#14 Wilfried Zaha

Sahada birşey görmeden yalamalar başlamış. Bir durun oynasında ona göre yorum yapalım. O bok attığınız diğer futbolcular geçen sene bizi şampiyon yaptı. Adam iyi futbolcu bunda herkes aynı fikirde ama daha birşey görmedik.
aktürkoğlu o pası atsaymış görecekmişiz belli ki

Solda hepi topu 2-3 kez top aldı hepsinde rakibi üzerine sıçtırdı. Fiziken tam hazır olduğunda, takımla da uyumu artınca çok acayip bir şey izletecek bize.

Bu senenin ismi de Trendyol Süper Lig Wilfried Zaha sezonu olur ben size söyleyeyim. Çok kıvrak, çok dengeli ve kuvvetli. Zanioloyu takımda tutup bir tane delici merkez oyuncusuyla başka şeyler konuşuruz. Ama bu beyefendiye hayran olacağız besbelli.
20230813_003504.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herif Kayseri maçında sahada mutant gibiydi.Epl de izlerken farketmemiştim orda herkes bunun gibiydi.Kayseri’de sahada uzun bacaklı boylu poslu biri sahada sırıtıyordu

bilekleri harika.
ona uyum sağlayacak 2 adamla çift hanelerde asist ve gol ile sezonu tamamlar bence.
kerem neden pas atmadı anlamıyorum.
umarım bi ayrıştırma olayı falan yoktur.

böyle devam KOÇummmm :)

Yeni transferler içinde kesin iş yapar diyebileceğimiz tek oyuncu. Top ayağına aldığı her an birşeyler yapabilecek hissi verıyor.

Zaha ne kadar iyi bir futbolcu olsa da ve gelişine sevinsem de Kerem'in olduğu denklemde yanlış transfer oldu sanki. Kerem'i iyi fiyata gönderip 11'e başka bir banko yerli ile planlama yapsak daha doğru olurdu bence.

Zaman içinde birbirlerine uyum sağlarlar mı göreceğiz ancak Zaha ve Kerem oyun içinde 2 zıt karakter gibi geliyor bana. Umarım yanıltırlar.

Bu adamın pas nasıl atılır, nereye koşu atılır iyi bilen iki ustayla oynaması lazım bunlardan birisi Mertens olur diğeri İcardi olur... Tam konsantre olur ve kafayı sahaya verirse inanılmaz bir şey izletir...

Zaha ne kadar iyi bir futbolcu olsa da ve gelişine sevinsem de Kerem'in olduğu denklemde yanlış transfer oldu sanki. Kerem'i iyi fiyata gönderip 11'e başka bir banko yerli ile planlama yapsak daha doğru olurdu bence.

Zaman içinde birbirlerine uyum sağlarlar mı göreceğiz ancak Zaha ve Kerem oyun içinde 2 zıt karakter gibi geliyor bana. Umarım yanıltırlar.
Ben Zaha transferini biraz 2008-2009'daki Kewell transferine benzettim.

Takım bir önceki sezon şampiyon olmuş, özellikle ligin 2.yarısında Arda Turan sol kanatta iyi performans göstermişti.

Bir sonraki sezon başında da Kewell hiç beklenmedik şekilde bir anda Haldun Üstünel'in sihirbazlığı olarak lanse edildi ve yıldız transferine hasret kalan Galatasaray taraftarı bu transfere çılgınlar gibi sevinmişti. Ancak bu transfer nedeniyle sol kanatta iyi performans veren 66 numaralı Arda Turan mecburen 10 numaralı Arda Turan'a dönmek zorunda kaldı ve devamında ki hikayeyi zaten biliyoruz. Evet Kewell da zaman zaman iyi oyunlar ortaya koydu ama bu sistem takımı ileriye taşımadı, doğal olarak da başarısızlık kaçınılmaz oldu. Ki Arda da bu dönemden sonra sempatisini iyice yitirdi.

Şimdi de geçen sezon şampiyon olan bir Galatasaray ve yine tıpkı Arda gibi ligin 2.yarısında sol kanatta iyi performans veren bir Kerem var. Ve aynı şekilde onun üzerine yapılmış sürpriz bir Zaha transferi, ve hemen ardından Kerem'i 10 numaraya alalım muhabbetleri... Bu filmin sonu bellidir, aklımızı başımıza alıp mantıklı işler yapmalıyız, herkese mavi boncuk olsun diye hepsini bir arada oynatma telaşına umuyorum ki Okan Hoca düşmez. İkisi birbirinin alternatifi olmalı, yoksa Kerem 2.Arda olur, hatta onun kadar bile tahammül edileceğini sanmıyorum, neticede Arda bu kulübün altyapısından çıkmaydı, Kerem ise dış kapının mandalı.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt