- 12 Ocak 2013
- 49.045
- 56.747
- 4.128
@Mert S. Yüksel kaliteden anlayan ahbabıma teşekkür ederim 10 points
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeterince mütevazi olamadık mi abi20. Oylama Sayın, çok yüce, en iyi, en mükemmel ve en harika kişi olan @Ata B. Oğuz'dan geliyor.
"Hayal kırıklığısın" dostum!
Kendini şampiyonnyapmaya çalışmış ama o bile yetmemiş sanırım.20. Oylama Sayın, çok yüce, en iyi, en mükemmel ve en harika kişi olan @Ata B. Oğuz'dan geliyor.
"Hayal kırıklığısın" dostum!
Sevmiyomki zatengece 3 e kadar her geçen arabada çalsınlar bakalım seviyor musun o şarkıyı![]()
![]()
Ben puanları verirken kim kaçıncı bilmiyorum ki yaw etkisi olsunKendini şampiyonnyapmaya çalışmış ama o bile yetmemiş sanırım.![]()
fenerin şarkısına 6 puan vermem
İnanıyorum öylesin ama işte müzik kulağın!yeterince mütevazi olamadık mi abi![]()
İşte müzikten anlayan bir film sevdalısı.Bu arada son mohican ın filmi vardı evde benim ağabey şu şarkı olan bölümü sardırıp sardırıp dinliyordu. Bilinç altına yerleşmiş artık yapacak birşey yok bastık 12 yi![]()
ifb şarkısı hangisi ya
ben Fransa 98 şampiyona müziği biri koyar diyordum - çıkmamış.
Muazzam sahne ile analım.
İsabet olmuş devletimizin güvenlik görevlilerini saygıyla selamlıyorumŞahsıma gelen iftiralar neticesinde kapıma güvenlik görevlileri geldi, yarışma verilerini aldılar ve beni de götürüyorlar, yarışma iptal.![]()
@Selçuk Sarı mutlu musun abiŞahsıma gelen iftiralar neticesinde kapıma güvenlik görevlileri geldi, yarışma verilerini aldılar ve beni de götürüyorlar, yarışma iptal.![]()