#14 Wilfried Zaha

Hocam kereme denmeli bu yazdıkların. Adamın üstüne binerek oynadı.

Kerem normalde de sürekli kendi bekinin üstüne binerek oynuyor
Bu yüzden arkasındaki bek her zaman kötü görünüyor ve eleştiriliyor
Kerem sadece ileride yaptığı faydalı işler için oynuyor, yoksa hem bu hem pas hatalarıyla takımı çok dengesizleştiriyor

Kerem yerine bunu oynatalım Kerem de Barış ile beraber sağ tarafta oynasınlar

maçın tek iyi yanı zahaydı maç temposu kazandığında müthiş bi şey olacak. çalım atabilen tek oyuncumuz cidden

Mertens'in çıkması hakkında ne düşünüyorsun ? Ben olsam yorulsa da çıkarmazdim. Zaha ile beraber görmek isterdim. Müneccim değilim ama iddaa ediyorum o ara golü atardık. Kerem takımın lideri havasında takılıyor hücum hattı bu kadar zengin iken bu kadar topla oynayamaz.
Ben Mertens veya Oliveira ile Kerem veya Bay çıkacak diye düşünmüştüm. Çok yanlış değişiklik yaptı bence.

Yalnız Fener alsa cuk otururmuş, ligi tartışmasız sürklase ederdi.. Bizde ise futbol hayatına Kerem'in yedeği olarak son dakikalarda görev alarak devam edecektir..

bu herifi türkiyede kimse tekte savunamaz

cok rahat calim atti dün gece

icardi, kerem ve teteye bu sekilde daha fazla alan kalacak hep

zahayi etkili sekilde kullanabiliriz umarim

ayagina düzgün toplar atmamiz gerekiyor

15 dakikada kalitesini belli etti ama herkesin dediği gibi biraz çabuk sinirlendi. Geçen seneki İcardi gibi ortamı anlamaya çalışıyor daha. Bizim takıma oyunu yönlendirecek baba bir adam lazım yalnız. Al ver yapamayan adamlarda delirir.

Kerem'le aynı anda sahada olmama maddesi koydurmalıydı gelirken.

20230813_124327.webp

dün büyük ihtimal baş ağrısı vardı hap atıp maça girdi dikkat ettiniz mi bilmiyorum.

Sakatlıktan yeni çıktığı için temposuzdu doğal olarak ama kaliteyim diye bas bas bağırıyor.
Nwakaeme gibi biraz yürüyerek geçti. :asd:
Kendini bulunca Keita + Nwakaeme gibi olur. :berkan:

Keremin sol kanadi artık bırakması gerek okan hoca gekirse kazıyarak ordan almalı sol kanat takımında zaha varsa zahanındır. Zaniyi adam gibi kullanamadı,uyduramadı takıma simdi göndermeye çalısıyor bu herifide kullanamazsa okan hocayla aram ciddi bozulacak.

Sahada birşey görmeden yalamalar başlamış. Bir durun oynasında ona göre yorum yapalım. O bok attığınız diğer futbolcular geçen sene bizi şampiyon yaptı. Adam iyi futbolcu bunda herkes aynı fikirde ama daha birşey görmedik.

Geri
Üst Alt