Cevap: #14 Mehmet Topal

Eğer bu bizim şampiyonluk maçımız olsa uzun süre affedilmezdi,kendileri böyle bir kadroyla 5.ci oluyorlarsa genel anlamda bir sezon için hepsinden özür bekliyorum...

Sivasspor'u Ali Sami Yen çimlerine gömersin 5-0 yenersin,sonra bir nebze rahatlatırsın milyonlarca taraftarını ey Galatasaraylı oyuncular!

Mehmet Topal defanstan başka bir yerde oynayamaz diye yazmıştım. Sözümü geri alıyorum. Eğer defansta boşluk varsa paf takımından genç futbolcu alınsın daha iyi olur.

Vay be ! Senin gibi hocayi bizim yönetim nasil görememis de takimin basina getirmiyor ?

Bobo benim adamım değildi dedi.Ben pozisyona dikkatli baktım Bobo'ya en yakın adam Topal'dı.Neyse sağlık olsun.

Hızlı düşünen hızlı oynayan GS orta sahasında Mehmet Topal gibi yan pas yapmaktan başka bir iş yapmayan, pres nedir bilmeyen ağır çekim oyuncuların işi yok.

Zaten o yüzden en çok talibi olan oyuncumuz kendisi. Pas konusunda da geliştirdiğinde Viera tipi önliberolar arasında Avrupanın en iyilerinden biri olacaktır bu ileri pas özürlü arkadaş.

Ahh be Topal bi ankaraspor bide bjk maçı ama canın sağolsun umarım seneye defansta sorun yaşamayız senide asıl yerinde izleriz ve bizi bir daha yakmazsın:)

bence son maçlarda yaptığı hatalara kızılmamalı. çünkü gerçek pozisyonu olmadığı için gösterdiği performans iyi bile sayılır. defansif özellikleri iyi ama bu defansı iyi yapacağı anlamına gelmiyor. genelde beğendiğim bir oyuncudur kendileri.

Kewell stoperde daha hatasız oynadı!

Kewell kaç kere stoper oynadıki? ilk hamburg maçında kırmızı karttan sonra ve rövanşta.. şu forumdan birisini bile götürsen 1 maçlığına stopersin sen bu maçta oynayacaksın desen o ilk konsantrasyon ve heyecanla iyi oynar.( tamam biraz abarttım :) ) ama daha sonra (birkaç maç daha oynasa)hatalar gelmeye başlar. demem o ki kewell ı da 5 maç daha koyalım bakalım stopere ne olacak. o da başlar hatalar yapmaya. Ki kewellın da guerronun gollerinden birinde yediği çok basit çalımı da hatırlatırım. ama kewellı tabiki suçlayamam burada adamın hiçbir suçu yok. neticede "mevki" bir alışkanlık meselesi.

O yüzden bjk maçında da Topalı suçlamak haksızlıktır. Ayrıca katılmayabilirsiniz ama ben yine gollerde çok çok fazla suçlu olduğuna inanmıyorum. İlk gol refleks sadece. topa ayak uzattı istem dışı ve gol oldu. ikinci golde de emre aşık topu taca atsa doğru düzgün, gol olmayacaktı o pozisyon. Orda topal yusufa mı gitsem arkadaki adamı mı (holoskoydu galiba) tutsam diye düşündü (dediğim gibi bu bir alışkanlık meselesi işte bazen ne yapacağını bilemiyor normal olarak) bunu isteyerek yapmadı belki ama istem dışı da olsa orkunla beraber yusufun açısını kapattılar ve zor bi pozisyona sürüklediler yusufu ama şanssızlık işte orkundan dönen top topala çarpıp yusufun önünden kaldı. belki ilk posizyonda girse ardaka holosko direkt karşı karşıya kalacak veya boş kaleye yuvarlayacak topu. (pozisyon gol olmasa ne güzel kapattı yusufun açısını diyebilirdi şu anda burada ona kızan çoğu kişi)

Gerçekten bazen haksızlık ediyoruz futbolcularımıza. Şunu da unutmayın ki daha 3-4 hafta önce f5 maçında guizadan aldığı bir top vardı topalın(çoğumuz hatırlar). çok kritik bir müdahale yapmıştı. son adamdı tereyağında kıl çeker gibi almıştı topu. o zaman da ferdinand mısın be topal demiştik çoğumuz...

