- 3 Temmuz 2012
- 139.331
- 87.825
- 5.338
okan ve zaha kavgasında
zahadan yanayım
zahadan yanayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok net terbiyesizlik. Zaha çirkef bı adam değil, olsa bu akşam soverdi vpnle instaya girip. Adam 1 tek beni neden kestiler anlamadım dedi bir senedir. Ayıp gerçekten ayıp Okan. Yaptığın hoş değil.Okan Buruk: "Wilfried Zaha girdikten sonra o da beklenen reaksiyonu veremedi. Hazırlık maçların bir tanesinde iyi oynadı. Diğerlerinde normal oyununu ortaya koydu. Beklentimiz yüksek ama net olarak alamadım."
Okan Buruk: "Zaha ve Ziyech kanatlarda olunca bu anlamda üretme anlamında zorluk çekiyoruz. Çizgi oyunu oynuyoruz oyun birebire kalıyorlar. Diğer arkadaşları gibi onunda benimde yetersizdi performansı. Net bir şekilde iyi oyun ortaya koymadık."
tete olsa vpn indıremezdı ama zaha indirebilir pc ile arası iyiÇok net terbiyesizlik. Zaha çirkef bı adam değil, olsa bu akşam soverdi vpnle instaya girip. Adam 1 tek beni neden kestiler anlamadım dedi. Ayıp gerçekten ayıp Okan. Yaptığın hoş değil.
hz maclarını kıyas alacaksa icardi 11 olmamalıydıbarış solda oynayamıyor ısrarla sola koyuyor, ziyeci çıkarıp aynı tip yunusu alıyor sonra zaha ve ziyech olunca üretemiyoruz falan diyor zaten zaha 1 hazırlık maçında iyiydi diyor, geçen hz maçında 2 tane asisti yenmiş herifin bugün top tutamadın bile kanatlarda. milletin aklıyla taşşak geçmeyi bıraksın da istemiyosa direkt söylesin. batshuayi hz maçlarında ne yaptı da mertensi çıkarıp aldın ilk fırsatta oyuna. bi de defansa "gelmeme" muhabbeti var onu da bugünkü 2. golde ve parma maçındaki 2. golde gördük.
Yav bu iki adamla unitedi yenerken sorun yoktu, şimdi mi takım yararıcı olamıyor.Okan Buruk: "Wilfried Zaha girdikten sonra o da beklenen reaksiyonu veremedi. Hazırlık maçların bir tanesinde iyi oynadı. Diğerlerinde normal oyununu ortaya koydu. Beklentimiz yüksek ama net olarak alamadım."
Okan Buruk: "Zaha ve Ziyech kanatlarda olunca bu anlamda üretme anlamında zorluk çekiyoruz. Çizgi oyunu oynuyoruz oyun birebire kalıyorlar. Diğer arkadaşları gibi onunda benimde yetersizdi performansı. Net bir şekilde iyi oyun ortaya koymadık."