#14 Wilfried Zaha

Benim sana sabrım bitmek üzere

Olum bi adam geç bi dripling yap ayağına gelen her topu yana arkaya ay diye milyonları bayılmadık sana

Tek başına maç alamayan adama yıldız demem. Kötü değil ama beklentiyi karşılamıyor. BAY'ın da sağda iyi oynadığı maçlar var mesela öyle işte iyi yani.

Şu ana kadar benim için tam bir hayal kırıklığı oldu

Ayrıca negatif bir enerji yayıyor gibi hissediyorum

Çıkarken ki hareketleri filan

Sürekli agresif ve bu agresifligi kendi yetersizliğinden sadece o yüzden sinir bozucu oluyor bu sinirinden bir şey de üretmiyor sadece negatif.

kerem 1 bu 2

oyun icinde hic yok, büyük hayal kirikligi su ana kadar

1 an önce toparlanmali ve devre arasi fit hale gelmeli

begenmiyorsa buralari sezon sonu yollanmali

30 yaşına kadar ingiltere'den kafayı çıkarmayan küçük takım kontra oyuncusu için kolay değil adapte olmak. kafayı yorup biraz oyunu yontarsa altında kalkacak kadar yetenek var kuşkusuz, takım ve ligi sallayıp paraya bakarsa iş yaş.

Neye sinirlendin zahacım anlamadım o kadar kötüsün ki attığın gol bile kurtarmaz seni

Defansa sürekli yardıma gelip önde iş yapamaması baya ironik oldu hepimiz tersini bekliyorduk:d Zaha bitik durumda kontraya çıkacağımız pozisyonlarda bile atağı yavaşlatıyor, futbol böyle oyuncularla oynanmıyor artık. Tek silahımız olan Kerem-İcardi bağlantısınıda kestik. Vücut dilinden vs bahsetmiyorum zaten halı sahada bile aynı takımda olmak istemezdim adam enerjini emiyor tek başına, bir şekilde şutlanır umarım.

top istemeye kanattan gelmıyor bu arada özellikle dikkat ettim sürekli cizgide bekliyor önüde kapalı

takım yenik haldeyken zahaya top vermek takım icin imkansız cünkü rakip kapanıyor

bizim takımın genel bi sorunu bu zaten kerem harici ilerde araya kacan adam yok herkes sabit bekliyor

Geri
Üst Alt