#14 Wilfried Zaha

F9rGT2VW4AA7UlS

ağam ne zamanı ligin yarısı bitecek
Güzel... iyi hırslanmış

Zaha forma girecekmiş
ne zaman zaha'm zaha'm
ne zaman hayın hayın
ne zaman hiçbir zaman

Çok çevik hızlı bir oyuncu olmasına rağmen büyük bir denge sorunu var sahada

2. forvet olarak göbekte oynatılmaya daha uygun bir oyuncu gibi

Kapalı savunmalara karşı oynuyoruz bu yüzden zorlanıyor açık alan buldu mu zaten affetmez

Zahayı aynı Sneijderin gelişine benzetiyorum Sneijder de geldiğinde bi 3-4 ay iyi gibi durmuyordu oynadığı oyun sonradan açıldı bence ziyechte aynı şekilde bu adamlar katkı vermeye başlayınca skor problemimiz çözülecek bir hayli

İcardi 'yi dinlendirmek istiyorsak direkt santrafor başlasın,(Bakambu merkezde oynayamıyor, gerekirse kanatta oynasın)Kerem sol açık, Oliviera da 10 numara.Kadronun suyunu çıkaran Okan Hoca'dan Kaan Ayhan sonrası yeni bir kazanım bekliyorum.Ndonbele, Angelino ve Demirbay 'dan umudu kestik!

Sami Yen'de oynanan veya büyük maçlarda daha faydalı olacak sanki. Ne kadar doğru bir düşünce bilemem tabi ama maç seçebilir gibi geliyor bana. Zemin, stat leş olunca oynamaz gibi bu arkadaş.

Büyük maçlarda kendisine çok güveniyorum. Herif ciddi kalite, abuk bir şekilde her an skor değiştirebilecek bir adam

Besiktas macinda da iyi değildi sanki renkdaş

afripa kupasi olmasaydi devre arasindan sonra zimba gibi döner diyordum hatta bahsine bile girerdim ama su ortamda bence imkansiz

gelecek sezon bizde kalirsa bundan daha iyi olabilir

İcardi 'yi dinlendirmek istiyorsak direkt santrafor başlasın,(Bakambu merkezde oynayamıyor, gerekirse kanatta oynasın)Kerem sol açık, Oliviera da 10 numara.Kadronun suyunu çıkaran Okan Hoca'dan Kaan Ayhan sonrası yeni bir kazanım bekliyorum.Ndonbele, Angelino ve Demirbay 'dan umudu kestik!
----------Zaha--------
Kerem - Oliveria - Bakambu

Böyle he?

Geçen sezon 10. haftadan sonra top oynamaya başladık. 4-5 oyuncumuz hazır değil ona rağmen zorlu fikstürden çıkmasını bildik. Önümüzdeki aylar bizim olacak inşallah.

tam iyiye gidiyodu 2 hafta fildişi gezisi zehir etti tüm plan programı

ziyech'teki gibi kasım'da bu da koşa koşa milli takıma giderse sonra başka yaklaşırım performansına

Yapılan transferler içinde en net ve garanti adam gözüyle bakıyordum, hemen herkes gibi. O bakımdan da en büyük hayal kırıklığı kendisi oldu. Şu oynadığı oyunun bir tık iyisi de yetmez; çok çok daha iyi oynaması lazım; vücut dili bile bunu vaad etmiyor maalesef...

Diğerleri için çok büyük hayaller kurmadım zaten. Angelino' nun bu formasyona uymama riskinden bahsetmiştik, bize defans-ofans dengeli biri lazımdı; 'hiç' seviyesindeki performansı ayrıca şaşırttı...Ziyech hakkında yorum yapmak için erken; tamamen hazır durumda olsa bu sözleşme şartlarıyla alamazdık. Kendisinden ümitliyim; olmadı seneye yol veririz...Tete ortalamayı zar zor tutturuyor, daha iyi çıkmasını umardım...Davinson, pek kimsenin hayal bile etmediği performansla başladı direkt, Allah nazardan korusun. Ndombele' den bahsetmeye gerek yok, çok yanlış tercih-kumar olduğu en baştan belliydi...

Şu adamın transferinde camiada bayram vardı. Kulüp bile ZAHAAAA diye kuduruyordu.

Tete, Ziyech, Ndombele içinde hemen hemen aynı. Çok hayalkırıklığı yaşadık.

Mucadele etmiyor veya edemiyor. Bence hala sakatliginin etkisi var. Yani insallah öyledir

Geri
Üst Alt