Cevap: #14 Mehmet Topal

Şimdiden Topalı pohpohlamalar başladı. Yok tam Rijkaard'ın adamıymış. Bekleyin görün Rijkaard Topal'ı kiralık yollayacaktır yada paf takımında oynatacaktır. Topal hem yavaş hemde tekniği çok zayıf. Hızlı ve teknik futbol Hollanda da oynanıyor değilmi?

cok komik

baris deli dana gibi ordan ora kosuyor futbolu sifir avrupada sahada en fazla 20 dakika kalir sonra kirmizi

topal adam tam yerinde mudahale yapiyor en iyi on libero turkiyede

Siz çok biliyorsunuz dimi..?Onun için Barış almanya ümit milli takımında oynuyor..Koskaca Almanya barışa nasıl muhtaç kalır dimi?

M.Topal'in eksigi cok. Ofansif yönü cok kötü ve ayrica Hava toplarinda cook etkisiz.

M.Topal'in eksigi cok. Ofansif yönü cok kötü ve ayrica Hava toplarinda cook etkisiz.

Mehmet TOPAL son derece çalışkan, kendisine bakan ve herşeyden önemlisi çok Profesyonel bir Futbolcumuzdur. Doğru, sakatlığının ardından maç eksiği bulunmaktadır. Söylediğinizin aksine, defansif ve ofansif yönü oldukça iyi ve hava toplarında da çok başarılı bir oyuncudur. Sadece dediğiniz gibi maç eksiği bulunmaktadır ve bu özellikleri de maç oynadıkça önceden olduğu gibi yeniden ortaya çıkacaktır..

M.topal uygun sistemle Yani barçanın 4-3-3 gigi hücüma çıkmasına hiç gerek yok uzun boyu ve bacakları sayesinde topu kapıp hızlıca orta sahaya ulaştırması yete bunuda çok rahat yapabilir..Ama Serhatın önceden bahsettiği gibi bu adam sorumluluk almak zorunda kalırsa o zaman kötü olur işte..

Mehmet TOPAL son derece çalışkan, kendisine bakan ve herşeyden önemlisi çok Profesyonel bir Futbolcumuzdur. Doğru, sakatlığının ardından maç eksiği bulunmaktadır. Söylediğinizin aksine, defansif ve ofansif yönü oldukça iyi ve hava toplarında da çok başarılı bir oyuncudur. Sadece dediğiniz gibi maç eksiği bulunmaktadır ve bu özellikleri de maç oynadıkça önceden olduğu gibi yeniden ortaya çıkacaktır..

öhöm öhöm..Hava toplarinda basarilimis..dalgami geciyorsun sen? Kendisi bile söylüyor Antreman'larda bile hic kafa gol'ü bulunmuyor. Ayrica hava toplarin'dada etkisiz.

Ofansif yönüde vasatin cok altindadir maalesef. Sutlari genel anlamda iyidir ama isabetli degildir, 10 sutun belki 2 ancak kaleyi bulur.

Birde Baris sadece deli gibi kosmuyor. Ofansif anlamda M.Topal'dan kat kat daha iyidir.Hergün kendisini gelistiriyor Baris, Ingiltere'de kolaylikla oynayabilecek bir oyuncu.

Rijkaard Mehmet'i parlatacaktır özellikle yeni sistemde tam bir köprü olacaktır!

Rijkaard Mehmet'i parlatacaktır özellikle yeni sistemde tam bir köprü olacaktır!

Mehmet Topal olsa olsa sırat köprüsü olur. Maç sonuna doğru hangi hatayı paniği yapacak diye taraftar tir tir titrer. Diğer yanda Barış orta sahaya pres gücü ve canlılık getirdi ve oynadıkça gelişiyor. Kendini kabul ettirdi.

Lucescu'nun futbol mentalitesini sevmem ama arada bir bazı doğru laflar eder. Bir defasında GS li Sergen için "şimdiye kadar dünyada onun kadar hızlı düşünen futbolcu görmedim" demiştir. Günümüzde GS takımının en yavaş düşünen futbolcusu kim acaba? 1905 puanlık bir soru! Ödül Şampiyonluk yolunda bir engelin daha kalkması.

Orta sahada salına salına geziyor düzgün fiziği ile mankenlik yapar bayan taraftar fan toplar ama Gs adına yararlı futbol oy-na-ya-maz. Rijkaard Barcelona daki gibi HIZLI VE TEKNİK futbol oynatacaktır. Ağır düşünen ve ağır hareket eden,girişken olmayan, tekniği zayıf Mehmet Topal forma şansı bulamaz. Yedek kalıp Skibbe döneminde yaptığı gibi gazetelere aba altından sopa gösterici demeçler verirse temelli yollanır.

Galatasaray'dan Ne Arda'yı ne Kewell'ı ne Baroşu isterler

En başta isteyecekleri adam Mehmet Topaldır

Adam çalışıyor mücadele ediyor mükemmel futbolcu

Cevap: # 14 Mehmet Topal

Topal Valencia'ya yakın

4265_B_Mehmet-Topal006.jpg

Galatasaraylı futbolcu Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak, başarılı oyuncunun transferi konusunda İspanyol Valencia ve Sevilla kulüpleriyle görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Altıparmak, Radyospor'a yaptığı açıklamada, milli oyuncunun transferi hakkında, ''Valencia ve Sevilla ile görüşmeler devam ediyor. Tahmin ediyorum Valencia Galatasaray'a teklif yapacak'' dedi.

