#14 Wilfried Zaha

Kanat olarak oynanamamali. Yazina kadar forvet olarak kulanalim ve sonra PLe geri gönderelim.

Bu sene için İcardi'den daha fazla katkı verdi zaten

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
katılmam na mümkün ,benim bahs ettigim mevzu o degil , once bir bizim icin icardi gibi icardi olsun sonra kıyaslayalım

bu terazi yanlış bir terazi olmuş

35 senelık hayatımda yaşadıgım en buyuk hayal kırıklıgı olabılır , geldıgınde cocuk gıbı hoplayıp zıplamıstım. 10 yıl önce bıraktığım sigaraya beni tekrar başlatabilecek bir vaka halıne geldı benım ıcınn.

ne kanat ne forvet kaç kurtan kendini

katılmam na mümkün ,benim bahs ettigim mevzu o degil , once bir bizim icin icardi gibi icardi olsun sonra kıyaslayalım

bu terazi yanlış bir terazi olmuş
O konudan bakıyorsan doğru diyorsun renktaş

Yalnız atlanılmaması gereken bir nokta var

Biz bu adama şans vermiyoruz

Mesela İcardi bildiğin yürüyen ceset halinde

Zaha'yı tek forvet oynatalım diyoruz ama namümkün

Yalnızca bir maç oynattık forvette

O da Ts maçı idi ve o maçta da verileri süperdi

Belki oynatsak ısrar etsek tek başına ligi alacak

Ama şans vermiyoruz adama

Hatta Bakambu'yu da vermedik bu şansı

Ve bu benim canımı çok sıkan bir detay oldu artık

O konudan bakıyorsan doğru diyorsun renktaş

Yalnız atlanılmaması gereken bir nokta var

Biz bu adama şans vermiyoruz

Mesela İcardi bildiğin yürüyen ceset halinde

Zaha'yı tek forvet oynatalım diyoruz ama namümkün

Yalnızca bir maç oynattık forvette

O da Ts maçı idi ve o maçta da verileri süperdi

Belki oynatsak ısrar etsek tek başına ligi alacak

Ama şans vermiyoruz adama

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o iş hocanın işi , takımla yatıp kalkan o , keremi 10 a cekince kereme nasıl sövüp okana bisi demediysek burda da Zaha ya sovmem gayet normal :D

İç sahadaki Ankaragücü maçı hariç iyi oynadığı 1 tane maç yok. Yıllık 7-8 m euro kazanan bir adam bu kadar verimsiz olamaz.

o iş hocanın işi , takımla yatıp kalkan o , keremi 10 a cekince kereme nasıl sövüp okana bisi demediysek burda da Zaha ya sovmem gayet normal :D
Yahu sövmeye bir şey dediğim yok renktaş

Bende sövüyorum kendisine zaten :)

Benim demek istediğim olay

İcardi'ye tanınan bu imtiyaz çok yanlış geliyor bana

Zaha'ya şans vermiyoruz

Bakambu'ya vermedik

Vinicius'a verilmeyecek mesela

Yani burada haksızlık var

Onu vurgulamak istedim

Yoksa Zaha övülecek bir şey yapmadı şu ana kadar

Hatta daha önce de söyledim

bence bize son zamanlarda gelen en kötü kanat oyuncusudur Zaha

Orası ayrı

Zahaya kızmıyorum. 10 kişi kalmış takımda oyuna giriyor. 750 top kaybı yapan kerem ise 11 başlıyor. Ritim tutamadı sırf bu yüzden. Arkasındaki bekte 75 kez değişti.

lıgımızde anadolu takımlarında anca oynar

Kanat değilde forvete yakın oynatilmasi gerektiğini aylar önce söylemiş idik eğer skor istiyorsak

Tugay Kerimoğlu: "Wilfried Zaha ile beraber oynasaydım, onu topla döverdim." (Yeni Açık)

Kerem'in saha için etkinliğinin yarısı yok. Kerem'in yaptığı girişimler kendi başarılı olmasa bile başka pozisyonları doğurabiliyor ve rakip savunmanın dengesini bozuyor. Zaha çok etkisiz çizgide topla buluşup geri dönmekten başka bir şey yapmıyor. Vücut dili çok kötü negatif enerji saçıyor. Bundan sonra sadece forvette denenmeli.

Insan oyuna girince istekli olur daha dinamik olur hareketli olur. Agamiz slowmotion ayarinda geziyor sahada.

Geri
Üst Alt