#14 Wilfried Zaha

pürüz çıkmış anlaşamamış.

kesin sormuştur eee artık ilk 11 oynarız demi ?
hoca da bakarız performansına göre deyince

zaha:
pokemon-jigglypuff.gif

Kalıyorsa destek veririz bu adamın cv belli.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne CV mis arkadaş.Birde CV sini gösterebilse.Kendisi çalıyor kendisi oynatıyor herşeyi.Kaliyorsa eğer yapacağı tek şey futbol oynamak.Kendisi ve sonrasında arkadaşları ile olan kavgayı sonlandirmak.Yok şöyleydi yok böyleydi.İngiltereyi sallıyordu.O zaman bizde de karşı rakipleri sallasin.Kim tutuyor.

Kendi gitmek isteyip de iptal olduysa hala katkı alabiliriz ama biz git dediysek ve iptal olduysa arıza çıkabilir

Hayal kırıklığıdır. Bir an önce gönderilmelidir. Adını dahi duymak istemiyorum.

Bir an takim bul da git o zaman, daha yerine transfer yapacagiz.

Kendi çıkmak istemiyorsa yapacak bir şey yok o zaman bir an evvel gideceği takımı da bulsun oyalamasın bizi

kadro dışı kalmış

galatasaraya transfer olduğundan itibaren 18 ayı doldurmadan ingiltereye transferinin gerçekleşmesi için galatasarayda kazandığı paranın ingilteredeki vergi diliminden (korkunç bir rakammış) ödemesi gerekiyormuş... kaynak: gökhan din.ç

ingiltere dışından herhangi bir takımdan resmi teklif gelmemiş

yoğun görüşmeler devam ediyomuş, vergi bedeli galatasarayın alacağı kira bedelinin neredeyse 2-3 katıymış...

şimdi ne olacak?

hocayla barışıp kadroya dönecek mi?

@dursun.ozback

kadro dışı kalmış

galatasaraya transfer olduğundan itibaren 18 ayı doldurmadan ingiltereye transferinin gerçekleşmesi için galatasarayda kazandığı paranın ingilteredeki vergi diliminden (korkunç bir rakammış) ödemesi gerekiyormuş... kaynak: gökhan din.ç

ingiltere dışından herhangi bir takımdan resmi teklif gelmemiş

yoğun görüşmeler devam ediyomuş, vergi bedeli galatasarayın alacağı kira bedelinin neredeyse 2-3 katıymış...

şimdi ne olacak?

hocayla barışıp kadroya dönecek mi?

@dursun.ozback

İngiltere'de futbolcuların vergi payı %45 tir. 7 milyon euro net maaşı varsa 3.15 milyon euro vergi ödemesi çıkıyor. Toplam 10.15 milyon euro maaş+vergi ödemesi oluyor.

Bilgi olarak paylaşayım dedim.

İngiltere'de futbolcuların vergi payı %45 tir. 7 milyon euro net maaşı varsa 3.15 milyon euro vergi ödemesi çıkıyor. Toplam 10.15 milyon euro maaş+vergi ödemesi oluyor.

Bilgi olarak paylaşayım dedim.
Yanlış hesap. Bulman gereken şey şu: hangi sayının yüzde 55'i €7m eder?

Cevap: 7/.55 yani €12.73m

Bu adam gitmeyecekse kimse onu kadro dışı falan bırakamaz geçsin okan efendi onu öyle bir kredisi yok, Yarın öbürgün takım herhangi bir anadolu takımı maçında en ufak bir tökezleme yaşarsa zaha 1 hafta sonra kadroya girer ama okan ile kerem beraber rusya'ya giderler. Gönderemiyorsanda kazanmaya bakacaksın bu adam geçen sene heriflerin çöp şimanskisinden daha çok katkı verdi şampiyonlar liginde gol atmış, lig de gol atıp asistler yapmış. Trabzon maçı performansı belli zaha sadece bekleneni veremedi, çok kötü bir sezon geçirmedi adamı doğru düzgün oynatmadılar bile zaten ona rağmen istatistik yaptı. Sezonun ilk yarısı sakatlığından dolayı adam toparlayamadı bile bir türlü zaten, bu sene müthiş bir kamp dönemi geçirmiş takıma adapte olmuş adama yaptıkları şeye bak.

Yanlış hesap. Bulman gereken şey şu: hangi sayının yüzde 55'i €7m eder?

Cevap: 7/.55 yani €12.73m

Tam İngiltere mevzuatını bilmiyorum. Vergi net maaşı üzerinden hesaplanacak ise dediğim gibi ama brüt maaşından vergi payı düşülecek ise sizin dediğiniz gibi.

Eğer mevzuat ikincisi gibiyse dediğiniz doğrudur. 😄

Tam İngiltere mevzuatını bilmiyorum. Vergi net maaşı üzerinden hesaplanacak ise dediğim gibi ama brüt maaşından vergi payı düşülecek ise sizin dediğiniz gibi.

Eğer mevzuat ikincisi gibiyse dediğiniz doğrudur. 😄
Dünyanın neredeyse hiçbir yerinde vergi net üzerinden hesaplanmaz

Geri
Üst Alt