Batur Altıparmak, Mehmet'in Sevilla'nın ikinci alternatifi olduğunu ifade ederek, ''Mehmet Topal, kalacak mı yoksa Avrupa'ya mı gidecek, bu konuda net bir bilgi veremem. Menajeri olarak birtakım görüşmeler yapıyorum. Ben Valencia ile görüşme yapıyorum. Sevilla ile görüşmelerimiz devam etmesine rağmen Mehmet, Sevilla'nın ikinci alternatifi. Sevilla şu anda Tottenham Hotspurs'dan Didier Zokora'yı transfer etmeye çalışıyor. Eğer Zokora olmazsa Mehmet'i almak için Galatasaray'a başvuracaklar'' diye konuştu.

Yıldız oyuncu konusunda Valenci'nın yöneticilerine gerekli bilgileri verdiğini kaydeden menajer Altıparmak, ''Bize yazılı bir teklif gelmesi durumunda Galatasaray'ın kapısını çalacağız. Mehmet Topal, her futbolcu gibi yurt dışında oynamak istiyor. Ama Galatasaray'da da hiçbir sorunu yok. Buna karar verecek olan Galatasaray. Kulüp izin verirse Mehmet Avrupa'ya gider'' değerlendirmesinde bulundu.

Batur Altıparmak, ayrıca, menajerliğini yaptığı, geçen sezon Hacettepe'de forma giyen Orhan Şam için Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimi olduğunu, ancak kulübünün bu futbolcuyu satmak istemediğini söyledi.

10.06.2009

Kaynak : AA

iyi bir ön libero, yorulmak bilmiyor... son zamanlarda pek istikrarlı görmedim umarım rijkaard ile eski formunu yakalar.

Müslüm Baba fanatiğiyim

Galatasaray’ın milli yıldızı Mehmet Topal, "En büyük isteğim Müslüm Gürses ile tanışmak. Onun üzerine sanatçı tanımıyorum. Şarkıları beni kendimden geçiriyor" dedi.

SON dönemde büyük çıkış göstererek hem Galatasaray hem de Milli Takım’ın vazgeçilmezi olan Mehmet Topal, sarı kırmızılı formadan kopmasının çok zor olduğunu söyledi.

Transfer döneminde adı İspanyol ve İngiliz kulüpleriyle anılan genç oyuncu, "Bunlar benim dışımdaki gelişmeler. Resmi bir şekilde bana teklif gelmedi. Son kararı verecek olan başkanımız Adnan Polat ve yönetimimizdir. Hiçbir zaman sesim çıkmaz. Büyüklerim ne derse o olur. İzin verirlerse giderim" diye konuştu. Gideceği takımın en azından Galatasaray ayarında olması gerektiğini de kaydeden Mehmet Topal, şöyle devam etti:

Kimsenin yeri sağlam değil

"Babam beni çok iyi yetiştirdi. Onunla her zaman gurur duyarım. Sporculuk yaşantımda da ondan aldıklarımla yola devam ediyorum. Kimseye saygısızlık yapmam. Büyüğümü sayarım, küçüğümü severim. Galatasaray artık benim yuvam oldu. Buradan kopmam çok zor görünüyor. Ancak, önümüzdeki seneler neler gösterir bilinmez. Galatasaray’da kimsenin yeri sağlam değil. Mustafa Sarp da geldi. Orta sahada rekabet kızışacak. Yeni bir hocamız var ve yeni bir sistem yerleşecek."

İçki ve sigara düşmanıyım

Koyu bir Müslüm Gürses hayranı olduğunu da sözlerine ekleyen milli oyuncu, "Onunla tanışmayı çok istiyorum. Benim için en büyük sanatçı o. Şarkıları beni kendimden geçiriyor. Eski türkücülerden Huri Sapan aile dostumuz. Huri abla, beni Müslüm ağabeyle telefonda görüştürdü. Dünyalar benim oldu. Piknik yapmayı çok severim. Mangal yakmak da en büyük keyiflerimden biri. Kebabı çok seviyorum. İçki ve sigara düşmanıyım. İçilen ortamda da mümkün olduğunca bulunmamaya çalışıyorum" dedi.

https://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11911622.asp?gid=211

iyi bir ön libero, yorulmak bilmiyor... son zamanlarda pek istikrarlı görmedim umarım rijkaard ile eski formunu yakalar.

Yorulmak bilmiyor çünkü koşmuyorki. Pres yapmıyor. Manken gibi sahada salına salına dolaşıyor. Sabri ve Barışın koşmaktan, rakibe girişmekten ciğerleri patlayacak. O yana bu yana pas verip saklanıyor. Kendini Lincoln, Maradona mı mü sanıyor bilmem. Peki taraftar neden onu eleştirmiyor? Sabri ye bilesahada ve forumlarda hakaretler ediliyor. Geçen sezon panikleyip topu kornare atmalar. Gole giden rakibi film seyreder gibi izlemeler...

dün yapılan antremanda sakatlanmış umarım önemli bir şeyi yoktur.

gitsende hem sen hem biz rahatlasak ya..

Geri
Üst Alt