- 4 Ağustos 2009
- 90.743
- 71.917
- 5.188
Pas verseler görürdük belki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aktürkoğlu o pası atsaymış görecekmişiz belli kiSahada birşey görmeden yalamalar başlamış. Bir durun oynasında ona göre yorum yapalım. O bok attığınız diğer futbolcular geçen sene bizi şampiyon yaptı. Adam iyi futbolcu bunda herkes aynı fikirde ama daha birşey görmedik.
olabilir hocam onu da izlemek lazımBenim videolarından gördüğüm çalım ve dribling için Tete’de fena durmuyor
Zaha açık alan adamı gibi geldi bana.
Zaha açık alan adamı gibi geldi bana.
Sol kanat en rahat olduğu bölge.En rahat oynadigi bölge forvet arkasi dememis miydi ? Ben mi yanlis hatirliyorum? Öyleyse 9.5 olarak oynar kerem de sol da devam eder
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet onu gördüm ama o hareketlerden pek sonuç alınmaz. Hep kaptırılır.1 metre karede 4 adamı ipe dizdi nasıl bu kanıya vardın reyis :d
Ben Zaha transferini biraz 2008-2009'daki Kewell transferine benzettim.Zaha ne kadar iyi bir futbolcu olsa da ve gelişine sevinsem de Kerem'in olduğu denklemde yanlış transfer oldu sanki. Kerem'i iyi fiyata gönderip 11'e başka bir banko yerli ile planlama yapsak daha doğru olurdu bence.
Zaman içinde birbirlerine uyum sağlarlar mı göreceğiz ancak Zaha ve Kerem oyun içinde 2 zıt karakter gibi geliyor bana. Umarım yanıltırlar.