Cevap: #14 Mehmet Topal

Çok mücadele etti ama kapasite meselesi işte.

bence kalmalı. iyi bir mehmet topal her zaman iş yapar. heee iki iyi iki gkötü oynayacaksa satılabilir. ama şu bi gerçek seneye çok iyi ortA saha futbolcuları almalıyız...

İlk yarıda Gio'ya attığı bir pas vardı o pozisyon gol olsaydı çok güzel olurdu.

bir tanede ayhana atti ben top taca cikti bu nasil pas derken top birden ayhanin onune dustu ayhan kontrol edemeyince taca cikti sivas macinda cok begendim ama o eski topal degil defansda neden bekliyor anlamadim hocanin talimatimi hani barcada boyle liberolar defansta bekliyor

Ne kapasitesi? Daha ne yapacak adam? Bunları yapabilecek başka bir ön libero var mı TSL'de? Takımda mutlaka kalmalı. Muhteşem oynuyor. Önüne gelecek 2 orta sahayla beraber, kariyerinin en iyi futbolunu oynar gelecek sezon.

Benim kafamda ki ön libero değil,tıp kı Elano'ya salladığın gibi oda senin orta sahan değildir kendince,herkesin futbol görüşü var,ben mücadelesine azmine birşey demiyorum,topu saçma sapan uzun toplarla kaybeden,çok top dürten ön libero sevmiyorum bu kadar basit,istediği kadar top kessin,topu olumlu kullanamadıktan sonra hiçbir faydası yoktur.

Benim kafamda ki ön libero değil,tıp kı Elano'ya salladığın gibi oda senin orta sahan değildir kendince,herkesin futbol görüşü var,ben mücadelesine azmine birşey demiyorum,topu saçma sapan uzun toplarla kaybeden,çok top dürten ön libero sevmiyorum bu kadar basit,istediği kadar top kessin,topu olumlu kullanamadıktan sonra hiçbir faydası yoktur.

4-3-3 sistemi için mükemmel bir adam. Bu sistemin ön liberosu budur.

sürekli geride kalıyo,mehmet oynadıkça önde baskıyı zor yaparız,pas özürlü ayrıca

Beleş laflar.

1 - Sistem gereği geride kalması gerekiyor.

2 - Önde baskıyı kuramamamızın nedeni Mehmet Topal olamaz çünkü zaten görevi gereği alan tutuyor adam. Tuttuğu alanı boş bırakıp, ileri mi çıkacak?

3 - Pas özürlü değil, oldukça iyi pas konusunda.

onun oynadigi maclari kazanamayiz bu kdr basit

stoper olan orta saha

benim icin tanimi budur zerre katkisi olamaz takima

ayrica en lazim olan zamanda ardayi sakatlayarak haftalarca takimi sabote etmesi de cabasi

mac sonrasi konusmalarda IQ sunu belli esiyor zaten

Beleş laflar.

1 - Sistem gereği geride kalması gerekiyor.

2 - Önde baskıyı kuramamamızın nedeni Mehmet Topal olamaz çünkü zaten görevi gereği alan tutuyor adam. Tuttuğu alanı boş bırakıp, ileri mi çıkacak?

3 - Pas özürlü değil, oldukça iyi pas konusunda.

hayır pas özürlü topu 54243659 kere dürtmeden vermiyo pası,sistem gereği faln diye atma şimdi sistemi tam uygularsak mehmetin durduğu yerde stoperlerin durması lazım,rakip yarı sahaya geçmiyo mehmet

hayır pas özürlü topu 54243659 kere dürtmeden vermiyo pası,sistem gereği faln diye atma şimdi sistemi tam uygularsak mehmetin durduğu yerde stoperlerin durması lazım,rakip yarı sahaya geçmiyo mehmet

Ya arkadaş seninle futbol konuştuğum için utanıyorum kendimden. Zerre kadar bilmiyorsun futbolu. Arsene Wenger'den bir alıntı yapayım en iyisi.

"Their system comprised of a centre forward supported by two wider attackers and a three-man midfield, including a 'holding' player sweeping up in front of the back four."

4-3-3 hakkında konuşuyor.

Böyle bir ön liberon varsa önde durmuyorsa alayı geri çekilir takımın bu kadar basit.

Ya arkadaş seninle futbol konuştuğum için utanıyorum kendimden. Zerre kadar bilmiyorsun futbolu. Arsene Wenger'den bir alıntı yapayım en iyisi.

"Their system comprised of a centre forward supported by two wider attackers and a three-man midfield, including a 'holding' player sweeping up in front of the back four."

4-3-3 hakkında konuşuyor.

bende seni anlamiyorum

in front of the back 4 diyor among yada between demiyor

tamda benim dedigimi aciklayan bir laf etmis wenger dayi

bunu iyi bi anla sonra her macta 30 metreden adamlar onu bos nasil sut cekiyor gol yiyoruz onu da anlat bize

bende seni anlamiyorum

bunu iyi bi anla sonra her macta 30 metreden adamlar onu bos nasil sut cekiyor gol yiyoruz onu da anlat bize

Geri 4'lünün önünde oynuyor adam zaten. İftira atmak için başka yerde oynuyormuş gibi göstermeyin. Habertürk'ün verdiği istatistiklerde de ortalama olarak sahanın neresinde oynadığını göstermişler. İstiyorsan bak. Sonra gel buraya özür dile efendi gibi.

bende seni anlamiyorum

ya önlibero sürekli geride durursa nasıl önde baskı yapcaz diyorum mourinho serhat futboldan zerre anlamıyosun diyo:D,boşver serhat ı uğraşma

bu adamin oynadigi maclarda nasil bi iststistigimiz var cok merak ediorum

Futbol bilgin 3 tane smiley'den ibaret.

Arsene Wenger'den alıntı yapıyorum. Heat Map'e göre Mehmet Topal'ın 4'lünün önünde oynadığını söylüyorum. Kanıt gösteriyorum. Sen ise şuraya 3 tane smiley koyuyorsun.

Arda ve Gerrard konusuna gelince, Arda tabi ki şu anda Gerrard'dan daha iyi ve değerli bir oyuncudur. 30 yaşında ve artık sadece forvet arkası oynamaya başlamış bir adamdır Gerrard. Arda ise 23 yaşında ve her şeyi yapıyor. Arda yokken halimizi görüyoruz. Arda bu sezon takımını kurtardı kaç defa. Gerrard'ın bu özelliği bitti ve sıradanlaştı. Arda yükselişte, Gerrard düşüşte.

Geri
Üst Alt