Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.444
- 10.684
- 1.338
Milli takım dönüşü yorgundu umarım Bayern maçına kadar toparlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı normal bir gözle izleyen birisi, her topla buluştuğunda gezal ve rossierin yamyam gibi üstüne cullandigini görür zaten. İki adam dikmiş Burak basina. Artı olarak pas vermiyor bizim takım zahaya. Bombosken hemdeBu gün gayet iyi oynadığını düşünüyorum. Sahada iken Rosier hiç gelemedi mesela kendisi çıktıktan sonra direk orayı işlediler. Bu gün özellikle ilk yarıda ortadan bir kaç kere çok iyi getirdi topu .
2 bjk li arasindan bir iki defa enfes cikti ve mac basinda icardinin ara pasinda gayet iyi gitti. sonrasinda hem pas hem dripling tercihlerinde etkisiz kaldi.kötü değildi bence
niye linç var acaba
Bİlmiyorum ama Zaha özellikle ilk yarıda ortadan kaç kere yara yara getirdi topu. Yine ön alan baskısında gayet iyiydi hani Zaha sahadayken bir kere bile gelemediler oradan Zaha çıkıp oraya Kerem geçince ise orası bildiğin maden gibi oldu. İnsanlar sadece çalım falan bakıyorlar ama Zaha sahadayken gerçekten rakibi oradan çıkarmıyor kolayca.Maçı normal bir gözle izleyen birisi, her topla buluştuğunda gezal ve rossierin yamyam gibi üstüne cullandigini görür zaten. İki adam dikmiş Burak basina. Artı olarak pas vermiyor bizim takım zahaya. Bombosken hemde
Zaha'nın adı zaten rakibi tedirgin eder, bekin kafasında sürekli kontra yer miyiz düşüncesi olurBİlmiyorum ama Zaha özellikle ilk yarıda ortadan kaç kere yara yara getirdi topu. Yine ön alan baskısında gayet iyiydi hani Zaha sahadayken bir kere bile gelemediler oradan Zaha çıkıp oraya Kerem geçince ise orası bildiğin maden gibi oldu. İnsanlar sadece çalım falan bakıyorlar ama Zaha sahadayken gerçekten rakibi oradan çıkarmıyor kolayca.
Zaha dediğin adam çalımla 1-2 kişiyi rahat ipe dizip asist veya gol yapabilmeli bizim ligde. Beklediğimiz dribling çalım yeteneğini sadece a.gücü maçında gördükBu gün gayet iyi oynadığını düşünüyorum. Sahada iken Rosier hiç gelemedi mesela kendisi çıktıktan sonra direk orayı işlediler. Bu gün özellikle ilk yarıda ortadan bir kaç kere çok iyi getirdi topu .
Zaha, Tete Kopenhag maçını yine Tete ligde bir maçı, Zaha Ankaragücü ve Manu maçını çözdü. Yani bu adamlar hiç bir şey yapmadı dersen haksızlık edersin.Kötü oynamadı ama bence Zaha, Tete, Ziyech gibi adamlara çuvalla para döküyorsam bunlarin bu maçları domine etmesi lazım. 2 tanesi epl'nin kalbur üstü kanat oyuncularından, tete ise ligin en pahalı oyuncusu.
İlk yarı bitecek hala bir çalım izledikmi sevinir duruma geldik.
Bak Davinson'a geldi çatır çatır oynuyor, birde Angelino'ya bak adam ilk gelen oyuncu hala hiç ışık yok.
Bu maçın ilk yarısında da gayet yaptı bunu. Yine Manu maçında seni maçta tutan adamdı ortada pozisyon yokken gol attı adam. bekini kovalıyor övgüsü de yapmadım orada o kadar tehlike yarattı ki Rosier hiç gelemedi dedim hatta Ghezzal bile adamın başındaydı.Bekini kovalıyor övgüsüne başlamayalım bence yine. Zaha dediğin adam çalımla 1-2 kişiyi rahat ipe dizip asist veya gol yapabilmeli bizim ligde. Beklediğimiz dribling çalım yeteneğini sadece a.gücü maçında gördük
Bence a.gücü maçı dışında hiç birinde yapamadı. Beklentimiz dribling üstü çalımla ceza sahasına girip hat kırması. Babel gibi oynamamalıBu maçın ilk yarısında da gayet yaptı bunu. Yine Manu maçında seni maçta tutan adamdı ortada pozisyon yokken gol attı adam.
Babel gibi oynadığını görmedim ben. Ben ilk yarıda orta sahada çalımla topu ileriye taşıdığını gördüm. Ben abartıldığı gibi kötü oynadığını düşünmüyorum. Faydalı oynadı tabi hala %100'ün değil belki ama oyunda olduğu sürece faydalıydı bence ki o çıktıktan sonra gördük faydasını.Bence a.gücü maçı dışında hiç birinde yapamadı. Beklentimiz dribling üstü çalımla ceza sahasına girip hat kırması. Babel gibi oynamamalı
Zaha denince bekin üstüne üstüne gidip birebir oynayan ve çoğunda rakibini alt eden adam gelir akla.dediğin driblingleri açık alanda bazen yaptı ama yetersizBabel gibi oynadığını görmedim ben. Ben ilk yarıda orta sahada çalımla topu ileriye taşıdığını gördüm. Ben abartıldığı gibi kötü oynadığını düşünmüyorum. Faydalı oynadı tabi hala %100'ün değil belki ama oyunda olduğu sürece faydalıydı bence ki o çıktıktan sonra gördük faydasını bence.
Zaha çıkınca Kerem bölgesine geçti ve sürekli oradan atak yemeye başladık.Güzel çalım atıyor iyi adam geçiyor topu alıp bazen gidiyor bazen gidemiyor.
Ben performansını yeterli bulmuyorum bu performans için Kerem'in yeri değişmemeli. Kerem daha verimli. Zaha sağda Tete ile dönüşümlü oynasın ortada Mertens oynasın. Mertensin değerini yedek kalınca anladım biraz haksızlık etmişim.
Atakların bir numaralı sorumlusu solbek. İcardi-kerem iş birliği icardi-zaha dan çok daha fazla iş yapıyor. Bir de Kerem mertensin bölgesinde olmuyor resmen sahada yok.Zaha çıkınca Kerem bölgesine geçti ve sürekli oradan atak yemeye başladık.
Sadece sol bek olduğuna katılmıyorum. Zaha varken hiç çıkamayan Rosier ve Ghezzal Zaha çıktıktan sonra çok rahat geldiler. Kerem bu gün olduğu mevkiden bağımsız kötüydü yorgun gibiydi daha çok.Atakların bir numaralı sorumlusu solbek. İcardi-kerem iş birliği icardi-zaha dan çok daha fazla iş yapıyor. Bir de Kerem mertensin bölgesinde olmuyor resmen sahada yok.