Cevap: #14 Mehmet Topal

Sorumluluk alması gereken adamlar artık ismini kullanmak istemiyorum ..

Yapması gerekenleri yapsa m.topalda 10 numaralığa soyunmaz ve iyi oynar bu kadar basit.

mehmet topal bu sistemin adami degil

kaliteli bir futbolcu ama kredisi benim sahsimda bitti

baska takim sisitemlerinde cok güzel top oynar

ama bizim sisiteme uymadi

Dünya'da hangi büyük takım adam adama oynatıyor ki,gerçekten Alex öyle durdurulması imkansız bir oyuncu değil,sen Alex'e alan verirsen gol yersin,defans ile orta saha hattı arasında 30 metre boş alan olursa böyle klas oyuncular,ara paslarıyla forvetlerini beslerler,evinde oynuyorsan hatlar arası mesafeyi kısaltacaksın ve kademe hatası yapmayacaksın bu kadar basit,ve her an full konsantre olacaksın,sen adam adama markaj yaptır,adam wc'ye gitse oda gidecek,sonra alan boşaltsın sonra öldürücü paslar atsınlar,şut atsınlar ve kaygan zemin ve gol olsun,ki Rijkaard Neskens ikilisinden bu kadar amatörce bir hamleyi beklemezdim,Mehmet Topal'a gelince hiçbir zaman kafamda ki ön libero olamaz,bir adam bu kadar geride oynamaz zaten,taktikmiş bilmemneymiş geçin bunları,Galatasaray evinde oynuyorsa o takımı orta sahası önde basacak bunun lamı cimi yok 2 forvete 4 defans yetmiyor mu? Zaten çakılı oynuyor defans korkudan,bir pozisyonda Mehmet Topal'a baskı yok kaleciye döneceğine gitti taça attı o ne kadar panik ve korkak olduğunu belli etti,uzun lafın kısası 4-3-3'te orta 3'lünün adamı değil Mehmet Topal.

alexin en etkili olduğu maçlarda bile hiç bu kadar topla oynadığını görmemiştim.adam adama oynamak buysa onu bile yapamadı.

bu adam artık bildiğimiz adam değil başka bir oyuncu tipi olmuştur bu sene içindeki maçlarda...

ama ne olduğu belli değil henuz...

Alı samıyene topal yerıne bır adet agac dıkseydık Alexi daha ıyı konturol ederdı,Selcuk en azından topa ole rahat vuramazdı kaleyı zor gorurudu....:(

bir futbolcu değerini bulunca satacaksın arkadaş!

satmadık, şimdi turşusunu kurarız...

arkadaşlar dikkat edin;

1 m.topal 2. servet... piyasaları ve talipleri varken satmadık adamlar tepe taklak oldular...

varken müşteri vericen gidecek yani bende bunu anlamıyorum adamlar orda c.ronaldoları kakaları satıyolar hemde 24 saat içinde...

Hooop! Mehmet Topal sisteme en uygun adamdır takımda. Bunu inkar edenle futbol tartışmam.

Barcelonanın 4-3-3 oynuyorsak evet en uygun adam.Gerçi şuan bizim oynadığımız 4-3-3 felan değil ya neyse.

Uzun bacaklı adam ön libero için şart bu dizilişte..

Busquets denen adam mesela m.topaldan iyi adam değil ama sırf bu özelliklere sahip diye barcelonada oynayabiliyor.M.topal önünde oynayan iki adamın birşey yapmamasından sorumluluk almamasından oynayamıyor.Yoksa getir busquetsi bize m.topaldan daha fazla küfür yemezse ne olayım.

Bu kadar istikrarsız bir oyuncuyla ne yapcağız bilmiyorum. Geçen sene tek başına orta sahaydı bu sene 18'e alınmayı haketmeyecek amatörlükler sergiliyor. Takımda mutlaka kalmalı ama istikrar yakalaması için extra çalışması lazım.

Bu takımda Elano ve Mehmet Topal hariç herkes gidicidir.

Giderlerse sadece iyi para kazandıracaklarsa giderler.

Alı samıyene topal yerıne bır adet agac dıkseydık Alexi daha ıyı konturol ederdı,Selcuk en azından topa ole rahat vuramazdı kaleyı zor gorurudu....:(

Selçuk o topa vururken topal oyunda degildi.Zaten dibe batmamızın sebeblerinden biride topalın oyundan cıkması idi.Keske mustaa cıksaydı.

Geri
Üst Alt