Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Acımam bankamıyım ben kredi vereceğim sürekliAllahini seversen biraz daha kredi ver bu kadar çabuk harcama adamı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acımam bankamıyım ben kredi vereceğim sürekliAllahini seversen biraz daha kredi ver bu kadar çabuk harcama adamı
Zaha once keremin verdigi katkinin 10da 1ini versin de ondan sonra konusuruz bunlariZaha olmasaydı bugün CL'de 1 puanımız yoktu.. Ankaragücü sonrasında performansı yükselmeye başladı.. Bir hafta önce Kasımpaşa maçını da bu adam almadı mı.. Birde pozisyonlarını da kendi yaratıyor... Ne aldığı düzgün bir pas var ne de alan açma var.. Yanlız bu adam..
Herifin etrafını 2-3 kişi sararken onunla herhangi bir pas organizasyonuna giren etrafında bir adam var mı ?.. Arkasında profesyonel oyuncu olup olmadığından şüphe ettiğimiz Kazımcan veya formsuz Angelino..
10 numara pozisyonda kaybolup ortada olmayan Kerem.. En azından Zaha Kerem'e birşey hazırlamaya çalışırken adama bir tane hazırlanmaya çalışılan pozisyon var mı ?.. Dün bomboş pozisyonda bile adama pas atamıyor veya atmıyor Kerem efendi..
Önceki maçlarda kaç tane asistini yediler herifin.. Kerem Zaha yüzünden yerinden olmuş da Zaha gitsinmiş.. Buluştuğu her iki topun birini kaybeden.. Bomboş onlarca pozisyonu uzaya yollayan Kerem kalsın Zaha gitsin..
Kerem yerine düzgün şut çeken 10 numaramız olsaydı bugün en kötü CL'de 9 puanımız vardı bizim.. Zorluk seviyesi yüksek maçlarda Kerem fark yaratamaz.. Kerem takımı bozuk para gibi harcar.. Kerem Aktürkoğlu iyi bir yedek olur.. Zaha'nın yanına da onunla anlaşabilen düzgün bir 10 numara adam lazım.
Zaniolo'nun fb maçında bana verdiği ışığı ve umudu, Davinson Sanchez hariç yeni transferlerden hiçbir oyuncu veremedi. Sezon ortasında gelen bir Zaniolo'dan bahsediyoruz. Şu an bizde devam etse mevcut transferlerden çok daha iyi olacağından şüphem yok. O yüzden katılmıyorum.Ben de Zaniolo'nun Paşa ve Fb maçı dışında iş yaptığını görmedim. Bu takım Berkan'ı, Dübüa'yı, Yunus'u arıyor ama Zaniolo'yu hiç aramıyor. İlla Zaniolo etkisi yaratacak adam arıyorsak Barış'ı sahaya arabiliriz. Aşağı yukarı aynı etkiyi yaratıyor.
Allah Allah demekki Kasımpaşa maçını ben iyi izlememişim.. Uzaktan 124 km hızla çakan Zaha değil Keremmiş demekki.. 2 golü Kerem atmış o maçta..Zaha once keremin verdigi katkinin 10da 1ini versin de ondan sonra konusuruz bunlari
Hatayin kasimpasanin gotu boklu beklerini gecemiyor daha
En büyük silahımız olan kerem-icardi uyumu da yok oldu sayesinde. Sağa çekip burda takıl denmeli.
Allah Allah demekki Kasımpaşa maçını ben iyi izlememişim.. Uzaktan 124 km hızla çakan Zaha değil Keremmiş demekki.. 2 golü Kerem atmış o maçta..
Keşke birisi sırf bu sene kaçırdığı gollerden , vermediği paslardan , kaybettiği toplardan bir edit yapsa da bizde görsek 10'nun birini..
Kerem önce gitsin boş kaleye şut çekmeyi öğrensin.. Yerli futbolcular yüzünden bedel ödemekten bıktık usandık..
Adam kendisi dedi, sakatlik beni arkaya atti daha alisiyorum diye. Alismaya calisan hali clde 1 gol 1 assist ligde 4-5 gol yapti simdiden.kesinlikle gönülsüz ve hırssız değil
takımı benimsememiş de diyemeyiz
oldukça gayretli
ama anlayamadığım tek şey rakip eksiltmede bu kadar eksik kalması
en güvendiğimiz konuydu ki oysa
6-7 kağıt maaş alıp bir tane adam geçemeyen herifin konusunda attığı posta bak. Siz vallahi eğitilmezsiniz.Yerli futbolcular yüzünden bedel ödemekten bıktık usandık..