#14 Wilfried Zaha

Bu gün gayet iyi oynadığını düşünüyorum. Sahada iken Rosier hiç gelemedi mesela kendisi çıktıktan sonra direk orayı işlediler. Bu gün özellikle ilk yarıda ortadan bir kaç kere çok iyi getirdi topu .
Maçı normal bir gözle izleyen birisi, her topla buluştuğunda gezal ve rossierin yamyam gibi üstüne cullandigini görür zaten. İki adam dikmiş Burak basina. Artı olarak pas vermiyor bizim takım zahaya. Bombosken hemde

kötü değildi bence
niye linç var acaba

Maçı normal bir gözle izleyen birisi, her topla buluştuğunda gezal ve rossierin yamyam gibi üstüne cullandigini görür zaten. İki adam dikmiş Burak basina. Artı olarak pas vermiyor bizim takım zahaya. Bombosken hemde
Bİlmiyorum ama Zaha özellikle ilk yarıda ortadan kaç kere yara yara getirdi topu. Yine ön alan baskısında gayet iyiydi hani Zaha sahadayken bir kere bile gelemediler oradan Zaha çıkıp oraya Kerem geçince ise orası bildiğin maden gibi oldu. İnsanlar sadece çalım falan bakıyorlar ama Zaha sahadayken gerçekten rakibi oradan çıkarmıyor kolayca.

Bİlmiyorum ama Zaha özellikle ilk yarıda ortadan kaç kere yara yara getirdi topu. Yine ön alan baskısında gayet iyiydi hani Zaha sahadayken bir kere bile gelemediler oradan Zaha çıkıp oraya Kerem geçince ise orası bildiğin maden gibi oldu. İnsanlar sadece çalım falan bakıyorlar ama Zaha sahadayken gerçekten rakibi oradan çıkarmıyor kolayca.
Zaha'nın adı zaten rakibi tedirgin eder, bekin kafasında sürekli kontra yer miyiz düşüncesi olur

Kötü oynamadı ama bence Zaha, Tete, Ziyech gibi adamlara çuvalla para döküyorsam bunlarin bu maçları domine etmesi lazım. 2 tanesi epl'nin kalbur üstü kanat oyuncularından, tete ise ligin en pahalı oyuncusu.
İlk yarı bitecek hala bir çalım izledikmi sevinir duruma geldik.
Bak Davinson'a geldi çatır çatır oynuyor, birde Angelino'ya bak adam ilk gelen oyuncu hala hiç ışık yok.

Bu gün gayet iyi oynadığını düşünüyorum. Sahada iken Rosier hiç gelemedi mesela kendisi çıktıktan sonra direk orayı işlediler. Bu gün özellikle ilk yarıda ortadan bir kaç kere çok iyi getirdi topu .
Zaha dediğin adam çalımla 1-2 kişiyi rahat ipe dizip asist veya gol yapabilmeli bizim ligde. Beklediğimiz dribling çalım yeteneğini sadece a.gücü maçında gördük

Kötü oynamadı ama bence Zaha, Tete, Ziyech gibi adamlara çuvalla para döküyorsam bunlarin bu maçları domine etmesi lazım. 2 tanesi epl'nin kalbur üstü kanat oyuncularından, tete ise ligin en pahalı oyuncusu.
İlk yarı bitecek hala bir çalım izledikmi sevinir duruma geldik.
Bak Davinson'a geldi çatır çatır oynuyor, birde Angelino'ya bak adam ilk gelen oyuncu hala hiç ışık yok.
Zaha, Tete Kopenhag maçını yine Tete ligde bir maçı, Zaha Ankaragücü ve Manu maçını çözdü. Yani bu adamlar hiç bir şey yapmadı dersen haksızlık edersin.

