#14 Wilfried Zaha

Kerem'e 28 maç ilk 11'de şans verdi Okan.. Buna karşılık Zaha ilk onbirde 9-10 maç çıktı.. Buna rağmen istatistiksel olarak aralarındaki fark 1-2 idi.. Adama daha fazla şans verip verkaç yapacağı vs.. bir sistem kursaydı Okan efendi bu adamın kaderi farklı olurdu.. Aynı problemleri Sane yaşıyor şu anda..

Okan Buruk transfer hocasıdır.. Verirsin eline Prime Osimhenleri , İcardileri.. Kendini hoca sanar.. Aslında hiçbir sistemi olmayan ve harcanan yüzmilyonlarca eurolarla rağmen Galatasaray'ın Avrupa yıllarını çöpe atan bir adamdır Okan.. Sırf bir iki sene içinde harcanan para minimum 150.000.000 milyon euro.. Varın siz hesabını yapın..

Son 3 senede harcanan para 250-300 milyon euroyu bulmuştur ama doğru düzgün Avrupa'da başarı yok.. Galatasaray taraftarı narkozlu uyutuluyor şu anda aslında..
Sane nasıl aynı problemi yaşıyor usta? Adam her maç ilk 11 çıkıyor.

Adamın verkaç yaptığı , set oyunu vs kurduğu herhangi bir adam var mı ?.. Adam kendini parçalıyor rakip oyuncuların arasında.. Nitekim bir noktadan sonra patlak verdi.. Sane Zaha'dan daha üst düzey topçu ama kendi dilinden anlayan adam yok..

28 maç 6 gol 7 asisti var Sane'nin.. Bir tane sistem hocasının eline ver bu adamı + etrafında 1-2 tane kendi dilinden anlayan adam olsun.. Ligin içinden geçer..

Adamın verkaç yaptığı , set oyunu vs kurduğu herhangi bir adam var mı ?.. Adam kendini parçalıyor rakip oyuncuların arasında.. Nitekim bir noktadan sonra patlak verdi.. Sane Zaha'dan daha üst düzey topçu ama kendi dilinden anlayan adam yok..

28 maç 6 gol 7 asisti var Sane'nin.. Bir tane sistem hocasının eline ver bu adamı + etrafında 1-2 tane kendi dilinden anlayan adam olsun.. Ligin içinden geçer..
Ne yönden patlak verdi ki usta, adam hâlen skorer bir şekilde oynuyor. Skor katkısı gayet güzel usta kanat oyuncusu için.

Ne yönden patlak verdi ki usta, adam hâlen skorer bir şekilde oynuyor. Skor katkısı gayet güzel usta kanat oyuncusu için.
Ustam topla çıkmayı bilmeyen bir takımız.. Oyunu rakip yarı sahaya yıktığımızda ne yaptığını bilmeyen bir takımız.. Adamın karşısında minimum 2-3 topçu oluyor ve adam yanlız kalıyor.. Alan bulabilmek adına kendini parçalayan bir oyuncu görüyorum ben..

Bu gördüklerimi sen görmüyorsan birşey diyemem.. Evet skorer ama potansiyelinin altında şu an Sane bana göre.. Bizim en iyi oyuncumuz ancak yanlız !.. Biraz Noa Lang ile anlaşabilirse sen gör Sane'yi..

El kol hareketleri, savunmaya yardim etmeyi sevmemesi bir yana, suan bu kadar iyi kanat rotasyonu varken, MLS'de fazla cosamayan, ve bizde Erden Timura göre imza parasini falan eklersen senede 8 net alan adamin arkasindan hüzünlü olmak baya enteresan.

Hele MLS'de hangi vasat topcularin nasil istatistiklerle oynadigina bakarsak. Takim arkadasi Biel mesela Piräus'da yedege düsmüstü, ordan Augsburga gidip orda full yedek olmasindan sonra Zahanin takimina gitmis ve gecen sezon 5 mac daha az oynarak 5 fazla skorer yapmis.

Görende Messi ile orda kafa kafaya oynuyor sanacak.

sane ilk 7-8 maçında paso oynadı ve herkes bu ne fln diyodu. önünde yunus değil de kendini halife sanan ifbli bi angut olsa ve oynamıyor diye surat yapsa belki sane de kesilecek ve aynı kaderi yaşayacaktı.

sane ilk 7-8 maçında paso oynadı ve herkes bu ne fln diyodu. önünde yunus değil de kendini halife sanan ifbli bi angut olsa ve oynamıyor diye surat yapsa belki sane de kesilecek ve aynı kaderi yaşayacaktı.
Usta Sane de kesik yedi, sonra kendini toparlayınca ilk 11'i kaptı. Okan Buruk Yunus var diye Sane'yi kenarda tutmadı. Zaha'yı hatırlıyoruz yani, Çemişgezekspor bekine bile üstünlük kuramadığı zamanlar oluyordu. Savunmaya gelmiyordu, sürekli suratı asıktı.

