Bora Er
Tecrübeli Üye
- 12 Ağustos 2011
- 5.792
- 2.592
- 1.938
Oldumu acaba??? Ben pek zannetmiyorum.Bu tip atletizmiyle oynayan adamları belli bir yaştan sonra almamak lazım. Ağır bir ders oldu bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oldumu acaba??? Ben pek zannetmiyorum.Bu tip atletizmiyle oynayan adamları belli bir yaştan sonra almamak lazım. Ağır bir ders oldu bize
Fenerle kimin adı geçerse o masanin yanından bile geçmemek lazım. Şunu fener almış olsa nakavt olurlardı
Ben istemem. Fiziği var beyni yok. Yemişim öyle topcuyu. Herseyden biraz olsun ama akılsız olmasın aklı tam olsun öyle topçu isterimAynısı önceden onlarda oynayan futbolcular içinde geçerli bence.
Ama halen osayi gibi adamları takımımızda görmek isteyenler var.
3 milyonu karşılarlarsa ocak ayında geri alırız.Lyon şimdiden göndermenin hesabını yapıyomuş fena patladı elimizde
Boşuna debelenme @Hayri Cund; herif bitik halde geldi, halen de bitik. İyi oynadığı maç sayısı bir elin parmakları kadar bile değil, diğer bütün maçlarda sıvadı.
Üstad neyi zorladin ki. Böyle karşılaştırma mı olur? Kayserinin bekini geçemeyen de zaha değil miydi? Bu boktan ligde çift hane gol atmasina rağmen sürekli eleştiriliyorsa bir bokluk var demektir. Zorlamaya gerek yok adamın hayal ettiğimiz haliyle suanki arasinda 3 gömlek fark var.kpaşaya 3-0dan maç verdikten sonra takımca leş olan lyondaki 50 dksı üzerinden sevinç naraları atmanız garip bişey
geçen seneki kpaşa maçlarına ve geçen günküne bakalım
"anadolu beki" claudio wink
Ekli dosyayı görüntüle 264458 dazet 2 gol cimbom 3 pts
Ekli dosyayı görüntüle 264459 dazet sayesinde oyundan atılmış ve penaltıya sebebiyet vermiştir cimbom 3 pts
Ekli dosyayı görüntüle 264460 asist yapmıştır cimbom 1 pts
Ekli dosyayı görüntüle 264461
dribbled past 3 bu arada
adam geçemiyo ya hani
kazansaydık bari de o zmn wilf daşağı yapsaydınız![]()
Üstad neyi zorladin ki. Böyle karşılaştırma mı olur? Kayserinin bekini geçemeyen de zaha değil miydi? Bu boktan ligde çift hane gol atmasina rağmen sürekli eleştiriliyorsa bir bokluk var demektir. Zorlamaya gerek yok adamın hayal ettiğimiz haliyle suanki arasinda 3 gömlek fark var.
Ts deplasmani hariç mükemmel oynadığı maç hatırlamıyorum. İyi oynadığı maçta bile oluk oluk pacalardan bırakıyordu
Zaha sevgini anlıyorum ama ondan bize yar olmazmış. Başlangıçta sezon kampi yiyince bende çok gaza gelmiştim. Hatta gönderilmesine şaşırmıştım. Ama gel gör ki lyon gibi bitik bir takımda bile forma giyemiyor.zorlamadım veriler ve skorlar ortada
böyle karşılaştırma olur evet
kayseri bekini ilk 45 dkda geçemeyen oydu ama 2. yarı iyi oynamıştı. her kötü 45 dk geçiren futbolcunun çetelesini tutuyor musun? çok oluyor çünkü takımımızda.
boktan ligde çift hane gol atmasın rağmen sürekli eleştiriliyosa bokluk var aynen. ama zahada değil
gol atmadan maç kilidi açamıyosun, o zaman da 102-99 puanlık sezonda bazı maçların kilidini açmadan da zor şampiyon olurdun
zorlama yok tekrar söyleyeyim
evet hayal ettiğimiz gibi olmadı ya da mükemmel oynadığı maç az. iyi oynadığı maçta oluk oluk bıraktığı da kolpa.