#14 Wilfried Zaha

Fenerle kimin adı geçerse o masanin yanından bile geçmemek lazım. Şunu fener almış olsa nakavt olurlardı

Birde bunun için Kerem'e sallayanlar vardı. Şimdi görün bakalım hangisi daha
faydalı oyuncuymuş.Biri her maçta gol atıyor asist yapıyor. Diğeri ise bir ay sonra forma giydiği ikinci maçtan sonra postalanmaya çalışılıyor.

kpaşaya 3-0dan maç verdikten sonra takımca leş olan lyondaki 50 dksı üzerinden sevinç naraları atmanız garip bişey

geçen seneki kpaşa maçlarına ve geçen günküne bakalım

"anadolu beki" claudio wink

1727697031628.webp
dazet 2 gol cimbom 3 pts

1727697074339.webp
dazet sayesinde oyundan atılmış ve penaltıya sebebiyet vermiştir cimbom 3 pts

1727697193810.webp
asist yapmıştır cimbom 1 pts

1727697311116.webp

dribbled past 3 bu arada
adam geçemiyo ya hani

kazansaydık bari de o zmn wilf daşağı yapsaydınız :whistle::coffee:

Boşuna debelenme @Hayri Cund; herif bitik halde geldi, halen de bitik. İyi oynadığı maç sayısı bir elin parmakları kadar bile değil, diğer bütün maçlarda sıvadı.

Sana mı soracam attığım msjı da debelenme diyosun, o bitik de geçen maçı verenler çok mu dinç. Attığım msjda spesifik olarak katılmadığın bişey varsa yaz yoksa beni taglemeden ne yazıyosan yaz

kpaşaya 3-0dan maç verdikten sonra takımca leş olan lyondaki 50 dksı üzerinden sevinç naraları atmanız garip bişey

geçen seneki kpaşa maçlarına ve geçen günküne bakalım

"anadolu beki" claudio wink

Ekli dosyayı görüntüle 264458 dazet 2 gol cimbom 3 pts

Ekli dosyayı görüntüle 264459 dazet sayesinde oyundan atılmış ve penaltıya sebebiyet vermiştir cimbom 3 pts

Ekli dosyayı görüntüle 264460 asist yapmıştır cimbom 1 pts

Ekli dosyayı görüntüle 264461

dribbled past 3 bu arada
adam geçemiyo ya hani

kazansaydık bari de o zmn wilf daşağı yapsaydınız :whistle::coffee:
Üstad neyi zorladin ki. Böyle karşılaştırma mı olur? Kayserinin bekini geçemeyen de zaha değil miydi? Bu boktan ligde çift hane gol atmasina rağmen sürekli eleştiriliyorsa bir bokluk var demektir. Zorlamaya gerek yok adamın hayal ettiğimiz haliyle suanki arasinda 3 gömlek fark var.

Ts deplasmani hariç mükemmel oynadığı maç hatırlamıyorum. İyi oynadığı maçta bile oluk oluk pacalardan bırakıyordu

Üstad neyi zorladin ki. Böyle karşılaştırma mı olur? Kayserinin bekini geçemeyen de zaha değil miydi? Bu boktan ligde çift hane gol atmasina rağmen sürekli eleştiriliyorsa bir bokluk var demektir. Zorlamaya gerek yok adamın hayal ettiğimiz haliyle suanki arasinda 3 gömlek fark var.

Ts deplasmani hariç mükemmel oynadığı maç hatırlamıyorum. İyi oynadığı maçta bile oluk oluk pacalardan bırakıyordu

zorlamadım veriler ve skorlar ortada
böyle karşılaştırma olur evet
kayseri bekini ilk 45 dkda geçemeyen oydu ama 2. yarı iyi oynamıştı. her kötü 45 dk geçiren futbolcunun çetelesini tutuyor musun? çok oluyor çünkü takımımızda.
boktan ligde çift hane gol atmasın rağmen sürekli eleştiriliyosa bokluk var aynen. ama zahada değil
gol atmadan maç kilidi açamıyosun, o zaman da 102-99 puanlık sezonda bazı maçların kilidini açmadan da zor şampiyon olurdun
zorlama yok tekrar söyleyeyim
evet hayal ettiğimiz gibi olmadı ya da mükemmel oynadığı maç az. iyi oynadığı maçta oluk oluk bıraktığı da kolpa.

zorlamadım veriler ve skorlar ortada
böyle karşılaştırma olur evet
kayseri bekini ilk 45 dkda geçemeyen oydu ama 2. yarı iyi oynamıştı. her kötü 45 dk geçiren futbolcunun çetelesini tutuyor musun? çok oluyor çünkü takımımızda.
boktan ligde çift hane gol atmasın rağmen sürekli eleştiriliyosa bokluk var aynen. ama zahada değil
gol atmadan maç kilidi açamıyosun, o zaman da 102-99 puanlık sezonda bazı maçların kilidini açmadan da zor şampiyon olurdun
zorlama yok tekrar söyleyeyim
evet hayal ettiğimiz gibi olmadı ya da mükemmel oynadığı maç az. iyi oynadığı maçta oluk oluk bıraktığı da kolpa.
Zaha sevgini anlıyorum ama ondan bize yar olmazmış. Başlangıçta sezon kampi yiyince bende çok gaza gelmiştim. Hatta gönderilmesine şaşırmıştım. Ama gel gör ki lyon gibi bitik bir takımda bile forma giyemiyor.

Zaha bey şimdi de lyonu karıştırmış mikser Zaha

Lyonfoot diye bir kaynak bulamadım. Büyük iht sallamasyon.

Edit: Bein sayfasında ''Lyon'a yakınlığı ile bilinen Lyon Foot'un haberine göre diye'' bir haber girmiş... Nerde bu haber yav.

Bir şey olmasa bile kesin bir şeyler olmuş olabilir. Bu adam bu tavirlarina devam ettiği sürece daha da dibi görecektir. Bir özeleştiri vakti geldi de geçiyor zaha efendi.

Ulan Zaha senin yüzünden üç ay ceza aldım. Bari yüzümü kara çıkaraydın laflarımı yuttursaydın bana.

Geri
Üst Alt