#14 Wilfried Zaha

Vuruş kalitesini göstermiş. Net pozisyona girmeden 5 gol atabilmek kalitedir. Tete o kadarda xg'den 0 gol çıkarması rezalet.

Zaha da icardi de, şampiyonlar Ligi'nde sahaya bıraktı, ikisinin toplam maaşı 17 milyon Euro, bu maaşı alan adamlar ligde her hafta ya gol atmalı, ya da skor katkısı vermeli.

Zaha da icardi de, şampiyonlar Ligi'nde sahaya bıraktı, ikisinin toplam maaşı 17 milyon Euro, bu maaşı alan adamlar ligde her hafta ya gol atmalı, ya da skor katkısı vermeli.
İkisine külübün ödediği toplam maaş 10.3 milyon Euro. Gomis-Mata-Seferoviç vs gibi isimlerin gittiği senaryoda tolore edilebilecek rakamlar. Bu giden 3'lüde 8 falan alıyordu kulüpten.

Dayanağım da KAP. Bonusları varsa bilemem. Sen biliyorsan bizi aydınlatabilirsin. Biz bonuslar olursa bildiriyoruz KAP'a genelde çünkü.

İkisine külübün ödediği toplam maaş 10.3 milyon Euro. Gomis-Mata-Seferoviç vs gibi isimlerin gittiği senaryoda tolore edilebilecek rakamlar. Bu giden 3'lüde 8 falan alıyordu kulüpten.

Dayanağım da KAP. Bonusları varsa bilemem. Sen biliyorsan bizi aydınlatabilirsin. Biz bonuslar olursa bildiriyoruz KAP'a genelde çünkü.
bonservis imza parasını sen mi ödedin

Yok bildirmiyoruz senelerdir, ya neyse senin dediğin gibi olsun diyelim, bunlar korkunç paralar

Yok bildirmiyoruz senelerdir, ya neyse senin dediğin gibi olsun diyelim, bunlar korkunç paralar
Ben korkunç demem. Fener gibi kadrodaki en vasat adamlara bile 3 milyon maaş vermiyoruz. Benim için toplam maliyet önemli. Zaha'nın 3 yıllık maliyeti Babel ve Feghouli'den azdır mesela. Kadrodan gidenlerin açtığı maaş boşluğunu düşününce o kadar da korkunç gelmiyor bana.

Yeter ki her sene Avrupa'da kalburüstü başarı elde edelim.

2. yarı girip ter atar mı

2 tane fener maçında şov yapmıyorsan bu maçları kazandıramayacaksan bir zahmet devre arası gelmişken yolları ayıralım alınmasındaki asıl amaç Şampiyonlar liginde zorlu maçlar ve büyük maçlarda fark yaratmasıydı.

maalesef eski dinamizinin eser kalmamis
Kerem 100 tane gol kaçırsın solda oynadığı an takıma inanılmaz geçiş ve pas opsiyonları sunuyor gerçek Zaha'yı görsek ligi hoplatacak ama böyle beklemekle olmuyor aylar geçti Ocak ayı geldi üstüne milli takıma gidecek umarım oraya almazlar.

Kerem 100 tane gol kaçırsın solda oynadığı an takıma inanılmaz geçiş ve pas opsiyonları sunuyor gerçek Zaha'yı görsek ligi hoplatacak ama böyle beklemekle olmaz Ocak ayı geldi milli takıma gidecek umarım oraya almazlar.

Daha Prime garry rodriguesin katkisina bile alamadik, biz bu adamin sov yapmasina bekliyoruz

Nerden Premier Ligde izlediğimiz akıp giden Zaha nerde Babel gibi her hücumu yavaşlatan bizdeki Zaha.Şu ana kadar büyük hayal kırıklığı oldu benim için umarım sezonun geri kalanında eski haline döner

Bence en ihtiyac duydugumuz isim. Dun gördük, takim topu 2 saniye tutamiyordu. Sorunu neyse halledilmeli. Bu da idmansiz gibi. Cok cok gucsuz. Africa kupasina gidisi onlenmeli ve Icardi ile 2 hafta filan oynamadan kamp yapmalilar.

Gönderebilirsek ne ala şu oynadığı oyunu Emre Kılınç oynasa topa tutulurdu ki tutuldu da bana göre bir esprisi olmadı 2 gol attı diye iyi diyemiyorum maalesef, 6 skora katkı yapmış ligde salladığımız Kılınç'ta Samsun'da 4 skora katkı yapmış ki Samsun'da yapmış bunu kendisinin bu kıyaslama içerisinde bulunması da kendisinin hatası, oyun olarak bize süper şeyler katsa hadi neyse diyeceğim ama o da yok sırtı dönük top alıp güreş izliyoruz sanki Amrabat bana

Bu da Bizle dalga mı geçiyor napiyor premier ligde akıp giden adam burda kimseyi geçemiyor Babel gibi oynuyor.Daha bir kere yarıp gittiğini göremedim anca boş alan olacak belki gidiyor beyefendi.

Bu kıymetli sporcumuza sallayarak hocamızı aklama çabasına girenler olduğunu gözlemlemekteyim

Kendilerini esefle kınıyorum

25 kasimdaki alanya macinda bolca övüldü.agrilarla oynadigi manchester macinda senin icin kolaydi nasil gol yapamazsın denildi kendi yarattigi pozisyonlara.pendik macinda kadroda yoktu.adana macinda sonradan oyuna girdi.kopenhag macinda agrilarla oynadi ve çöp ilan edildi birden.sanki okan buruk planli programli maca cikmis gibi. bu mac yeni iyilesip sonradan oyuna girdi ve sayesinde oyunu rakip kaleye yiktik bi anda.fb macinda 11 baslamali

Geri
Üst Alt