#14 Wilfried Zaha

Kendisine hayrandım ama ağır hayal kırıklığı bence

Markajda kayboluyor. Birde her maç mı ikinci yarılarda yorulursun be adam. Bu kondisyon hiç mi artmayacak he.. Topu kapıp Kaan'a bırakması ve içeri koşması doğru hamleydi zeki oyuncu işi.

Tamam tempolu ve hızlı değil ama hala çok yetenekli hatta bence ligin en yetenekli adamı. Bu adamı pozisyona sokmamız elzem. Zaha çift hane yapmazsa şampiyonluk çok zor.

Kerem nereye makine gibiydi ilk asistini Ocak'ta yaptı adam. 50 küsür maç oynayıp anca 10 gol atabildi. Girdiği pozisyon sayısına bakıldığında attığı gol çok düşüktü. Bu sene de aynı şekilde devam ediyor. Zaniolo bile çok az oynayıp 5 gol attı.
38 maç oynamış 10 gol 12 asist yapmış. Bu sene 30 maç oynamış şimdiden 8 gol 7 asist. Ayrıca bahsettiğim olay sadece tabela katkısıyla açıkladığım bir şey değil. Her şeyi geçtim Icardi sakat falan ama geçen seneki Kerem-Icardi uyumu da yok. Kerem’in de dengesi bozuldu, Icardi’nin de. Sol kanattayken geçen sene Icardi’ye topu kaldırarak enteresan paslar bile atıyordu bu sene onu bile pek göremedik. Zaha formsuz/bencil ve açıkçası Icardi’nin gölgesinde kalmış hissediyor gibi. Tete zaten ayrı dünya. Ziyech kafa yerindeyse oynuyor vs.

90 dakika sahada kaldığı ilk maç olabilir çünkü bu sezon başka maç hatırlamıyorum fiziksel olarak iyiye gittiğine işaret diyebiliriz bu da bir başlangıçtır artık devamlılık sağlarsa başarılı olacağını düşünüyorum.

38 maç oynamış 10 gol 12 asist yapmış. Bu sene 30 maç oynamış şimdiden 8 gol 7 asist. Ayrıca bahsettiğim olay sadece tabela katkısıyla açıkladığım bir şey değil. Her şeyi geçtim Icardi sakat falan ama geçen seneki Kerem-Icardi uyumu da yok. Kerem’in de dengesi bozuldu, Icardi’nin de. Sol kanattayken geçen sene Icardi’ye topu kaldırarak enteresan paslar bile atıyordu bu sene onu bile pek göremedik. Zaha formsuz/bencil ve açıkçası Icardi’nin gölgesinde kalmış hissediyor gibi. Tete zaten ayrı dünya. Ziyech kafa yerindeyse oynuyor vs.
38 maç falan değil bir sürü milli maç oynadı. 50 küsür maç oynadı geçen sezon. Zaten burada defalarca da konuşulup tartışıldı bu mevzu. Kerem girdiği pozisyon sayısına göre çok az skor bulan bir oyuncu.

38 maç falan değil bir sürü milli maç oynadı. 50 küsür maç oynadı geçen sezon. Zaten burada defalarca da konuşulup tartışıldı bu mevzu. Kerem girdiği pozisyon sayısına göre çok az skor bulan bir oyuncu.
pozisyonların yarısını kendı yaratıyor

selam

Kariyerinde şampiyonluk yok başarıya aç öyle pes edecek bir adam değil gün geçtikçe üstüne koyacak çünkü final maçları yaklaştıkça o kupayı fazlasıyla isteyecek.

Bos kaleye gol atti diye gerceklerden kacmayalim
Buna inanarak mı yazıyon

Geldi orta sahada sırtı dönük topu aldı kıvraklıkla önünü boşalttı ve genelde alışık olduğumuz mallıklardan ziyade oyunu açacak basit pası verdi sağa doğru ve koşusunu attı

Buna inanarak mı yazıyon

Geldi orta sahada sırtı dönük topu aldı kıvraklıkla önünü boşalttı ve genelde alışık olduğumuz mallıklardan ziyade oyunu açacak basit pası verdi sağa doğru ve koşusunu attı
Cafer guney

konudan uzaklastırılmıstır alıntı yapmamaga özen gosterelım bu konuda

Wilfried Zaha. Dilimde tüy bitti bu adamı ille de Sol tarafa şartlamaya gerek yok Sağda da 180 maça çıkmış bir oyuncu hem de Dünyanın en zor ligi olan EPL'de yaptı bunu. Harikaydı, özellikle topsuz oyunda çok iyi de enerji kattı. Böyle devam artık. Harikaydın Fildişi Aslanı
20240107_224327.webp
20240107_213740.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 e 2 yakalandığımiz şu pozisyonda çoğu hücum oyuncusu hamleyi aceleye getirip yem olur, basit bir ara pasla da rakip takım kaleciyle karşı karşıya kalırdı. zaha doğru zamanlamayla atağı söndürmüş resmen. ha şimdi övecek yer arıyorsunuz da diyen çıkabilir, olabilir. benim için böyle detaylar önemli. bunlara kıymet verince futbolumuz gelişecek bence

Wilfried Zaha. Dilimde tüy bitti bu adamı ille de Sol tarafa şartlamaya gerek yok Sağda da 180 maça çıkmış bir oyuncu hem de Dünyanın en zor ligi olan EPL'de yaptı bunu. Harikaydı, özellikle topsuz oyunda çok iyi de enerji kattı. Böyle devam artık. Harikaydın Fildişi Aslanı Ekli dosyayı görüntüle 230103Ekli dosyayı görüntüle 230104

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sal herifin peşini yav

Geri
Üst Alt