#14 Wilfried Zaha

Bir daha görüşmemek dileğiyle

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adama sola İngiltere'nin yıldızı zahayi ortaya maestro ziyechi sağa italyan wonderkidi zaniloyu ileriye psgli icardiyi, göbeğe portolu oliveira ve arsenalli torreirayi geriye totenhamli davinsonu, leipzigli anhelinhoyu aldılar, herif hepsini harcadı. Bundan 3 sene önce böyle kadro kurulacak dense herkes sabun ve peçete alıp PC başına geçerdi. Bizimki tek kalemde harcadı. İşte nasıl TD olunmazin kanlı canlı ornegi

diyip bide erdencisin
enteresan
Ndombele ve -yerli zorunluluğu varken- Zaha transferlerini bir futbol aklının isteyemeyeceğini varsaydığım için Erden Beyi mevzuya ticari mantık-vizyon odaklı yaklaşarak inisiyatif kullandığı düşüncesiyle epey eleştirmiştim. Ancak sonraki açıklamalar ve bizdeki 'futbol aklı' nın tercihlerini görünce o sözlerimi geri çektim. Kendisi SD değildi ve dediği gibi transferde sadece karar verilen oyuncuların en uygun şartlarla kulübe kazandırılmasıyla mükellefti. İnisiyatif kullandıysa, alınan adamların tutması yahut tutmamasından bağımsız olarak net hata etmiştir

Erden Timur' u transferler için sevmiyorum. Kriter o olsa, onun döneminde yapılan doğru transferler kadar yanlış transferler de var zira. Kulüp bünyesinde adamın el atıp da darı düze çevirmediği konu yoktu neredeyse. İkamesi var mı şu an sence?..

Krala başarılar dileriz ama maaşın yarısını bıraksaydın keşkem. Yok yere Erden ağabeye sallayacaklar şimdi

Ndombele ve -yerli zorunluluğu varken- Zaha transferlerini bir futbol aklının isteyemeyeceğini varsaydığım için Erden Beyi mevzuya ticari mantık-vizyon odaklı yaklaşarak inisiyatif kullandığı düşüncesiyle epey eleştirmiştim. Ancak sonraki açıklamalar ve bizdeki 'futbol aklı' nın tercihlerini görünce o sözlerimi geri çektim. Kendisi SD değildi ve dediği gibi transferde sadece karar verilen oyuncuların en uygun şartlarla kulübe kazandırılmasıyla mükellefti. İnisiyatif kullandıysa, alınan adamların tutması yahut tutmamasından bağımsız olarak net hata etmiştir

Erden Timur' u transferler için sevmiyorum. Kriter o olsa, onun döneminde yapılan doğru transferler kadar yanlış transferler de var zira. Kulüp bünyesinde adamın el atıp da darı düze çevirmediği konu yoktu neredeyse. İkamesi var mı şu an sence?..

ET un bu konuyla ilgili geçen sene verdiği röportaj vardı.

Transfer edilen oyunculara transfer heyeti (okanın başında olduğu) karar veriyor bende en uygun maliyetli bitirmek ve oyuncuyu ikna etmek için gidiyorum dedi.

Sonuçta bir görüşme de bitmiyor oyuncu transferi diyor. İstediği maaşları, bonservisleri yönetim olarak aralarında konuşup ona göre yönetimin ortak kararı yani onayı çıkarsa bitiriyormuş.

Tek ndombele farklı ilerledi dedi. O süreçten bahsetmedi.

Onun dışında gelen tüm oyuncularda son karar okana, oyuncuların isterleri de yönetimden onay alınarak yapıldı.

Yani okqn tarafından istenmeyip gönderilen tüm oyuncular (ndombele hariç) aslında okanın istediği oyunculardı. Bu bile ne kadar iş bilmez bir td olduğunun göstergesi. Bir değil iki değil. Kaç tane oyuncu gönderdik böyle.

Bu arada ET sallayanlar olmuştu. Hala da vardır belki.

Bu kişilere bir doktora gitmelerini tavsiye ederim. Göz ya da kulak. Çünkü o videoyu seyredip anlamamaları lazım ancak bunu demek için.

Lyonda her türlü iş yapar. eh işte denilebilecek performans yapması bile bizi kurtarır.

