Cevap: #14 Mehmet Topal

Topal iyidir M.Sarpla anlaşamadılar bide Ayhanlı deniyelim :D

Hemen sallamayın adama

Yeni sisteme adapte olmaya çalışıyor 3-4 hafta zaman lazım sonra çok daha iyi olacagına inanıyorum

Yok total motal futbol, gecen senenin aynisi + ekstra kondisyon + Keita + Sabri biraz duzeldi. O kadar.

Ayhan yok diye oyle oldu, ayrica oyle bir demissin ki sanki Lincoln'luge soyundu. Elano ilerde forvet arkasi oynadi diye ortadan oyun kurmak Sarp ve Topal'a kaldi, yoksa gorevi gecen senekiyle ayni.

Topal futbolu unutmuş.Topları bile doğru düzhün kontrol edemez hale gelmiş.İki de bir pas hataları, bi de ısrarla uzun top kullanması saç baş yoldurdu.Yedek kulübesinde oturmak istiyor.Ayhan gibi bir adam varken Mehmet'e artık sinir dayanmaz.

"Mehmet Topal bugun futbol oynadi." demek icin 1000 sahit istiyorum.

Yaptığı pas hataları veya top kayıpları o kadar göze batmadı. Mehmet le ilgili asıl problem topu dürtmeden biraz sürüp durmadan pas atamaması. Rakip savunmanın dengesini falan bozmak mümkün değil bu şekilde. Sonra arda dan bekliyoruz 5 kişiyi geçsin diye.

Mehmet ile Sarp ayna anda oooynaaayaaammmaaaaazzzzzlllllaaaaarrrrr......Ikiside ayni tip oyuncular. Eskisehir maçinda Topal veya Sarp'tan birini çikarip Elanoyu alamasi daha iyi olurdu bence, en azindan 75'ten sonra

Topal süper oynadi bugün hergün biraz daha iyi olmaya basliyor.

Ne yapması lazımdı da onu yapmadı hocam ? siz adamdan ayhan olmasını istiyorsunuz görevini yaptı sadece

Gorevi ne ki? Kesicilikse kesecek hicbirsey yoktu zira Eskisehir atak yapmadi. Kontrataklari da engelleyemedi Sarp ve Topal. Toplari da ezdi, hucuma da destek vermedi, cok kotu oynadi yani.

Bence baya iyiydi ben beğendim hocam

Usta filim degil ki bu ben begeneyim sen begenmeyesin? Oynamak istedigimiz sistem ve oyunun gerektirdiklerini yapmadi. Ne ataga katiliyor, ne de olumlu pas veriyor. Hani rakip atak yapsa, o da en azindan kesicilik gorevini yapsin. E o da yoktu rakibin atak yapmamasi yuzunden. Nesi iyi anlamadim.

topal senın futbolunu anlayamadım gıttı.

sürekli geriye yana pas, takımın hızını kesiyorsun bu sezon.

Usta filim degil ki bu ben begeneyim sen begenmeyesin? Oynamak istedigimiz sistem ve oyunun gerektirdiklerini yapmadi. Ne ataga katiliyor, ne de olumlu pas veriyor. Hani rakip atak yapsa, o da en azindan kesicilik gorevini yapsin. E o da yoktu rakibin atak yapmamasi yuzunden. Nesi iyi anlamadim.

Rakibin atak yapamaması M.Topal ve sarpın presi olmasın hocam yapma allasen pas hatası yapmıyacak diye birşey yok ama paslarıda iyiydi hee Topal sarp oynamaz o ayrı ortasahaya ayhan gerek

Geri
Üst Alt