#14 Wilfried Zaha

ben beğeniyorum zahayı hiç değilse maç oynadıkça form tutuyor gibi ama hız olarak nasıl bu kadar düşmüş hayret verici

Bana göre vasat oynadık ki fizikman daha %100 bile değil hücum özelliklerinin yanı sıra bugün Kazım Can'a defansif katkısı da çok iyiydi dikkat ederseniz kendisi çıkıp Kerem sola geçince Golü de oradan yedik Kerem adamını takip etmesi gerekirken 70 metre geride kaldı.

Bana göre vasat oynadık ki fizikman daha %100 bile değil hücum özelliklerinin yanı sıra bugün Kazım Can'a defansif katkısı da çok iyiydi dikkat ederseniz kendisi çıkıp Kerem sola geçince Golü de oradan yedik Kerem adamını takip etmesi gerekirken 70 metre geride kaldı.

Kerem’de çok yoruldu renkdaş. İlk yarı hiç durmadı desek yanlış olmaz. Burada maç sırasında yazdık çıkması lazımdı.

Zaha’ys gelince de benim beklentimin altında son iki maçtır. Daha güçlü evet ancak ekstra göremedik.

Savunma tarafında istediklerimizle hücumundan yiyoruz.

İlk yarı bence iyiydi ama 2. Yarı beğenmedim. Top kaybı yaptı 2. Yari

Moryke fofana bile kendisinden daha iyi durumda şuanda.Sener ozbayrakliya karşı bile üstün oynar mı şüpheli.Hizini direkt olarak kaybetmiş gibi kosamiyor adam yav.Bizden önce dripling şov yapan adam koşmayı unuttu burda

Şu ana kadar beklentilerin altında kaldı maalesef. Ama Tete ve Ziyech kadar umutsuz değilim. Daha iyi olmasını ve daha fazla sorumluluk almasını ümit ediyorum.

Yılın bidonu olacak büyük ihtimal. Bi de saçları uzatıp denemek lazım

Acayip beğendim

Hayvani efor koydu ve süper paslar attı, pas kalitemizi çok yukarı çekti Bayern'de bile yoktu o pas kalitesi

Fakat 50-60 gibi pili bitti. Hala eskisi gibi uçamıyor ayrıca

Bunu fener alsaydi 3-4 haftadır şov yapıyor olurdu. Üzerimizdeki uğursuzluktan kurtulmak için gerekiyorsa kabilesine gidip büyü yaptırmalı

Bence iyi oynadi, ama Sane'nin yaptigini biz bu adamdan bekliyoruz gibi. Bu adam hicbir zaman Sane kadar yetenekli ya da elit olmadi, biraz daha realistik olmamiz lazim. Fizik olarak toparlaniyor, pas kalitesi iyi, guclu ve sakin bir topcu. Bence her halukarda ilk 11'in degismez oyuncusu. Defansif katkisi da muthis, normalde hic beklemezdim.

Daha çok geçiş için bir Zaha mı istersin, yoksa hücumda öldürücü bir Zaha mı. Bu sorunun cevabını bulursak, ona göre bakarız.

Kalp hastasi gibi sprint ozellgi sifira inmis. Cunku calismiyor. Bjk macinda cikinca direk soyunma odasina gitti cunku takimdaslik sifir. Alismak icin uyum gerekir, istemek gerekir. Umutlu degilim.

Geri
Üst Alt