Cevap: #14 Mehmet Topal

Bir başarı hikayesi çıkar mı,çıkar.Arda'dan,Semih'ten önce Avrupa'ya transfer oldu.

Kaç paraya geldi,kaça satıyoruz.Bu bence bir yönetim başarısıdır.

Başarılar Mehmet Topal.

güle güle efendi,yürekli ve her daim galatasaray ruhlu futbolcu.

Hayırlı olsun,umarım bizi La Liga'da iyi temsil eder.:animation:

valencia maçına gidip galatasaray pankartı açalım terime yaptıkları gibi:p

Bir başarı hikayesi çıkar mı,çıkar.Arda'dan,Semih'ten önce Avrupa'ya transfer oldu.

Kaç paraya geldi,kaça satıyoruz.Bu bence bir yönetim başarısıdır.

Başarılar Mehmet Topal.

Yönetim başarısızlığıdır. Mehmet Topal elimizdeki tek ön liberoydu. 4-3-3 orta sahasına uygun olan da tek futbolcuydu kadrodaki. Şimdi elimizde 0(sıfır) oyuncu var 4-3-3'e uygun orta saha olarak.

Yönetim başarısızlığıdır. Mehmet Topal elimizdeki tek ön liberoydu. 4-3-3 orta sahasına uygun olan da tek futbolcuydu kadrodaki. Şimdi elimizde 0(sıfır) oyuncu var 4-3-3'e uygun orta saha olarak.

Hep aynı geyikler, aynı klişeler. Azcık değiş. Topal'lada olur Topal'sızda olur 4-3-3 merak etme. Yeterki oraya hızlı, çalışkan ve teknik bir oyuncu transfer edilsin.

oh be benim gibi mutlu olanlar var

her acidan mukemmel, hem bizde ise yaramiyordu pek, hem para yaptikkkk

İki taraf için de en hayırlısı oldu..

Mehmet'e başarılar diliyorum birgün yuvana geri dönmek üzere hoşçakal..

Topal gibi olmak gerek. Oh ne rahat... Koşma, pres yapma, ısırma, girişme, yatma (34 lük Ayhan'ın nasıl yatarak top çaldığını görüyomusunuz), rakip kovalama...Menejerler ünlü avrupa takımlarına transfer dedikoduları yaysın, topal lobisi gs forumlarda 'yetenekli yıldız futbolcu' Topal'ı taraftara pompalasın. Topal daha 10 sene bizimle buraya yazıyorum. Sezon sonu Valencia'ya giderse buraya 'ben aptalım' diye 1000 defa yazacağım.

Bu geride kalmasın.

Topal gibi olmak gerek. Oh ne rahat... Koşma, pres yapma, ısırma, girişme, yatma (34 lük Ayhan'ın nasıl yatarak top çaldığını görüyomusunuz), rakip kovalama...Menejerler ünlü avrupa takımlarına transfer dedikoduları yaysın, topal lobisi gs forumlarda 'yetenekli yıldız futbolcu' Topal'ı taraftara pompalasın. Topal daha 10 sene bizimle buraya yazıyorum. Sezon sonu Valencia'ya giderse buraya 'ben aptalım' diye 1000 defa yazacağım.

Sezon sonuna çok az kaldı. Şimdiden yazmaya başlasan iyi olur.

Senden daha iyi birisi geleceği için seviniyorum.

Umarım başarılı olursun.

Mehmet Topal'a hayırlı olsun.Umarım başarılı olur.Bu arada kaça gitti acep? 5'ten aşağısı kurtarmaz.

Geri
Üst Alt