Cevap: #14 Mehmet Topal

kesinlikle bende düşüncelerimi yazarken aklımdaki altyapılar ajax barça arsenal vs idi.ayrıca altayın altyapısı bile bizden iyidir..

hakan şükür ve ümit altyapıdan çıkmadılar.tamamen fatih hocanın altyaş grubu milli takımlarda oynattığı ve klubümüzede aldırdığı ve yetiştirdiği adamlar..bizim altyapıdan çok adam çıkmadı henüz...

herkez altyapı konusunda hem fikir ise alt yapıdan cıkan adamlara yapılacak ayrıcalıklara ben karsıyım altyapıyla ugrasacaklarına tum ulkeyi karıs karıs gezseler yılda 20 adam getirseler tabi altyapı olsun ama torpilli adamlar olmasın tum zengin veletleri altyapıda cirit atıyo nice yetenekli cocuklar heba olup gidiyo ben altyapıdan cıktı diye adama saygı duymam mehmet topal gibi canını disine takan adama saygı duyarım

Valencia Mehmet Topali takip ediyormus.

Le quotidien espagnol Superdeporte révèle ainsi que le vice-président du FC Valence, Fernando Gómez Colomer, se trouvait mercredi dernier dans les tribunes du stade Chaban-Delmas lors du 16e de finale aller face à Galatasaray pour observer Gourcuff d’un côté, et Mehmet Topal de l’autre. Ce dernier, milieu de terrain, plus défensif que le Français est âgé de 22 ans et s’impose peu à peu comme un titulaire indiscutable dans le club turc.

vay be kendisini ne kadar gelistirdi inanilmasi guc gibi geliyor. ilk ciktigi macta sag bek olarak oynadigini halen hatirliyorum.

Mehmet Topali Galatasarayimizda tutmak cok zor olacak eger kendisine cok iyi bir kontrat onerilmez ise. bu genc yasina ragmen 3 buyuklerden birinde BANKO olan, milli takimda Aurellio mehmet topalin ve mehmet topalin aurellionun tek alternatifi olmasi cok buyuk bir basari.

ama burda bitti mi? hayir, kendisi top teknigini yukseltmeli. ve bundan daha onemlisi o topla oynama surecini kisaltmali. (baski altinda topu kontrol edip pas vermek, top cabuklugunu yukseltmesi lazim.)

kim isterse 20 milyon euro bir bonservis asmali bizim yonetim, ozaman gidecekse illah gidecegi takim avrupanin en buyukleri olur.

Bunlar robotmu kardeşim elbette yerde kalacak,havada asılı mı kalacak adam :D

1 ay yok. Yokluğunu nasıl doldurucaz çok merak ediyorum.

Su sakatliklardan bi türlü kurtulamadik. Bu sezon en büyük rakibimiz sakatliklar oldu anasini satiyim :(

Ayhan, Baris ve Güven'e kaldik iyimi :(

1 AY çok uzun be :(:(:(

umarım sakatlar söylenenden daha kısa sürede takıma adepte olur.

Geçmiş olsun Spider Topal tam full performans ile oynamaya başlamıştın.!

Sağlık Raporu: Mehmet Topal

Sağlık ekibimiz ayrıntılı tetkik ve muayeneleri tamamlanan Mehmet Topal’ın omzundan ameliyat edilmesinin gerekli olduğuna karar vermiştir. Mehmet Topal’ın ameliyatı yarın Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde gerçekleştirilecektir.

kaynak:galatasaray.org

Geri
Üst Alt