Bekini kovalıyor övgüsüne başlamayalım bence yine. Zaha dediğin adam çalımla 1-2 kişiyi rahat ipe dizip asist veya gol yapabilmeli bizim ligde. Beklediğimiz dribling çalım yeteneğini sadece a.gücü maçında gördük
Bu maçın ilk yarısında da gayet yaptı bunu. Yine Manu maçında seni maçta tutan adamdı ortada pozisyon yokken gol attı adam. bekini kovalıyor övgüsü de yapmadım orada o kadar tehlike yarattı ki Rosier hiç gelemedi dedim hatta Ghezzal bile adamın başındaydı.

Bu maçın ilk yarısında da gayet yaptı bunu. Yine Manu maçında seni maçta tutan adamdı ortada pozisyon yokken gol attı adam.
Bence a.gücü maçı dışında hiç birinde yapamadı. Beklentimiz dribling üstü çalımla ceza sahasına girip hat kırması. Babel gibi oynamamalı

Bence a.gücü maçı dışında hiç birinde yapamadı. Beklentimiz dribling üstü çalımla ceza sahasına girip hat kırması. Babel gibi oynamamalı
Babel gibi oynadığını görmedim ben. Ben ilk yarıda orta sahada çalımla topu ileriye taşıdığını gördüm. Ben abartıldığı gibi kötü oynadığını düşünmüyorum. Faydalı oynadı tabi hala %100'ün değil belki ama oyunda olduğu sürece faydalıydı bence ki o çıktıktan sonra gördük faydasını.

Güzel çalım atıyor iyi adam geçiyor topu alıp bazen gidiyor bazen gidemiyor.

Ben performansını yeterli bulmuyorum bu performans için Kerem'in yeri değişmemeli. Kerem daha verimli. Zaha sağda Tete ile dönüşümlü oynasın ortada Mertens oynasın. Mertensin değerini yedek kalınca anladım biraz haksızlık etmişim.

Babel gibi oynadığını görmedim ben. Ben ilk yarıda orta sahada çalımla topu ileriye taşıdığını gördüm. Ben abartıldığı gibi kötü oynadığını düşünmüyorum. Faydalı oynadı tabi hala %100'ün değil belki ama oyunda olduğu sürece faydalıydı bence ki o çıktıktan sonra gördük faydasını bence.
Zaha denince bekin üstüne üstüne gidip birebir oynayan ve çoğunda rakibini alt eden adam gelir akla.dediğin driblingleri açık alanda bazen yaptı ama yetersiz

Güzel çalım atıyor iyi adam geçiyor topu alıp bazen gidiyor bazen gidemiyor.

Ben performansını yeterli bulmuyorum bu performans için Kerem'in yeri değişmemeli. Kerem daha verimli. Zaha sağda Tete ile dönüşümlü oynasın ortada Mertens oynasın. Mertensin değerini yedek kalınca anladım biraz haksızlık etmişim.
Zaha çıkınca Kerem bölgesine geçti ve sürekli oradan atak yemeye başladık.

Zaha çıkınca Kerem bölgesine geçti ve sürekli oradan atak yemeye başladık.
Atakların bir numaralı sorumlusu solbek. İcardi-kerem iş birliği icardi-zaha dan çok daha fazla iş yapıyor. Bir de Kerem mertensin bölgesinde olmuyor resmen sahada yok.

bitik gibiydi. Sene boyu böyle oynasa kafayı yemelik. Patlayıcılığı açması lazım.

Genel anlamda savunmak adına demiyorum ama milli takım dönüşleri her zaman zor geçiyordu tarihimiz boyunca hep böyleydi açıkçası etkilenmiş gözüküyor.

Atakların bir numaralı sorumlusu solbek. İcardi-kerem iş birliği icardi-zaha dan çok daha fazla iş yapıyor. Bir de Kerem mertensin bölgesinde olmuyor resmen sahada yok.
Sadece sol bek olduğuna katılmıyorum. Zaha varken hiç çıkamayan Rosier ve Ghezzal Zaha çıktıktan sonra çok rahat geldiler. Kerem bu gün olduğu mevkiden bağımsız kötüydü yorgun gibiydi daha çok.

Geri
Üst Alt