#14 Wilfried Zaha

Hazır olmadığını o bacağındaki bandajdan anlaşılıyor.
Halen umudum var o yüzden. Ziyech’de katkı verecek ama Ndombele kafasında futbolu bitirmiş.
Şansımıza kiralık geldi.

Ne zaman bu adamı elestirme duygusu icimde belirse kendi kendime; Wilfried Zaha , Wilfried Zaha telaffuzunu 3 kere yaparım.

Boyle bir ismi olan topcunun kötü olması imkansızdir. Bir futbolcuyu çalımlayıp, dripling yapmasi icin daha iyi bir isim olamaz. Inanilmaz rahatlatici yag gibi akiyor isim agizdan cikarken

Ne zaman bu adamı elestirme duygusu icimde belirse kendi kendime; Wilfried Zaha , Wilfried Zaha telaffuzunu 3 kere yaparım.

Boyle bir ismi olan topcunun kötü olması imkansızdir. Bir futbolcuyu çalımlayıp, dripling yapmasi icin daha iyi bir isim olamaz. Inanilmaz rahatlatici yag gibi akiyor isim agizdan cikarken
Aşk adam nasılsın

Aşk adam nasılsın
Beni özlediğini açikca görebiliyorum..

feaf2cd6fc9cf209e7ed77a62e468225.gif

bilmediğimden (ve şu an bakmaya üşendiğimden) sormaktayım.

bu adam kariyerinde CL maçı oynadı mı Man uTD deplasmanı (hadi biliyor) - Bayern gibi ? ya da avrupa liginde ?

yoksa bu kafalara çok mu yeni daha ?

beklentim : Kerem forvet arkasında hem defansif kademede ortayı rahatlatıyor, hem de geniş oyun görüşü kazandığında kanatlarıda çok aktifleştirebilecek ( şu an %70 icardiye odaklı gibi genelde). o zaman Zaha işte ön plana çıkar umudundayım. Kerem'in ortada/ forvet arkasında oturması çok önemli - hatta haddimi aşıyorum Barça'daki Messi rolü üstlenmeli kerem. Ofansta 2 kanat ve icardi %60 daha çok net pozisyon alır ve atar düşüncesindeyim.

bu adam kariyerinde CL maçı oynadı mı Man uTD deplasmanı (hadi biliyor) - Bayern gibi ? ya da avrupa liginde ?

beklentim : Kerem forvet arkasında hem defansif kademede ortayı rahatlatıyor, hem de geniş oyun görüşü kazandığında kanatlarıda çok aktifleştirebilecek ( şu an %70 icardiye odaklı gibi genelde). o zaman Zaha işte ön plana çıkar umudundayım. Kerem'in ortada/ forvet arkasında oturması çok önemli - hatta haddimi aşıyorum Barça'daki Messi rolü üstlenmeli kerem. Ofansta 2 kanat ve icardi %60 daha çok net pozisyon alır ve atar düşüncesindeyim.

İlk cl maçını bizle oynadı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok zaten hep Palacetaydı kısa dönem Manu dışında

İngiliz MTye seçilmiş oynamışken onu bırakıp Fildişine gitti sonra

Afrika kupasına gidecek olması ciddi saçmalık olacak zaten 20 maçı vardır total

Fildişi ev sahibiymiş birde finale kadar yolları var.

sokayim böyle ise yahu

finale kadar kalirsa 6 mac kaciriyor bizde

bir de devre arasi kamp yapamayacak

bu soktumun kupasini kim icat etti yahu

fifa bile ciddiye almayip yerel ligleri ertelemiyor mesela dünya veya avrupa sampiyonasinda oldugu gibi

Geri
Üst Alt