Usta Sane de kesik yedi, sonra kendini toparlayınca ilk 11'i kaptı. Okan Buruk Yunus var diye Sane'yi kenarda tutmadı. Zaha'yı hatırlıyoruz yani, Çemişgezekspor bekine bile üstünlük kuramadığı zamanlar oluyordu. Savunmaya gelmiyordu, sürekli suratı asıktı.

oynadığı her maç karşısındaki beke üstünlük kuran kanat oldu mu ekibimizde? zaha da kasımpaşadaki herifi tarumar etmişti adam ertesi sene sami yende 3 asist mi ne yaptı. 50-60 milyon istenen barışın abuk subuk adamları geçemediği oluyor. sanenin kocaeli maçı var karşısında kim vardı hatırlamıom bile. hele zahanın yerine oynayan angutu söylemeye bile değmez. savunmaya gelmiyodu da tamamen hurafe, clde arkasında abidik heriflerle kaç maça çıktı ordan zaafiyet vermedik. surat asmayı da bi zahmet sadece onun üzerinden yorumlamayalım barışın, ifbye giden lavuğun yaptıkları ortada.

Belli ki canınız sıkılmış... Günün koşullarında adam burada mutsuzdu... Bu her hareketinden de belliydi... yolu açık olsun...

Reis öyle olsa böyle olurduya gerek yok ki adamın zahaya karşı bir art niyeti olduğu açıktı zaten. Işidlinin hocayı(?) yemlemesiyle zahayı yediler.
İyi ya da kötü oynadı bilemem ama adama çok net haksızlık ve bjk maçından sonra da terbiyesizlik yapıldı. En büyük suçlu okan buruk denen kişidir. Dk 80 de 3-0 gerideyken oyuna aldığın adama maçın bütün günahını yıkmak çok ayıptı. Yazık. Kimse de sahip çıkmadı adama. Ben bir taraftar olarak hicap duydum.

Reis öyle olsa böyle olurduya gerek yok ki adamın zahaya karşı bir art niyeti olduğu açıktı zaten. Işidlinin hocayı(?) yemlemesiyle zahayı yediler.
İyi ya da kötü oynadı bilemem ama adama çok net haksızlık ve bjk maçından sonra da terbiyesizlik yapıldı. En büyük suçlu okan buruk denen kişidir. Dk 80 de 3-0 gerideyken oyuna aldığın adama maçın bütün günahını yıkmak çok ayıptı. Yazık. Kimse de sahip çıkmadı adama. Ben bir taraftar olarak hicap duydum.

ewt heis brawo. benim de derdim bu. biri de gelmiş mlste birinden 5 gol az atmış diyor. biz ne diyoruz adamlar neyin peşinde.

Kerem'e 28 maç ilk 11'de şans verdi Okan.. Buna karşılık Zaha ilk onbirde 9-10 maç çıktı.. Buna rağmen istatistiksel olarak aralarındaki fark 1-2 idi.. Adama daha fazla şans verip verkaç yapacağı vs.. bir sistem kursaydı Okan efendi bu adamın kaderi farklı olurdu.. Aynı problemleri Sane yaşıyor şu anda..

Okan Buruk transfer hocasıdır.. Verirsin eline Prime Osimhenleri , İcardileri.. Kendini hoca sanar.. Aslında hiçbir sistemi olmayan ve harcanan yüzmilyonlarca eurolarla rağmen Galatasaray'ın Avrupa yıllarını çöpe atan bir adamdır Okan.. Sırf bir iki sene içinde harcanan para minimum 150.000.000 milyon euro.. Varın siz hesabını yapın..

Son 3 senede harcanan para 250-300 milyon euroyu bulmuştur ama doğru düzgün Avrupa'da başarı yok.. Galatasaray taraftarı narkozlu uyutuluyor şu anda aslında..
Bizde biraz transfer hocası haline geldiği doğrudur da, adamın Anadolu ekipleri ile de başarılı olduğunu unutmamak lazım, Akhisar denen semt takımına 2 kupa aldırdı, Başakşehir şampiyonluğu var, Rize, Antep, Elazığ gibi yerlerde iyi sonuçlar aldı. Tabi yaş ilerledikçe hazıra konmaya başladı iyice, artık eldekinden verim almak değil, hazırdan alıp tüketeyim diyor, yeni oyun planı, farklı sistemler falan pek uğraşmıyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gönderildiği yaz herkes tatil yaparken bu herif İstanbula erken gelip tek başına çalışmalara başlamıştı.
1770547658348.webp

Geri
Üst Alt