- 8 Mayıs 2009
- 18.912
- 6.384
- 2.493
Kendisine hayrandım ama ağır hayal kırıklığı bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
38 maç oynamış 10 gol 12 asist yapmış. Bu sene 30 maç oynamış şimdiden 8 gol 7 asist. Ayrıca bahsettiğim olay sadece tabela katkısıyla açıkladığım bir şey değil. Her şeyi geçtim Icardi sakat falan ama geçen seneki Kerem-Icardi uyumu da yok. Kerem’in de dengesi bozuldu, Icardi’nin de. Sol kanattayken geçen sene Icardi’ye topu kaldırarak enteresan paslar bile atıyordu bu sene onu bile pek göremedik. Zaha formsuz/bencil ve açıkçası Icardi’nin gölgesinde kalmış hissediyor gibi. Tete zaten ayrı dünya. Ziyech kafa yerindeyse oynuyor vs.Kerem nereye makine gibiydi ilk asistini Ocak'ta yaptı adam. 50 küsür maç oynayıp anca 10 gol atabildi. Girdiği pozisyon sayısına bakıldığında attığı gol çok düşüktü. Bu sene de aynı şekilde devam ediyor. Zaniolo bile çok az oynayıp 5 gol attı.
38 maç falan değil bir sürü milli maç oynadı. 50 küsür maç oynadı geçen sezon. Zaten burada defalarca da konuşulup tartışıldı bu mevzu. Kerem girdiği pozisyon sayısına göre çok az skor bulan bir oyuncu.38 maç oynamış 10 gol 12 asist yapmış. Bu sene 30 maç oynamış şimdiden 8 gol 7 asist. Ayrıca bahsettiğim olay sadece tabela katkısıyla açıkladığım bir şey değil. Her şeyi geçtim Icardi sakat falan ama geçen seneki Kerem-Icardi uyumu da yok. Kerem’in de dengesi bozuldu, Icardi’nin de. Sol kanattayken geçen sene Icardi’ye topu kaldırarak enteresan paslar bile atıyordu bu sene onu bile pek göremedik. Zaha formsuz/bencil ve açıkçası Icardi’nin gölgesinde kalmış hissediyor gibi. Tete zaten ayrı dünya. Ziyech kafa yerindeyse oynuyor vs.
pozisyonların yarısını kendı yaratıyor38 maç falan değil bir sürü milli maç oynadı. 50 küsür maç oynadı geçen sezon. Zaten burada defalarca da konuşulup tartışıldı bu mevzu. Kerem girdiği pozisyon sayısına göre çok az skor bulan bir oyuncu.
Buna inanarak mı yazıyonBos kaleye gol atti diye gerceklerden kacmayalim
Cafer guneyBuna inanarak mı yazıyon
Geldi orta sahada sırtı dönük topu aldı kıvraklıkla önünü boşalttı ve genelde alışık olduğumuz mallıklardan ziyade oyunu açacak basit pası verdi sağa doğru ve koşusunu attı
Hatalı 1 karar olmuşCafer guney
konudan uzaklastırılmıstır alıntı yapmamaga özen gosterelım bu konuda
kararlar sorgulanamaz iyi gecelerHatalı 1 karar olmuş
1 saygısızlığını göremedim

Sal herifin peşini yavWilfried Zaha. Dilimde tüy bitti bu adamı ille de Sol tarafa şartlamaya gerek yok Sağda da 180 maça çıkmış bir oyuncu hem de Dünyanın en zor ligi olan EPL'de yaptı bunu. Harikaydı, özellikle topsuz oyunda çok iyi de enerji kattı. Böyle devam artık. Harikaydın Fildişi AslanıEkli dosyayı görüntüle 230103Ekli dosyayı görüntüle 230104
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi