- 26 Kasım 2012
- 179.779
- 242.546
- 5.688
ifb şarkısı hangisi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mohikan ahbertifb şarkısı hangisi ya
kurtlar vadisinin şarkısına oy vermemek ne demek hea perşembe geceleri kv yerine sihirli annem mi izliyordunuz
Fenerden o kadar uzağım ki sahaya çıkış şarkısı olduğunu bugün öğreniyorum. Nasıl bir cahillikse bu…Last of US ile Last of mohican puanlamarda karışmadı değil mi ?
hala fenerin saha çıkış şarkısının puanına inanamaktayım
elim gitmedi resmen öyle diyeyim![]()
Kv perşembemi yayımlaniyordu ahbertkurtlar vadisinin şarkısına oy vermemek ne demek hea perşembe geceleri kv yerine sihirli annem mi izliyordunuz
Yenikapı Şamanizm Ritüellerinden sonra insanlar çekinmiş olabilir.kurtlar vadisinin şarkısına oy vermemek ne demek hea perşembe geceleri kv yerine sihirli annem mi izliyordunuz
mohikan ahbert
Cadde de oturduğum için biliyorum bende çaktırma hocam.Fenerden o kadar uzağım ki sahaya çıkış şarkısı olduğunu bugün öğreniyorum. Nasıl bir cahillikse bu…
Ağa şampiyonluk kutlamasındaki şarkısını koysaydın benden kesin 12 alırdın…kurtlar vadisinin şarkısına oy vermemek ne demek hea perşembe geceleri kv yerine sihirli annem mi izliyordunuz
En güzel olanlardan biri işte,ifb şarkısı hangisi ya
gece 3 e kadar her geçen arabada çalsınlar bakalım seviyor musun o şarkıyıEn güzel olanlardan biri işte,
fb şarkısı falan değil, onların şarkılarını biz yaziyoz zaten
Ulan gençlerin şarkısı da klise müziği gibi. Ben de ondan tiksindim…gece 3 e kadar her geçen arabada çalsınlar bakalım seviyor musun o şarkıyı![]()
![]()
tebrik karşılıklı hocamMüzik gurmesi @Can Erden rtaşımı kutlarım