alanda aynı islevi yapar, ama Sarp kadar iyi yapamaz. Zira Barıs bir dinamo gibi gelir kademelere girer, defanstan top cıkarır, ileri gider kafa golu atar, sut ceker, asist yapar, gol pozisyonu yaratir, faul alir, kimi zaman adam bile gecer.

Linderoth yoksa, Topal-Baris ikilisini tek gecerim. Topal kotu degil, yanindaki oyuncular onu bozuyor. Onun ilaci Baris.

Barış'ı Topal ile yanyana oynatırsan zavallı Barış biter, futbol hayatı bile biter. Mehmet Topal bildiğimiz umursamaz Topal olmaya devam eder Barış'ta onun eksikliklerine hamallık yapar ama ilk hatasında afaroz edilir. Mehmet Topal'a, ne kadar hata yaparsa yapsın birşey olmaz. Çünkü Topal Galatasaray'ın dokunulamazlarındandır.

Dokunulmaz oldugu dogru, fakat isin teknik yönünü tam tersi düsünüyorum.

Topal'ın ilacı Barıs'tır, bu konuda ısrarlıyım.

Adami gunah kecisi yapmayin. Elano ve Mustafa ile bu kadar oluyo. Hemen her yazimda belirttim; Baris varsa Topal var diye. Bazilariniz inkar etsede gercekler malum. Hele bir de Rijkaard Gokhan Zan'i kenara cekip Topal'i Servet'in yanina yerlestirse, cakma Marquez yaratiriz.

Turkish Yaya Toure´miz tek pas yapmaktan aciz

Acaba biz mi çok abartıyoruz bazen bu oyuncuları anlamadım

2-3 ay önce ben "bu adam istenilen Galatasaray'ın oyuncusu değil, sağından soluna dönene kadar Üsküdar'da sabah oluyor, Yaya Toure ile kıyaslamayın komik oluyorsunuz" dediğimde tepki alıyordum!

Ne çok abartmışız seni be dünyanın sayılı ön liberolarından diyenler bile vardı.

Bundan 2 sene öncede hemen hemen aynı oyunu oynuyordu. Mehmet Topal budur, başka ne bekliyordunuz bilmiyorum ama kapasitesi belli. Tek farkı o zamanlar daha çok koşuyordu, her topa basıyordu, hırslıydı.

Dopink verelim kosmuyor da artik, Pirlo gibi birsey oldu cikti ama tek eksigi top teknigi ve paslari.

Geri
Üst Alt