- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Bir daha görüşmemek dileğiyle
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav hadi bi
Ndombele ve -yerli zorunluluğu varken- Zaha transferlerini bir futbol aklının isteyemeyeceğini varsaydığım için Erden Beyi mevzuya ticari mantık-vizyon odaklı yaklaşarak inisiyatif kullandığı düşüncesiyle epey eleştirmiştim. Ancak sonraki açıklamalar ve bizdeki 'futbol aklı' nın tercihlerini görünce o sözlerimi geri çektim. Kendisi SD değildi ve dediği gibi transferde sadece karar verilen oyuncuların en uygun şartlarla kulübe kazandırılmasıyla mükellefti. İnisiyatif kullandıysa, alınan adamların tutması yahut tutmamasından bağımsız olarak net hata etmiştirdiyip bide erdencisin
enteresan
Ndombele ve -yerli zorunluluğu varken- Zaha transferlerini bir futbol aklının isteyemeyeceğini varsaydığım için Erden Beyi mevzuya ticari mantık-vizyon odaklı yaklaşarak inisiyatif kullandığı düşüncesiyle epey eleştirmiştim. Ancak sonraki açıklamalar ve bizdeki 'futbol aklı' nın tercihlerini görünce o sözlerimi geri çektim. Kendisi SD değildi ve dediği gibi transferde sadece karar verilen oyuncuların en uygun şartlarla kulübe kazandırılmasıyla mükellefti. İnisiyatif kullandıysa, alınan adamların tutması yahut tutmamasından bağımsız olarak net hata etmiştir
Erden Timur' u transferler için sevmiyorum. Kriter o olsa, onun döneminde yapılan doğru transferler kadar yanlış transferler de var zira. Kulüp bünyesinde adamın el atıp da darı düze çevirmediği konu yoktu neredeyse. İkamesi var mı şu an sence?..
Adama sola İngiltere'nin yıldızı zahayi ortaya maestro ziyechi sağa italyan wonderkidi zaniloyu ileriye psgli icardiyi, göbeğe portolu oliveira ve arsenalli torreirayi geriye totenhamli davinsonu, leipzigli anhelinhoyu aldılar, herif hepsini harcadı. Bundan 3 sene önce böyle kadro kurulacak dense herkes sabun ve peçete alıp PC başına geçerdi. Bizimki tek kalemde harcadı. İşte nasıl TD olunmazin kanlı canlı ornegi
Aynen Okan istemedi zorla alındı Zaha, hatta gitti kafasına göre aldı. Sevmeyin cidden ya Erden’i falan, tripli Keremin performansı düşmüş aynen altı pastan auta atıp 50 tane gol kaçırması Zaha’nın suçuErden timuru severiz ederiz ama zaha transferi her yönüyle yanlış bir hamle oldu. asist kralı olmuş ve takımın süper yıldızıyla kimyası tutmuş oyuncunun bölgesine oyuncu alınmaz. hem keremin performansı düştü hem de zaha hayal kırıklığı oldu.
Asist kralı olmuş ve ıcardi ile müthiş uyumu olan kerem'in bölgesine zaha alınması mantıklı bir hareket miydi sizce ?Aynen Okan istemedi zorla alındı Zaha, hatta gitti kafasına göre aldı. Sevmeyin cidden ya Erden’i falan, tripli Keremin performansı düşmüş aynen altı pastan auta atıp 50 tane gol kaçırması Zaha’nın suçu
Asist kralı dediğin aldığı her topu Icardi’ye atarak 100 denemede 10 asist yapmış adamAsist kralı olmuş ve ıcardi ile müthiş uyumu olan kerem'in bölgesine zaha alınması mantıklı bir hareket miydi sizce ?
Asist kralı olmuş ve ıcardi ile müthiş uyumu olan kerem'in bölgesine zaha alınması mantıklı bir hareket miydi sizce ?
Adamı mevkisinden ettik, zaten dağılmaya müsait bir isim kerem ve toparlayamadı.kerem neredeyse zahanın 2 katı kadar süre aldı. Ona rağmen asist sayıları farkı asla 2 kat olmadı.
Benzer süre alsalar Zaha fark atardı kereme.
bunun zahaynan alakası var çünkü pasları o atmıştı bir çok kezKerem’in kale ağzında 50 tane gol kaçırmasının Zaha ile falan alakası yok.0
keşke pas vermeseymiş