- 22 Kasım 2008
- 12.789
- 17.027
- 2.943
Keşke beni yanıltsaydı. Şu performansa göre korkunç bir maaş ödüyoruz kendisine, umarım yaza kurtuluruz bu kontrattan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkasına mı oynuyor farklı maçı mı izliyoruz.Hayırdır haysiyetsiz falan ne alaka.
Torreira'nın dayak atması fantezileri falan.
Gören de 30 top kaybı yapmış hep kendine oynamış sanar. He o durumda bile böyle laflar edilmemeli de. Neyse
Alakası yok
Jest mimik bunlara takmak çok saçma
İşini iyi yapsın yeter
Ha Zaha işini iyi yapmıyor
Fakat ona işini iyi yapacak ortam da sunulmuyor
Ben topu aldıktan sonra bu kadar topla savaş veren bir oyuncu bu yaşıma kadar görmemiştim.Topla resmen kavga ediyor,gereksiz okadar çok hamle yapıyor ki,neyin kafasında anlam veremedim bu süreçte.Bence oynayacaksa ya icardi ile 2 li oynamalı yada oturmalı.kerem'in yerini resmen işgal ediyor.Resmen.Burnunu sürtmek lazım, eski takımı zannediyor burayı her topu neyimize atacağız. Tez zamanda gitsin buradan!
Olunca kına yakarsınYarın öbür gün takım içinde birisi bununla dalaşınca görürüz fantazi mi değil mi
Foto ya da videosunu bulup koysan bu ezbere şekilde papağan gibi her mecrada tekrarlanan eleştirinin saçmalığını anlardın. Zaha Antalya maçında kötü oynadı ama kötü performansının o pozisyonla alakası yok, birkaç defa tek pasla ciddi güzel kontralara çıkarabilecekken bile isteye göre göre o pasları atmayıp satış modunda takıldıya renktaş son antalya maçındaki o pzisyonun fotoğraf ya da videosunu bulup koyamadım da
koskoca bomboş bir yarı saha önünde iken ve oyuna sonradan girip diriyken gidemeyen ve 35 yaşındaki güraya filan yakalanan adamın oyun anlayışıyla filan ne alakası olabilir
yapacağı tek şey olan topa vurup gitmek iken bile yapamıyorsa ne yapalım biz adama
tek yapacağımız şey kalıyor geriye o da rakiplere rica edip bu adam sağa çekip vurduğunda lütfen bloklamayın
Daha bişey denemenin anlamı yokZaha senelerce premier ligin üst düzey oyuncularindandi, transfer edilmesine kimse laf edemez, ama kanatta tutmadi malesef, second striker olarak oynatmakda fayda var