Cevap: #14 Mehmet Topal

Ne berbatlıgını gördün Sinan berbat futbolcu istiyorsan defansın sol tarafında durupta her topu taca kornere atan adam kacıran topcuya bak

Hacı ben M.Topal'ı beğenmiyorum arkasına kaçırdığı topları saysam burdan köye yol olur.He diyeceksiniz ki o adam ön libero o adam kaçırabilir o zaman bu adam ne iş yapar kardeşim 3.stoper onun lakabı ben öyle diyorum görüyorum ki stoper bile olamaz.

M.Topal iyidir iyi ona gelene kadar cok Galatasaraya yakısmayan topcu vardır

Var elbette ama ben ön libero özellikli oyuncunun topu bu kadar dürtmesini anlamam bu yüzden sevmiyorum Sarp'a hayranım çünkü hep dikine ve kolay olanı seçebiliyor karar verme yetisi inanılmaz boyutta,ama M.Topal oraya mı atayım yok buraya mı atayım lan geriye mi döneyim derken hoop defans yerleşmiş! Arda'ya attığı bir pas var 50 metre ofsayt ama oraya atıyor işte topun üstüne oturup gözlerini yumup 50ye kadar saysa yetişemez rakip ama o bu tercihi kullanıyor ben bu yüzden eleştiriyorum o yüzden de beğenmiyorum.Üstelik sakatlanmaya çok müsait bir oyuncu.

Mücadelesinden ötürü tebrik ediyorum.

Ama o Avrupa piyasasına kadar adını duyuran topal hala yok piyasada

Bu adam hızlı forvetler karşısında aciz kalıyor. Bize süratli ve ayağa iyi pas yapan bir stoper şart oldu.

Stoper değil zaten adam. Tövbe tövbe.

Bugün bence yine muthisti. Orta sahada böyle bir adam şart. Stopere gecene kadar top hakimyeti bizdeydi. Çok kritik mudahaleler yapıyor. Duracağı yeri biliyor. Sezgileri müthiş. Hepsinden önemlisi foul yapmadan top çalıyor ve ayakta kalıyor. Mehmet-Mustafa-Elano iyi bir orta saha üçlüsü görüntüsü verdi bu macta.

Stoper değil zaten adam. Tövbe tövbe.

Bugün bence yine muthisti. Orta sahada böyle bir adam şart. Stopere gecene kadar top hakimyeti bizdeydi. Çok kritik mudahaleler yapıyor. Duracağı yeri biliyor. Sezgileri müthiş. Hepsinden önemlisi foul yapmadan top çalıyor ve ayakta kalıyor. Mehmet-Mustafa-Elano iyi bir orta saha üçlüsü görüntüsü verdi bu macta.

Bazı arkadaşlar Mehmet stoperde oynarsa oyunu daha iyi kuracağımızı söylüyordu buna atfen söyledim.

Çakma Marquez yaratırmışız,biz ondan ön libero yaratamadık ki!

Görev adamı..Görevini layıkıyla yerine getirdi.Nereye konarsa konsun,taş gibi oynadı.Seni Çok Seviyoruz Topal..

Mehmet Topal iyi formunda devam ediyor oynamaya. Dünkü maçtada önliberoda da başarılıydı sonra stoperde yine iyi oynadı. Adam işini yapıyor, milletin beklentileri farklı oyun kurmasını falan istiyorlar, o işi yapacak oyuncular zaten mevcut. Mehmet Topal top kapıyor pres yapıyor kademeye giriyor, aldığı topları kısa pas olarak da yakınındakilere gönderiyor. Komple bir önlibero işte daha ne istiyorsunuz adamdan. Defansif olarak, Gökhan Zan'dan falan çok daha iyi.

İkinci Cihan Haspolatlı'mız Mehmet Topal konusunda pes ediyorum çünkü bu güçlü lobisi ve taraftar fan'ları nedenizle onu, Rijkaard dahil kimse ilk 11'den çıkaramaz. Tekniği düz ve ağır bir futbolcu, orta sahamızı çok zayıf düşürüyor. Onun için Topal'ın stoperde oynamasına razıyım. Çakılı oynayacağı, hava hakimiyeti olacağı için Gökhan Zan'dan daha faydalı olacaktır. Biraz ofsayt taktiği çalışması gerek.

G.Zan'dan 1 milyon kat daha iyi stoper eğer yabancı alınmayacaksa M.Topal çok rahar oynar.

Gökhan Zan'dan daha iyi oynuyor stoperde topu oyuna iyide sokuyor.

Stoperde iyi toplar kesiyor ama dagitmasini beceremiyor ayaginda cok top tutuyor hemen cikarsa daha faydali olur.

Servet - Topal ikilisi daha guzel bir cift kanimca.

Gökhan'dan da Servet'ten de daha iyi stoperde.

Mehmet Topal'ı orta sahada oynatmak varken, stopere koymak Rijkaard'ın yapabileceği türden bir hata. Elinde adam olmaz, Kewell mı-Mehmet Topal mı ikilemine gelir stoper mevki seçimi; o zaman koyarsın. Emre Aşık var yedeğinde ama oynatmıyorsun. Pana maçının 11'i oynamayı haketmişmiş. Rijkaard bana masal anlatmasın. Ne zaman dediğime gelecek, o zaman doğru düzgün oynayacağız.

Geri
Üst Alt