#14 Wilfried Zaha

halısahada oynatırmıydınız

26 Eylül 2023 itibariyle facia bir performans göstermekte.

Bakambunun kanat versiyonu gibi , şaka olmalı.

Yerinde olsam usta işi pas verdiğim her oyuncuyu yatırıp sahanın rengine bularım bir tanesinden bile bir şey çıkaramadılar

Transfer çalımı işlerine girmemek lazım. Bunu fener alsa bizim daha çok işimize gelirdi. Kendine gelecekse bile en az 1 ay bekletir.

Bu teknik heyetin reyizi hazirlayabilmesi mart ayini bulur.

çok kasmadan %40'yla falan oynuyor ama kalitesiz futbola o kadar alışmışız ki adamın araya bıraktığı toplara çok mest oldum. da işte o pasların hepsini çöp ettiler

.3 pasla 3 net pozisyon yarattı. oyun görüşü, pas kalitesi, vizyonu mükemmel.

Bayağı bitik görünüyor ayrıca uzun zamandır bu kadar dengesiz bir oyuncu görmemiştim top ayağına gelince resmen ayağına dolaşıyor yani bazen adamı da sırf bu dengesizliği sayesinde geçiyor top bir şekilde Sekip önünde kalıyor ama çabukluğu da olmadığı için rakip hemen yetişip hamle yapabiliyor.

Güzel kısa ara paslar attı biraz daha hücum seti antrenmanı yapması lazım takımın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mental sıkıntısı var sanırım yada canı futbol çekmiyor artık. Yoksa ingiltereden çıkmazdı ordan bir takım atlardı hemen diye düşünüyorum.

kalitesini gösterdi girer girmez de sonra yine tutuk takıldı. keyif verdi ilkkez

Geri
Üst Alt