- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
Güzel... iyi hırslanmış![]()
ağam ne zamanı ligin yarısı bitecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel... iyi hırslanmış![]()
ozaman maasini yatirmayalim everything takes time diyerek gecistirelim durumu nasil olur![]()
Sami Yen'de oynanan veya büyük maçlarda daha faydalı olacak sanki. Ne kadar doğru bir düşünce bilemem tabi ama maç seçebilir gibi geliyor bana. Zemin, stat leş olunca oynamaz gibi bu arkadaş.
Büyük maçlarda kendisine çok güveniyorum. Herif ciddi kalite, abuk bir şekilde her an skor değiştirebilecek bir adam
----------Zaha--------İcardi 'yi dinlendirmek istiyorsak direkt santrafor başlasın,(Bakambu merkezde oynayamıyor, gerekirse kanatta oynasın)Kerem sol açık, Oliviera da 10 numara.Kadronun suyunu çıkaran Okan Hoca'dan Kaan Ayhan sonrası yeni bir kazanım bekliyorum.Ndonbele, Angelino ve Demirbay 'dan umudu kestik!
yok boyle birsey..
Zaha'ya gelince, hala beklentilerin altinda, bir sabir 2-3 mac daha bekleyelim.. Umarim bizi uzmez.
2-3 maç sonra ligin yarısı bitiyor...
senin kedin mi döver yoksa benim rakun mu ?Şu adamın transferinde camiada bayram vardı. Kulüp bile ZAHAAAA diye kuduruyordu.
Tete, Ziyech, Ndombele içinde hemen hemen aynı. Çok hayalkırıklığı yaşadık.