- 9 Ocak 2014
- 33.015
- 9.382
- 1.538
Kalıyorsa destek veririz bu adamın cv belli.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne CV mis arkadaş.Birde CV sini gösterebilse.Kendisi çalıyor kendisi oynatıyor herşeyi.Kaliyorsa eğer yapacağı tek şey futbol oynamak.Kendisi ve sonrasında arkadaşları ile olan kavgayı sonlandirmak.Yok şöyleydi yok böyleydi.İngiltereyi sallıyordu.O zaman bizde de karşı rakipleri sallasin.Kim tutuyor.Kalıyorsa destek veririz bu adamın cv belli.

kadro dışı kalmışGitmiyoruz !![]()
kadro dışı kalmış
galatasaraya transfer olduğundan itibaren 18 ayı doldurmadan ingiltereye transferinin gerçekleşmesi için galatasarayda kazandığı paranın ingilteredeki vergi diliminden (korkunç bir rakammış) ödemesi gerekiyormuş... kaynak: gökhan din.ç
ingiltere dışından herhangi bir takımdan resmi teklif gelmemiş
yoğun görüşmeler devam ediyomuş, vergi bedeli galatasarayın alacağı kira bedelinin neredeyse 2-3 katıymış...
şimdi ne olacak?
hocayla barışıp kadroya dönecek mi?
@dursun.ozback
Bilgi için teşekkürler.İngiltere'de futbolcuların vergi payı %45 tir. 7 milyon euro net maaşı varsa 3.15 milyon euro vergi ödemesi çıkıyor. Toplam 10.15 milyon euro maaş+vergi ödemesi oluyor.
Bilgi olarak paylaşayım dedim.
Yanlış hesap. Bulman gereken şey şu: hangi sayının yüzde 55'i €7m eder?İngiltere'de futbolcuların vergi payı %45 tir. 7 milyon euro net maaşı varsa 3.15 milyon euro vergi ödemesi çıkıyor. Toplam 10.15 milyon euro maaş+vergi ödemesi oluyor.
Bilgi olarak paylaşayım dedim.
Yanlış hesap. Bulman gereken şey şu: hangi sayının yüzde 55'i €7m eder?
Cevap: 7/.55 yani €12.73m
Dünyanın neredeyse hiçbir yerinde vergi net üzerinden hesaplanmazTam İngiltere mevzuatını bilmiyorum. Vergi net maaşı üzerinden hesaplanacak ise dediğim gibi ama brüt maaşından vergi payı düşülecek ise sizin dediğiniz gibi.
Eğer mevzuat ikincisi gibiyse dediğiniz doğrudur.![]()