Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: #14 Mehmet Topal
Bugün Ayhan ile en cok begendigim oyuncu Topal.
Bugün Ayhan ile en cok begendigim oyuncu Topal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok mücadele etti ama kapasite meselesi işte.
İlk yarıda Gio'ya attığı bir pas vardı o pozisyon gol olsaydı çok güzel olurdu.
Ne kapasitesi? Daha ne yapacak adam? Bunları yapabilecek başka bir ön libero var mı TSL'de? Takımda mutlaka kalmalı. Muhteşem oynuyor. Önüne gelecek 2 orta sahayla beraber, kariyerinin en iyi futbolunu oynar gelecek sezon.
Benim kafamda ki ön libero değil,tıp kı Elano'ya salladığın gibi oda senin orta sahan değildir kendince,herkesin futbol görüşü var,ben mücadelesine azmine birşey demiyorum,topu saçma sapan uzun toplarla kaybeden,çok top dürten ön libero sevmiyorum bu kadar basit,istediği kadar top kessin,topu olumlu kullanamadıktan sonra hiçbir faydası yoktur.
4-3-3 sistemi için mükemmel bir adam. Bu sistemin ön liberosu budur.
sürekli geride kalıyo,mehmet oynadıkça önde baskıyı zor yaparız,pas özürlü ayrıca
Beleş laflar.
1 - Sistem gereği geride kalması gerekiyor.
2 - Önde baskıyı kuramamamızın nedeni Mehmet Topal olamaz çünkü zaten görevi gereği alan tutuyor adam. Tuttuğu alanı boş bırakıp, ileri mi çıkacak?
3 - Pas özürlü değil, oldukça iyi pas konusunda.
hayır pas özürlü topu 54243659 kere dürtmeden vermiyo pası,sistem gereği faln diye atma şimdi sistemi tam uygularsak mehmetin durduğu yerde stoperlerin durması lazım,rakip yarı sahaya geçmiyo mehmet
Ya arkadaş seninle futbol konuştuğum için utanıyorum kendimden. Zerre kadar bilmiyorsun futbolu. Arsene Wenger'den bir alıntı yapayım en iyisi.
"Their system comprised of a centre forward supported by two wider attackers and a three-man midfield, including a 'holding' player sweeping up in front of the back four."
4-3-3 hakkında konuşuyor.
Ya arkadaş seninle futbol konuştuğum için utanıyorum kendimden. Zerre kadar bilmiyorsun futbolu.
.
Gerrard'ı alacağıma; her türlü Arda'yı alırım.

bende seni anlamiyorum
in front of the back 4 diyor among yada between demiyor
tamda benim dedigimi aciklayan bir laf etmis wenger dayi
bunu iyi bi anla sonra her macta 30 metreden adamlar onu bos nasil sut cekiyor gol yiyoruz onu da anlat bize
bende seni anlamiyorum
in front of the back 4 diyor among yada between demiyor
tamda benim dedigimi aciklayan bir laf etmis wenger dayi
bunu iyi bi anla sonra her macta 30 metreden adamlar onu bos nasil sut cekiyor gol yiyoruz onu da anlat bize