#14 Wilfried Zaha

Iyi oynadı kötü oynadıdan ziyade ben bu adamın yerinde olsam bu akşamdan sonra derhal giderdim.

5-0 kaybettiği maçta orta sahayı boşaltıp seni 75'de oyuna alan hocan maç sonu çıkıp bir tek seni hedef alıyor inanılır gibi değil gerçekten. Normal bir şey değil bu.

Okan Buruk: "Wilfried Zaha girdikten sonra o da beklenen reaksiyonu veremedi. Hazırlık maçların bir tanesinde iyi oynadı. Diğerlerinde normal oyununu ortaya koydu. Beklentimiz yüksek ama net olarak alamadım."

Okan Buruk: "Zaha ve Ziyech kanatlarda olunca bu anlamda üretme anlamında zorluk çekiyoruz. Çizgi oyunu oynuyoruz oyun birebire kalıyorlar. Diğer arkadaşları gibi onunda benimde yetersizdi performansı. Net bir şekilde iyi oyun ortaya koymadık."
Çok net terbiyesizlik. Zaha çirkef bı adam değil, olsa bu akşam soverdi vpnle instaya girip. Adam 1 tek beni neden kestiler anlamadım dedi bir senedir. Ayıp gerçekten ayıp Okan. Yaptığın hoş değil.

Çok net terbiyesizlik. Zaha çirkef bı adam değil, olsa bu akşam soverdi vpnle instaya girip. Adam 1 tek beni neden kestiler anlamadım dedi. Ayıp gerçekten ayıp Okan. Yaptığın hoş değil.
tete olsa vpn indıremezdı ama zaha indirebilir pc ile arası iyi

barış solda oynayamıyor ısrarla sola koyuyor, ziyeci çıkarıp aynı tip yunusu alıyor sonra zaha ve ziyech olunca üretemiyoruz falan diyor zaten zaha 1 hazırlık maçında iyiydi diyor, geçen hz maçında 2 tane asisti yenmiş herifin bugün top tutamadın bile kanatlarda. milletin aklıyla taşşak geçmeyi bıraksın da istemiyosa direkt söylesin. batshuayi hz maçlarında ne yaptı da mertensi çıkarıp aldın ilk fırsatta oyuna. bi de defansa "gelmeme" muhabbeti var onu da bugünkü 2. golde ve parma maçındaki 2. golde gördük.

barış solda oynayamıyor ısrarla sola koyuyor, ziyeci çıkarıp aynı tip yunusu alıyor sonra zaha ve ziyech olunca üretemiyoruz falan diyor zaten zaha 1 hazırlık maçında iyiydi diyor, geçen hz maçında 2 tane asisti yenmiş herifin bugün top tutamadın bile kanatlarda. milletin aklıyla taşşak geçmeyi bıraksın da istemiyosa direkt söylesin. batshuayi hz maçlarında ne yaptı da mertensi çıkarıp aldın ilk fırsatta oyuna. bi de defansa "gelmeme" muhabbeti var onu da bugünkü 2. golde ve parma maçındaki 2. golde gördük.
hz maclarını kıyas alacaksa icardi 11 olmamalıydı

Koskoca rezilliğin bütün ihalesi bu adama mı kaldı yani :red:

Bedava gonderirsek palace koşa koşa havada kapar kendisini tabi önce Okan hoca karar versin

Okan bey 5 yememizin sebebi ahada bu herif diyerek taraftara atmış şimdide komedi dursuna komedi okan buruk eklenmiş bu yıl

Adamı en son oyuncu olarak sahaya koy sonra bekleneni veremedi.
De yunus hazırlık maçlarında ne verdi de bu adamın önünde oynuyor. Kerem severim kendisini de ne verdi.
Ulan zaten 1 maçta iyi oynadık anca. 2 maçta mertens iyi oynadı o iyi de uzaktan gol falan.

Yazık olm adama da.

Hakim Ziyech denilen bitik adamın koşacak mücadele edecek gücü bile yokken sürekli ilk 11 çıkması Galatasaray aidiyeti ile ilgili doğru düzgün bir cümle bile kurmazken bu kadar sahiplenilmesi ama terminatör gibi fiziği olan eşşek gibi kamp döneminde çalışmış ilk resmi maçta yedek bırakılan Zahaya bu kadar yüklenilmesi mobbingtir.

2 sezondur takımı Zaha yönetiyor sanırım. Zira her gole ihtiyacımız olduğunda orta saha boşalıyor da. Hepsinde de Zaha kafasına göre iş yaptığı için olabilir.

Hoca bu gece acayip gözümden düştü. Zaha’yı sevdiğimden değil, hatta Okan hoca’yı daha çok severim ama futbolcusunu ortaya atan, ona adaletsizlik yaptığı halde maç sonu ihaleyi ona yıkmaya çalışan bir kişi bu takıma TD olamaz.

Okan Buruk: "Wilfried Zaha girdikten sonra o da beklenen reaksiyonu veremedi. Hazırlık maçların bir tanesinde iyi oynadı. Diğerlerinde normal oyununu ortaya koydu. Beklentimiz yüksek ama net olarak alamadım."

Okan Buruk: "Zaha ve Ziyech kanatlarda olunca bu anlamda üretme anlamında zorluk çekiyoruz. Çizgi oyunu oynuyoruz oyun birebire kalıyorlar. Diğer arkadaşları gibi onunda benimde yetersizdi performansı. Net bir şekilde iyi oyun ortaya koymadık."
Yav bu iki adamla unitedi yenerken sorun yoktu, şimdi mi takım yararıcı olamıyor.
Ulan bu iki adam premier ligde bir takımda bile oynayabilecek kanat oyuncuları.
Tek taktiği topu alan koşsun yetişin çocuklar defans yapın olan adam oyuncuları eleştiremez.

"10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, Kaan'ın stopere geçip, Barış'ın sağ beke geçmesini söyledim. Ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi onlara. Oradaki karışıklığı düzeltmeye çalıştım. Bazen oyuncular yanlış anlayabiliyor."

zaha yüzünden 5 yemısız

arada kaldım sımdı

ikisinide desteklemıyorum

Bu saatten sonra ne Ziyech’e bu sezon laf söylerim ne Zahaya.

Kampta her maç 11 başlatıp övdüğün isme bir tane hazırlık maçına çıkmış sezonu geç kapatan hazır olmayan Kerem’i tercih etmek büyük hata.

Takımın kalanı da bu saatten sonra hocaya saygı falan duymaz. 15 dakika kala 3-0’ken aldığın adama bu kadar çok yüklenemezsin ve 1 hafta önce bizi tanıdılar çok katkı verecekler dediğin adamı gömemezsin.

Geri
Üst Alt