Hala garantilenmemiş bir uefa kupası kupasına katılma hakkı söz konusu olsa bile ve bu yüzden bjk maçı bizim için de bir önem arzetse bile

bizim için çok da önemli bir maç değildi diye düşünüyorum. Yani bülent hoca hala semih veya murat akçayı oynatmıyosa bu maçta kızılması geren kişi o. Kendimi semihin ve muratın yerine koyuyorum. defansta stoper yok yaşım 18 ama hocam hala bana güvenmiyor. çocuklarda özgüven falan kalmamıştır bence. Bülent hoca çok ayıp etti bu çocuklara bu sezon. sanki kendisi 30 yaşında başladı ilk 11de forma giymeye... Sadece bjk maçı değil hiçbir maçta oynatmadı çocukları.

Mehmet'i suçlamak tamamen saçmalık bence,eğer o Bobo'nun kafası kaleye giderken Mehmet ayağını koysa ve gol olmasa kahraman olurdu,yani o anda ki vuruşu kontrol etmesi imkansız gibi bişey.

Bana kalırsa maç içinde Emre'den daha iyiydi.Elinden geleni yaptı ama mevkisi değil daha ne yapabilirdi ki...

bacaklarının uzun olması ve kosması dısında hiçbir yeteneği yok,barış on tane mehmeti cebinden çıkarır.

Kesinlikle ve kesinlikle Türkiye'nin en iyi Önliberosu. Siz hala atıp tutun elinizden gidince anlarsınız değerini. Sanki yapmadığınız şey.

Sinan bu arada sen bizim 5 tane gol atabileceğimizi düşünüyor musun ? Ben yenebileceğimizden bile emin değilim. Tabiki senin dediğini bende isterim ama olmuyor. Yapıcak adam ve adamlar yok bu takımda ve takımın başında. ;)

Ayrıca bakın M.Topal'ın orada oynayamadığını görememek için kör olmak lazım. İlk önce Milli maçda Almanya'ya, daha sonra ne kadar çok az hatayla oynasada Ankaraspor'a karşı hata yaptı ve takımı yaktı. Hea bide şöyle bir şey " Sen bizi şampiyonluktan ettin, sen bizi ŞL'den ettin " yok öyle bir şey, koskoca sezonun yükünü bir adama yükleyemezsiniz. Burada olmamızda herkezin suçu vardır. Tabi hemen kolay Mehmet kötü onun yüzünden, o olmasaydı vs..

Biraz gözlerinizi açın bence asıl suçlu o mu ? Yoksa ?

(bkz.Lincoln,Ümit,Nonda,Skibbe,Adnan Polat,B.Korkmaz,Meira,Sabri ? )

İlk önce bu uzayıp giden listeyi temizleyin sonra Topal'a gelin !

Ofansif yönü çok zayıf. Ama defans oyuncuları onunla beraber çok rahat oynuyor.

bacaklarının uzun olması ve kosması dısında hiçbir yeteneği yok,barış on tane mehmeti cebinden çıkarır.

cok komik

baris deli dana gibi ordan ora kosuyor futbolu sifir avrupada sahada en fazla 20 dakika kalir sonra kirmizi

topal adam tam yerinde mudahale yapiyor en iyi on libero turkiyede

Mehmet Topal ön libero mu? Sabri gibi çevik delifişek futbolcular onu madara eder yanından esip geçerler. Stoper olarak panik yapan rakip yokken topu kornere atan kalecisini göremeyen bir futbolcu.

Mehmet'i suçlamak tamamen saçmalık bence,eğer o Bobo'nun kafası kaleye giderken Mehmet ayağını koysa ve gol olmasa kahraman olurdu,yani o anda ki vuruşu kontrol etmesi imkansız gibi bişey.

Bana kalırsa maç içinde Emre'den daha iyiydi.Elinden geleni yaptı ama mevkisi değil daha ne yapabilirdi ki...

Bilgisayarda formalar kamufule edilerek pozisyona bakılsa, herkes Mehmet Topal'ın

rakip takımın oyuncusu olduğunu söyleyecektir. Çok şık bir gol attı ama maalesef kendi kalesine!

Geri
Üst Alt