Cevap: # 14 Mehmet Topal

ucunu hafta kayseri macinda sahadamis

kaynak ligtv anahaber

GsTv'de antreman var. Mehmet takımla birlikte çalışmıyor mu?

Mehmet Topal bu antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldı.

bu güzel haber

denizlide felan oynamasın biraz bekleyelim tam hazır olsun bir daha sakatlık yaşamasın

eski formunu yakalarsa orta saha daha bir güzel olacak Mehmet'imizle

m.topalın iyileşmesi takımla çalışmaya başlaması çok iyi oldu 10 gün içinde hazır hale gelir...

B_28ebad17016d3bebe1c4241e75e79282.jpg

Bence sarp topaldan daha iyi.Hem daha iyi pas yapıyor hemde duran toplarda etkili,attığı goller şimdiden Topal'ı geçti !

Bence sarp topaldan daha iyi.Hem daha iyi pas yapıyor hemde duran toplarda etkili,attığı goller şimdiden Topal'ı geçti !

Yılın belkide en komik yorumu geldi Sarp Topaldan iyiymis. Bu Liverpool,Barcelona gibi devler işi bilmiyor ya demi ondan Mehmet Topalı istiyor.:rolleyes:Mehmet Topal 2 sakatlık yasadı diye yerin dibine soktunuz Topal tartısmasız Türkiyenin en iyi ön liberosudur Avrupadada mevkisinin en iyilerindendir bana göre

Yılın belkide en komik yorumu geldi Sarp Topaldan iyiymis. Bu Liverpool,Barcelona gibi devler işi bilmiyor ya demi ondan Mehmet Topalı istiyor.:rolleyes:Mehmet Topal 2 sakatlık yasadı diye yerin dibine soktunuz Topal tartısmasız Türkiyenin en iyi ön liberosudur Avrupadada mevkisinin en iyilerindendir bana göre

Katılıyorum.

Bordeaux maçlarında gördük. Kari,ıdaki Diarra'ya herkes hayran olmuştur.Deplasmandaki maçta M.Topal, Diarra'dan daha etkili oynamıştı. Çok iyi bir kesici M.Topal.

Onun oynadığı çoğu maç daha rahat geçiyor bizim için.Kaptığı topların haddi hesabı yok.

M.Topal bile beğenilmiyorsa aşmışızdır artık.

Ama adı Diarra olsa hayran kalırız.

Geri
Üst Alt