Cevap: #14 Mehmet Topal

Sakat olan yerine darbe gelmiş ve ödem oluşmuş 1 hafta içinde geçer en geç. Kasımpaşa maçında oynatabilir rjkaard ama oynatmayıp barış özbek e de şans verebilir tabi ayhan akman yetişmezse

Bugun Takımla beraber antremana katıldı eğer rijkaard göreve verirse o yine sahada olacak....

Oynatılması lazım hala tam kendini yakalamış değil. Barış ile Mehmet oynar maçta.

Son maçta iyiydi diğer maçlarına göre. Ama yine de beklentiyi çok yükseltmemek lazım. Bence kapasitesi belli bir adam ve tavana ulaşması için de şu anki sistem uygun değil. Mehmet genel olarak böyle oynar. Üç aşağı beş yukarı...

Euro 2008 çarptı bu adamı.İflah olmadı bir daha.Çok büyük bir çöküntü var üstünde.Müthiş bir çıkışın ardından aynı şekilde bir çöküş görüyorum Topal'da.Bunun önüne geçmeli, yoksa büyük bir futbolcu kaybedecek hem Galatasaray hem de Türkiye.

Euro 2008 çarptı bu adamı.İflah olmadı bir daha.Çok büyük bir çöküntü var üstünde.Müthiş bir çıkışın ardından aynı şekilde bir çöküş görüyorum Topal'da.Bunun önüne geçmeli, yoksa büyük bir futbolcu kaybedecek hem Galatasaray hem de Türkiye.

Bugünkü maçta kötü olmadığını düşünüyorum, oynadıkça form grafiği daha yükseklere çıkacaktır, yeni yapılanan bir sisteme geç katılmanın yarattığı olumsuzlukları yaşaması kaçınılmaz.

Bugünkü maçta kötü olmadığını düşünüyorum, oynadıkça form grafiği daha yükseklere çıkacaktır, yeni yapılanan bir sisteme geç katılmanın yarattığı olumsuzlukları yaşaması kaçınılmaz.

İlk yarı çok kötüydü, ikinci yarı toparladı en azından.Ama biz bu adamın gerçek performansını da gördük.Bu futbol onun gerçek futbolu değil.Kendini bulması gerek.

Mutlaka geç katılmasınında etkisi olmuştur ama arkasında Ayhan, Barış gibi ismiler var.Bir maç kaldırır iki maç kaldırır sonra formayı kaptırır.Çok çalışıp açığını kapatması lazım.

Artık Mehmet in mi? Yoksa Mustafa nın mı? yanına Ayhan gelir bilmiyorum ama 2 si ile olmuyo ortasaha,dönen topları alamıyoz,çok aksıyo.Zaten son 3 maçtır Ayhan yok ve Topal-Sarp ikilisi var,acayip kopuk oynuyo takım birbirinden

bence yine ingiliz takımlarından iyi bir teklif gelirse mehmet topal satılmalıdır

ordan gelen parayla ortasahada oyunu çift yönlü oynayabilen belki genç bir ayhan

ya da ayhanla yaşıt ama daha yetenekli bir futbolcu alınabilir

Dün fena değildi.Biraz daha toparlaması lazım.Ama Mustafa Sarp ile birlikte oynadığında sanki tek bir kisi oynuyormus gibi hissediyorum yanına biraz daha topla hasır nesir biri olmazsa olmaz.

Bence Es es maçında Ayhan Ve Topal ikilisi oynamalı. Mustafa çok yoruldu her maç banko oynuyor çünkü.

ne kadar agirlastigini farkettiniz mi cok hamle hatasi yapiyor, rahat alir dedigimiz kapar dedigimiz toplara hep kasimpasalilar once hamle yapti

beni korkutan bu

bizim orta saha linderoth ayhandir

onlar yoksa topal sarp oynar

çok bilmiş gibi olmayayım ama sarp ve topal sanki 1i fazla gibi, biri varsa öteki ayhan yada linderoth olmalı...

dünkü maçta yediğmiz golde golü atan moritz ile yan yana idi pozisyona girmeden önce ve koşmayı yani takip etmeyi bıraktı adamı, tekrar izleyin anlayacaksınız demek istediğimi, sonucuda gol oldu, tabi bu golde bütün kabahat topal'ındır demek büyük haksızlık olur ama adamını bıraktı takip etmeyi...

birde çok ağırlaşmış gibi ağır hareket ediyor ve hamlelerde çok gecikti...

neyse inşallah düzelir...

Ayhan ve Mustafa Sarpın yedeği olmalı kanaatindeyim..

Mehmet beni çok üzüyorsun:(

Ama yeteneklerinin farkındayım biran önce toparlanırsın umarım

Türkiyenin en iyi ön liberosu Topaldır bunun tartışılması bile ayıp

İlk yarı etksizdi ama 2 .yarı son Dk larda oyunu çok güzel yönlendirdi. Mehmet işallah 2-3 maça kendini bulacaktır.

Şaşırtıcı derecede kötü oynuyor.Mustafa gibi bir rakip gelmişken bunun çok çok daha iyisini vermeli.

Geri
Üst Alt