#14 Wilfried Zaha

Zaha Icardi Ziyech
xxx Torreira xxx
Ideal on birimiz bence sezon başından beri bu ama bir defa bile denemedik

Zaha da Ziyech gibi Afrika’ya gidince Kerem’i sola, Tete/Barış rotasyonunu sağa koyarız. Mertens’i as oyuncu olarak oynatacağız galiba.

sol knatta oynamasında bence kendisinden yana bir sıkıntı yok

ama sol kanatta oynayınca zahadan daha verimli olan biri var şu an bizde

neden zaten işleyen yeri bozalım ki

bence çift santrafor veya icardi yokken en önde o da olmadı sağ deneyelim

sol kanadın işlediğini düşünmüyorum kerem genel olarak faydalı bi adam o yüzden skor ürettiği vakit solda iyi deniyor ama solda pek bi aksiyonu yok paso ortada takılıyor. kerem hür oynayan bir oyuncu olduğu için çeşitli mevkilerde oynatılabilir. sadece solda oynadığı zaman iyi lafına katılmıyorum. man u maçlarında ve son maçta ceza sahasının sağından gol buldu. zahanın ise etkili olduğu yer sol kanat. o yüzden orda oynamalı

Kralla ilgili yorum yapmadan önce besmele cekin.
11199.jpg

Yav tren gibi yardıran , herkesi ipe dizen adam burada koşamıyor anlamak güç cidden.Türkiye kupasında böyle 3.lig takımıyla oynasak ve Zaha oynasa onlara karşı bile üstünlük kurar mı hiç emin değilim şahsen.Benim gördüğüm Babel'in bizdeki hali gibi Bjk zamanındaki Babel bile değil yani.

Yav tren gibi yardıran , herkesi ipe dizen adam burada koşamıyor anlamak güç cidden.Türkiye kupasında böyle 3.lig takımıyla oynasak ve Zaha oynasa onlara karşı bile üstünlük kurar mı hiç emin değilim şahsen.Benim gördüğüm Babel'in bizdeki hali gibi Bjk zamanındaki Babel bile değil yani.

her futbolcu belli yaşlarda belli sebeplerle düşer

zaha da öyle özellikle sakatlıklar etkilemiş

yani soldan yardırıp sağ plasesiyle goller atan adamı göremiyoruz bu bariz

ama biz bu adama yatırım yaptık ve faydalanmalıyız

bazen böyle oyunculara mevki değişikliği iyi gelebilir

mesela sağda çizgiyi kullanan oyuncu olarak zahayı görebiliriz çünkü barış gibi hızıyla değil de gücüyle yardırıp gidebilir

ya da bazı maçlarda en önde belki çok daha iyi arkaya sarkan oyuncumuz olabilir neden olmasın

okan hoca mutlaka denemeli bunları

Biz niye bu adam icin biseyler yapmak zorundayiz?

Dunku mac icin elestirmem de yok arkasindaki yok pas alamiyor ona gore sistem mistem daha once kim icin bu sozler soylendiyse o oyunculardan bi yol olmadi

Toparlarsa da bunlar yuzunden olmayacak
Ne demek biz niye birşeyler yapmak zorundayız? City mal mı mesela Doku’ya set hazırlıyor. Enteresan bir yorum olmuş.

İkinci dediğin farklı bir konu, Zaha’dan birşey olur gibi bir savım yok.

Ne demek biz niye birşeyler yapmak zorundayız? City mal mı mesela Doku’ya set hazırlıyor. Enteresan bir yorum olmuş.

İkinci dediğin farklı bir konu, Zaha’dan birşey olur gibi bir savım yok.
yılda 6-7 milyon alan "yıldız" topçu için böyle bahanelere gerek yok, çıkacak oynayacak

bire bir kaldığı kıytırık bekleri de geçemiyor çoğunlukla maalesef, rosieri falan 1 kez geçemedi

yılda 6-7 milyon alan "yıldız" topçu için böyle bahanelere gerek yok, çıkacak oynayacak

bire bir kaldığı kıytırık bekleri de geçemiyor çoğunlukla maalesef, rosieri falan 1 kez geçemedi
Adam oynamıyor, takım da yardım etmiyor, iki taraflı bir durum. Bahane değil realite.

Geri
Üst Alt