Adama sola İngiltere'nin yıldızı zahayi ortaya maestro ziyechi sağa italyan wonderkidi zaniloyu ileriye psgli icardiyi, göbeğe portolu oliveira ve arsenalli torreirayi geriye totenhamli davinsonu, leipzigli anhelinhoyu aldılar, herif hepsini harcadı. Bundan 3 sene önce böyle kadro kurulacak dense herkes sabun ve peçete alıp PC başına geçerdi. Bizimki tek kalemde harcadı. İşte nasıl TD olunmazin kanlı canlı ornegi

Hepsi 5 sene once ama :)

Futbol'da dun yok, bugun var. Isim olarak haklisin ama mesela PSG veya Inter Icardi ile bizim Icardi arasinda bir alaka yok. Ya da Oliveira.

Gercekci olun biraz, bu adamlar kariyer zirvesinde Turkiye'ye gelmezdi. Bir tek Torreira'yi kandirdik bir sekilde, o da bence zirvedeki son senesinde..

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Erden timuru severiz ederiz ama zaha transferi her yönüyle yanlış bir hamle oldu. asist kralı olmuş ve takımın süper yıldızıyla kimyası tutmuş oyuncunun bölgesine oyuncu alınmaz. hem keremin performansı düştü hem de zaha hayal kırıklığı oldu.

Sergio’nun ilk maçları.

Icardi’nin ilk maçları özellikle Başak maçında Daşşamıye ile mücadelesi

Mertens hadi belli yaşta artık

Lucas ilk geldiğinde topla daha fazla iş yapıyordu, boş koşan birine dönüştürdü

Nelsson’a her seferinde bok atıyor her seferinde de Nelsson kurtarıyor götünü herkes arazi olduğunda

Abdülkerim fiziksel olarak düştü, teknik ekip olarak bunun önüne geçemediler

Köhn ilk maçlarında sıfıra iniyorud topla, iyi şut atıyordu vs adam bomboş birine döndü

Zaha bire bir metriklerde ligin en iyisiydi, vücut dilinden uyumsuz oldu vs

Ziyech kafasına göre oynuyordu doğru ama ligin sonunda iyi işler yaptı bu devam ettirilebilirdi

Yarın Batshuayi de saçma sapan bir role bürünecek

Sara zaten Demirbay’ın iyisi, katkısı sınırlı olacak, çöpe atılan para

Jelert, Ali Turapl falan kapışır toplu oyunda en fazla, topsuz oyunda da bize uyması zor, adam alışmış kapanan takımda sivrilmeye.

Yönetim ve teknik heyette tek kişi kalmayacak şekilde kovulmalı bu ekibin başarısızlığı tescillendiği gün

Adama tüm imtiyazlar verildi utanması da yok taraftarla falan taşşak geçiyor hala

Hocan ucube sistemini bırakıp elindekileri oynatabilecek başka sistem bilmediğinde senin malını böyle ucuz ucuz yerler işte

Erden timuru severiz ederiz ama zaha transferi her yönüyle yanlış bir hamle oldu. asist kralı olmuş ve takımın süper yıldızıyla kimyası tutmuş oyuncunun bölgesine oyuncu alınmaz. hem keremin performansı düştü hem de zaha hayal kırıklığı oldu.
Aynen Okan istemedi zorla alındı Zaha, hatta gitti kafasına göre aldı. Sevmeyin cidden ya Erden’i falan, tripli Keremin performansı düşmüş aynen altı pastan auta atıp 50 tane gol kaçırması Zaha’nın suçu

Aynen Okan istemedi zorla alındı Zaha, hatta gitti kafasına göre aldı. Sevmeyin cidden ya Erden’i falan, tripli Keremin performansı düşmüş aynen altı pastan auta atıp 50 tane gol kaçırması Zaha’nın suçu
Asist kralı olmuş ve ıcardi ile müthiş uyumu olan kerem'in bölgesine zaha alınması mantıklı bir hareket miydi sizce ?

Asist kralı olmuş ve ıcardi ile müthiş uyumu olan kerem'in bölgesine zaha alınması mantıklı bir hareket miydi sizce ?
Asist kralı dediğin aldığı her topu Icardi’ye atarak 100 denemede 10 asist yapmış adam

Bu kadar deneme hakkını kimseye vermiyorlar.

Yapısal olarak transfer yanlıştı 433 kanadı olduğu için ama Kerem’in kale ağzında 50 tane gol kaçırmasının Zaha ile falan alakası yok.0

FB ve BJK maçlarında skut eder hocamız.

Geri
Üst Alt