#14 Wilfried Zaha

Reis bu adam tabiki ağır bir oyuncu değil burada abartildıği kadar hızlı bir oyuncu hiç olmadi.Bahsedildigi kadar hızlı olan oyuncu bu yaşlarda falan bu kadar hızını kaybetmez.36,37 yaşında bir oyuncudan bahsetmiyoruz.palaceda daha çok boş alan buluyordu.. beni hayal kirikliliğına uğratan mesela nwakemede belki daha ağır bir oyuncuydu ama tekniğiyle ,oyun zekasıyla falan çok rahat adam geçerdi.zahaninda çok hızlı olmamasına rağmen bire birde kaldıgi pozisyonlarda rahat adam geçmesini beklerdim.Adam denemiyor bile.
Dikine oynayan atletik bir adamdı renkdaş yıka yıka gidiyordu. Bence yaş önemli atletizm ve hızda 30 dan sonra da gerileme çoğunda oluyor. Sakatlığın da etkisi var tabi

Sakın ha ülkemde afrika kupası oynayayım deme. Ne işin var orada, hazır değilsin sen

Bende çok eleştiriyorum da vurdumduymaz olması beni çıldırtan hırs yok.
Bu adam mevcut atak anlayışıyla başarılı olamaz. Açık alan bulamıyor bunu sorgulamamız lazım. Stoperin orta sahaya gelip pas dağıtmaya çalıştığı kaplumbağa stilinde kanatta izlediğimiz bidiğimiz zaha verimi alamazsın bir defa onu geçelim.

Bu adama ve diğer kanat oyuncularına top geldiğinde rakip 10 kişi kapanmış oluyor sonra da kural olduğu için icarye oynuyoruz zaten.
Sistem net bir biçimde babel gibi oynatıyor.

Bu parayı ödediğin adamın her maç olmasada maç çözmesini, göze hoş gelen bir futbol oynamasını beklersin. Kimse içinden Hagi çıkmasını beklemiyorda biraz hırslan maçlara bi tutun be adam.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende çok eleştiriyorum da vurdumduymaz olması beni çıldırtan hırs yok.
Bu adam mevcut atak anlayışıyla başarılı olamaz. Açık alan bulamıyor bunu sorgulamamız lazım. Stoperin orta sahaya gelip pas dağıtmaya çalıştığı kaplumbağa stilinde kanatta izlediğimiz bidiğimiz zaha verimi alamazsın bir defa onu geçelim.

Bu adama ve diğer kanat oyuncularına top geldiğinde rakip 10 kişi kapanmış oluyor sonra da kural olduğu için icarye oynuyoruz zaten.
Sistem net bir biçimde babel gibi oynatıyor.
Son 3 resmi maçta 1 gol attık, o da demirbay'ın uzaktan sıkıp kalecinin sektirdiği top. Bariz bir şekilde bireysel formsuzluk ve taktik sıkıntı var. Birine patlamamız lazım ama hiç öyle durmuyor

O kadar Ali Cabbar hikayesi döndürüldü ama yanan biz olmayız umarım. Kaliteli bir oyuncu, neyi var bilmiyorum; sakatlığını atlatıp tekrar mı sakatlanıyor? Nasıl form tutturabileceğiz acaba.

Arkadasi elden cikarmak oncelik olmali. Rashica tarzi iki Adam gelsin her iki kanada. Ne ziyech ne tete ne Zaha.

Driplingi olmasa bile Nwakaeme gibi yürüyerek ceza alanında şov yapması lazım benim anlamadığım onu da yapamıyor.

Geliş hikayesi sebebiyle k.o.ç. basınında haddinden fazla eleştirilsin diye algı kasılan bir oyuncu konumunda.

sezon sonunu bekleyelim bakalım. aldığı maaş ve CV si ile verdiği performans ters orantılı. özellikle avrupa maçlarında vitrin olarak görüp çok iyi katkı verecek diye bekliyordum ama yanılttı bizi.

Toplam 1087 dk süre almış yani 12 maç eder bu.

8 gol katkısı var şu ana dek.

Maça vurduğunda çok iyi istatistik ama işte tam randımanlı 4-5 arka arkaya izleyemedik.

Hala umudum var içinden geçecek ligin. Sadece sakatlık yaşamasın yeter

Sakat olduğuna inanmıyorum

Zaha ve ziyech bi mertens değil,ikardinin sakatım diyip haftalarca idmana çıkmayıp maçlarda full oynadığı,nihayet çıkacak denildiğinde ise wandanın doğum gününe gidip yine idmana çıkmadığı yerde bu adamların sakatım demeyip her idmana her maça çıkıp kendini parçalamalarını bekleyen varsa gerçek dünyaya bir an önce dönsün

bakalım övülmeye baslanmıs mı

bugün emre özcan da söylemiş

artık sağ kanat veya santraforda denemeliyiz

Dün oyuna girdikten sonra maç kaç dk oynandı bilmiyorum da topu her aldığında olumlu kullandı, zaten 3-4 kere faül yaptılar adama hatta birinde vermedi mal hakem. Sol kanatta oynaması ve topla daha fazla buluşması gerekiyor. Sakatlığı geçince zaten 11'e döncektir.

Zaha’yı birebir bırakmak üzerine bir set yok gibi.. Adam top gelince bişeyler yapmaya çalışıyor. Fazla mı eleştiriyoruz diye düşünmeye başladığım bir maç oldu.
Biz niye bu adam icin biseyler yapmak zorundayiz?

Dunku mac icin elestirmem de yok arkasindaki yok pas alamiyor ona gore sistem mistem daha once kim icin bu sozler soylendiyse o oyunculardan bi yol olmadi

Toparlarsa da bunlar yuzunden olmayacak

Dün oyuna girdikten sonra maç kaç dk oynandı bilmiyorum da topu her aldığında olumlu kullandı, zaten 3-4 kere faül yaptılar adama hatta birinde vermedi mal hakem. Sol kanatta oynaması ve topla daha fazla buluşması gerekiyor. Sakatlığı geçince zaten 11'e döncektir.

sol knatta oynamasında bence kendisinden yana bir sıkıntı yok

ama sol kanatta oynayınca zahadan daha verimli olan biri var şu an bizde

neden zaten işleyen yeri bozalım ki

bence çift santrafor veya icardi yokken en önde o da olmadı sağ deneyelim

Geri
Üst Alt