Cevap: #14 Mehmet Topal

İyi oynadı bugün

Orta sahada tek başınaydı,Emre Çolak orta da pek yoktu sürekli savunmanın arasına girdi etkisiz kaldı,Barış'ın ise ne oynadığını ben hala çözemedim sağ kanat gibi birşeydi herhalde :D

Mehmet Topal iyiydi bu gün ama tarzını beğenmiyorum. Onunda aklı başka yerlerde...

Mehmet Topal bugün takimin en iyisiydi aksini söyleyende art niyet ararim. Hele ilk yarinin sonlarinda bir pozisyonda top rakipteyken, topu ayni oyuncunun üstünden asirtarak kapti ve yere sekmeden pasi aktardi. Hakikaten izlemeye degerdi.

Mehmet iyi hücum pasları da attı bugün.

antalyaya yenildik ve 20 pozisyon verdik

neill iyi oynadi hakan iyiydi

topal iyiyidi

bravo vallahi

jo yuzunden yiyoruz her pozisyonu demekki biz goremiyoruz

oyun bozmaya çalışacak takımsan mehmet topal 1. ön liberon olur,oyun oynamaya çalışacak bi takımsan mehmet topal ı oynatmazsın

Mehmet Topal kalir Elano, Baris gibi vasat oyuncular gider ve yerine kaliteli orta saha adamlari gelir sorun çözülür.

Bizi şampiyonluktan eden Topal-Sarp ikilisi kalsın yani! O zaman Mehmet Güven ve Cihan Haspolatlı'nın suçu neydi onlar neden gönderildiler?

İlk defa serhata katılıyorum,Mehmet topal çok iyi oynadı bence bu maçta,sabri ve ardanın işgüzarlığı yüzünden yedik golleri.

Ne kadar karakterli bir oyuncu olduğunu dk 94 te gördüğü sarı kartla gösterdi

Attığı paslar çok iyi ve yerindeydi. Paslarına biraz daha önem verirse, çok büyük kademe kaydetmiş olur.

Topal'in menajeri aciklama yapmis.

Geri
Üst Alt