#14 Wilfried Zaha

Premier ligden bir takım geniş kadrosunda bulundurmak adına mevcut performansına değil de geçmişine yatırım yapmak ister umarım yoksa işimiz zor duruyor ...

Sezon bitecek, hâlâ bir uyum sağlanamadı bir bağ kurulamadı maalesef.

Bence iki taraf için de en iyisi sezon sonu ayrılık olacaktır.

ne kadar erken yollarsak kardır. yok abi koşmuyor, her topu ayağına istiyor, yaş 38 gibi takılıyor sahada

İyice hantallamış ağırlaşmış Babel'e dönmüş.27-28 yaş üstü kanat oyuncusu almak yasaklanmalı. Sezon başından beri karşısındaki savunma oyuncusu bi mallık yapsın da zaha çalım atabilsin diye bekliyoruz.

Aşırı bencil oynuyor. Takım oyunu adına bir şey göremiyorum. Sene başında Fenerden aldık diye o kadar dalga geçtik, keşke almasaydık da feneve gitseydi dedirtti artık sonunda. İnşallah sezon sonunda kurtuluruz kendisinden ve maaşından...

Hayırdır haysiyetsiz falan ne alaka.

Torreira'nın dayak atması fantezileri falan.

Gören de 30 top kaybı yapmış hep kendine oynamış sanar. He o durumda bile böyle laflar edilmemeli de. Neyse
Başkasına mı oynuyor farklı maçı mı izliyoruz.

Laf attığın adam bunların toptan saklanıp kaçtığı için sorumluluk alıyor.
Beyfendi her maç saklanıp topu ayağıma at diyor. Yarın öbür gün takım içinde birisi bununla dalaşınca görürüz fantazi mi değil mi, torreira sert bir yüz ifadesiyle sinirli bir şekilde birdiğin bağırdı koş diye.

Hantal da değil bu arada oynamak istemiyor. Ben olsam bunu bir daha sol kanat oynatmazdım dağ kanat oynasın en azından o bölgede tete dışında alternatifimiz yok.
Sağda oynasın kaanla belki bir şeyler yapar o da belki. Ekürisi ile de oynarsa belki kafasında bir şeyler etkiler.
Sol kanat kendisinin oynayabileceği bir mevki değil. Dünya üzerinde en sorunlu bölge olan sol bek üzerine salmak gerekiyor kendisini.

Burnunu sürtmek lazım, eski takımı zannediyor burayı her topu neyimize atacağız. Tez zamanda gitsin buradan!

Alakası yok

Jest mimik bunlara takmak çok saçma

İşini iyi yapsın yeter

Ha Zaha işini iyi yapmıyor

Fakat ona işini iyi yapacak ortam da sunulmuyor

ya renktaş son antalya maçındaki o pzisyonun fotoğraf ya da videosunu bulup koyamadım da

koskoca bomboş bir yarı saha önünde iken ve oyuna sonradan girip diriyken gidemeyen ve 35 yaşındaki güraya filan yakalanan adamın oyun anlayışıyla filan ne alakası olabilir

yapacağı tek şey olan topa vurup gitmek iken bile yapamıyorsa ne yapalım biz adama

tek yapacağımız şey kalıyor geriye o da rakiplere rica edip bu adam sağa çekip vurduğunda lütfen bloklamayın

Burnunu sürtmek lazım, eski takımı zannediyor burayı her topu neyimize atacağız. Tez zamanda gitsin buradan!
Ben topu aldıktan sonra bu kadar topla savaş veren bir oyuncu bu yaşıma kadar görmemiştim.Topla resmen kavga ediyor,gereksiz okadar çok hamle yapıyor ki,neyin kafasında anlam veremedim bu süreçte.Bence oynayacaksa ya icardi ile 2 li oynamalı yada oturmalı.kerem'in yerini resmen işgal ediyor.Resmen.
Birşey değil kerem'de ortada okadar sakil duruyor ki,2 oyuncu kopmuş oluyor.

Yarın öbür gün takım içinde birisi bununla dalaşınca görürüz fantazi mi değil mi
Olunca kına yakarsın
ya renktaş son antalya maçındaki o pzisyonun fotoğraf ya da videosunu bulup koyamadım da

koskoca bomboş bir yarı saha önünde iken ve oyuna sonradan girip diriyken gidemeyen ve 35 yaşındaki güraya filan yakalanan adamın oyun anlayışıyla filan ne alakası olabilir

yapacağı tek şey olan topa vurup gitmek iken bile yapamıyorsa ne yapalım biz adama

tek yapacağımız şey kalıyor geriye o da rakiplere rica edip bu adam sağa çekip vurduğunda lütfen bloklamayın
Foto ya da videosunu bulup koysan bu ezbere şekilde papağan gibi her mecrada tekrarlanan eleştirinin saçmalığını anlardın. Zaha Antalya maçında kötü oynadı ama kötü performansının o pozisyonla alakası yok, birkaç defa tek pasla ciddi güzel kontralara çıkarabilecekken bile isteye göre göre o pasları atmayıp satış modunda takıldı

Neyse o pozisyona geçecek olursak, Zaha topu aldığında hem Güray hem de o hafif kel Antalyalı oyuncu birkaç metre önünde zaten adamın. Topla koşan oyuncu topsuz koşan oyuncudan hep daha yavaştır. Zaten geride başladığı ve ayağında top olan bir koşu yarışını nasıl kazanacaktı

zahadan ayrılırız zararsız sorun değil de oliviera ve tete çok zor çıkacak kazıklar.

Kendini yıldız zannediyor çizgi gülü. Sen önce top oyna sonra trip at.

Ziyech Zaha Tete ile ugrasacagimiza elimizde altin gibi Morutan vardi takimda tutsaydik en azindan mucadele eder trip atmazdi. Sessiz, konusmuyor diye takimdan gonderdik adami resmen. Su ucune odedigimiz maasla Belcika liginden 2 tane topcu cozerdik.

Zaha senelerce premier ligin üst düzey oyuncularindandi, transfer edilmesine kimse laf edemez, ama kanatta tutmadi malesef, second striker olarak oynatmakda fayda var

Yalnız bu herif hatırladıgim kadarıyla prime zamanlarında bile atıp giden biri değildi ki . Ahım şahım sprinter bir adam değildi zaten. Sakatlıklar vs iyice agirlasmis. ayakta durmaya mecali yok.

Geri
Üst Alt