Cevap: #14 Mehmet Topal

Milli maç arası bize ilaç gibi gelecek.Sakatlarımız zaten milli oyuncular onlar oynamayacağına göre sakatlanma riskleri yok.

Topal pazartesi takımla çalışacakmış diye duydum.

Bu oyuncuların eksikliğini yüzünden milli takım İspanya'dan fark yemez inş..

Bu oyuncuların eksikliğini yüzünden milli takım İspanya'dan fark yemez inş..

İnşallah fark olmaz ama bizim karizmayı fena çizecekler gibi geliyor en son oynadıklar ingiltere maçını hatırlıyorumda ingiltere bile yetemedi o gün bizim maçtan bi 7 + gol çıkmasa bari :)

servet mehmet topal sakatlandı uefa kupası fıs oldu bize.

Keşkesiz bir yaşam için sağlık kuruluna sitem ediyorum!

Milli takım arasından sonra dönebilir mi ?

Bu aralar yoklugunu en çok hissettigimiz oyuncu. Orta sahayi toparliyordu, mükemmel paslar atiyordu. Su an Servet'ten bile çok lazim takima. Cabuk dön Mehmet Topal.

Ve soruyorum : bir gün ön liberoda Mehmet Topal - Linderoth ikilisini sahada , Baris ve Ayhan'i kenarda görmek mümkün olacak mi ?

Nerdesin ya giden gelmiyor sakatlanılan pozisyonlar o kadar saçma ki biri ters basıyor tarak kemiği kırılıyor,Topal topa kayarken omzunu zedeliyor,Emre her yere bacağını sokuyor ve sakatlık oluyor anlamıyorum cam adama döndüler!

Fener maçına yetişirse çok iyi olacak.

Bu aralar yoklugunu en çok hissettigimiz oyuncu. Orta sahayi toparliyordu, mükemmel paslar atiyordu. Su an Servet'ten bile çok lazim takima. Cabuk dön Mehmet Topal.

Ve soruyorum : bir gün ön liberoda Mehmet Topal - Linderoth ikilisini sahada , Baris ve Ayhan'i kenarda görmek mümkün olacak mi ?

topalı gorursunde lınderoth zor dostum zor

yakında lınderoth u koymasınlar takımın basına deneme tahtası gıbı oldu zaten onuda gecıırırler :)

Alex sever M.Topal'ı.

Kesinlikle Fb maçında sahada olmalı.

M. Topal oynayabilir!

Milli oyuncumuz,G.Antep maçıyla sahalara dönebilir...

Galatasarayımızda Mehmet Topal'ın, en geç Pazar günkü antrenmanda takımla birlikte deneneceği ve Gaziantep'te forma giyebilme durumuna göre kadroya alınabileceği öğrenildi. Uğur Uçar ve Servet Çetin'in Fenerbahçe'ye karşı bile oynamaları çok zor. Tedavisi süren Emre Güngör'ün derbiye hazır olma şansı ise bu iki futbolcuya göre biraz daha yüksek.

Kaynak: Sabah

Antep maçının ikinci yarısında oynayıp maç eksiğini tamamlar.Fener maçına hazır olur heralde.

Geri
Üst Alt